Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

FLEIMAS (video, bajeriai, nesamones)


Warbeast
 Share

Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 2.9k
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

Panašu, kad Ukrainops opazicijos gretose kovoja airsofto atstovai <_ prielaid tik i atskit aprangos element>

 

http://www.delfi.lt/news/daily/world/internete-pasirode-ziaurus-irasas-kaip-musami-protestuotojai-ukrainoje.d?id=63424098#dgslt-137208:4968954

tai ne tik airsofteriai bet ir rekonstruktoriai..kuriu manau ten irgi nemazai

http://www.delfi.lt/news/daily/world/internete-pasirode-ziaurus-irasas-kaip-musami-protestuotojai-ukrainoje.d?id=63424098#dgslt-137208:4968948

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Vyrai, gal aš kažko nesuprantu, bet fotkė akivaizdžiai dėl "pozos". Ginklai "nuliniai", įdomios optikos šaudant pro tokio dydžio skylę sienoje.

KĄ JIE MATO?  ir ar aplamai gali matyti? Regėjimo sektorius lyginant su skylės sienoje dydžiu ir optikos tvirtinimo aukščiu ant ginklo?

Būtų tikrai įdomu išgirsti snaiperių komentarą. Dėkui iš karto

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Standartinė snaiperių taktika, tik lochas sėdi lange, nes "platus matimo laukas".

Aš ne snaiperis, bet pro panašias skyles su panašiu aukščiu sėdinčia optika esu bandęs šaudyti. Įmanoma.

Taip pat reikėtų įvertinti, kad čia jums ne medžioklė, sportaz ar karo žaidimai, į vieną skylę varyt nereikia, respawno nėra, atgal atsišaudo. Taigi pirmiausia maksimaliai saugiai pastatai save, o tada jei kas nors užeis ant tavo siauro matymo lauko - turės bėdą. O jo draugai pirmiausia ieškos bėdos šaltinio vietose su geru matimo lauku. Hence milijonas mažų skylių sienoj ir nežinai iš kurios pareina į tave.

 

Nelabai suprantu, kuo tamstai užkliuvo ginklai ir optikos - normalūs rusiški marksmeno ginklai su standartinėm optikom mano akimis, ir standartiniu tvirtinimu. Ne stg44 su tasco airsoftine optika gi, kaip būna perliukų fotkėse iš ten. Žemiau jos neuždėsi ant rusiškų ginklų, kas kompensuojasi kitokiu cheek-weldu (tiksliau chin-weld'u), nei vakarietiškuose ginkluose. Per nauji, per mažai nudrožti? Gal bahūriukai tik vakar iš armijos arsenalo atkirto juos, ar iš draugiškų valstybių humanitarinės pagalbos konteinerio, nespėjo dar priraižyt ant apsodo.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Standartinė snaiperių taktika, tik lochas sėdi lange, nes "platus matimo laukas".Aš ne snaiperis, bet pro panašias skyles su panašiu aukščiu sėdinčia optika esu bandęs šaudyti. Įmanoma.Taip pat reikėtų įvertinti, kad čia jums ne medžioklė, sportaz ar karo žaidimai, į vieną skylę varyt nereikia, respawno nėra, atgal atsišaudo. Taigi pirmiausia maksimaliai saugiai pastatai save, o tada jei kas nors užeis ant tavo siauro matymo lauko - turės bėdą. O jo draugai pirmiausia ieškos bėdos šaltinio vietose su geru matimo lauku. Hence milijonas mažų skylių sienoj ir nežinai iš kurios pareina į tave.Nelabai suprantu, kuo tamstai užkliuvo ginklai ir optikos - normalūs rusiški marksmeno ginklai su standartinėm optikom mano akimis, ir standartiniu tvirtinimu. Ne stg44 su tasco airsoftine optika gi, kaip būna perliukų fotkėse iš ten. Žemiau jos neuždėsi ant rusiškų ginklų, kas kompensuojasi kitokiu cheek-weldu (tiksliau chin-weld'u), nei vakarietiškuose ginkluose. Per nauji, per mažai nudrožti? Gal bahūriukai tik vakar iš armijos arsenalo atkirto juos, ar iš draugiškų valstybių humanitarinės pagalbos konteinerio, nespėjo dar priraižyt ant apsodo.

Dėkui už pirmą atsakymą.

Su visa pagarba, tačiau visa aukščiau paminėta kaip ir jau žinojau.

Tačiau ten vis tiek kažkas (mano požiuriu) ne taip.....

Na gal dar kas pasisakys, tikrai įdomu BŪTENT snaiperių nuomonės. MILŽINS ir kt, AUUUU...... :D

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share


×
×
  • Sukurti naują...