Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Winston

Members
  • Pranešimai

    192
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Winston turinys

  1. Parduodamas AK karabinas CYMA gamintojo, modelis CM040B Pirktas is airsoftas.lt dalyvaves tik keliuose zaidimuose nebuvo taisytas ar tiuninguotas, greitis 130 m/s komplekte: 2 bunkeriai 3 mechanos pildymo svirkstas optika su laikikliu duslintuvas originalus akumas su pakroveju. Kaina 200 eur Tel pasiteiravimui 860627937 (parduoda kolega, visi klausimai nurodytu tel.) Trakai
  2. Winston

    CERBERUS

    Gladiatoriu bus pora zmoniu.
  3. Parduodamas karabinas M4 GP gamintojo Gearboxo visos dalys pakeistos i Guarder ir SHS, varikliukas Guarder High Torque, Hop up kamera metaline gamintojo neatsimenu per paskutini chrona rode 122m/s Ginklas parduodamas kartu su 4 Mid Cap detuvemis po 120bbs ir trumpesniu bunkeriu. Taip pat pridedu 2000mAh Lipo akuma bei kolimatoriu Green/Red dot. uz viska 200 eur kaina galutine 865205333 Trakai-Vilnius
  4. Gladiators: Winston Cernas Sibiras Kosmik Glebus Minde ....
  5. Gladiators: Sibiras Cernas Kosmik ...
  6. Po zaidimo rasta pora daiktu, kas ka pametet vakar rasykit man i AZ.
  7. BUS CHRONUOJAMI VISI KARABINAI, TUREKIT PARUOSE TUSCIA DETUVE. TUOS ZAIDEJUS KURIU GINKLU GALIA VIRSYS NUSTATYTUS LIMITUS NELEISIM I ZAIDIMA, taip kad kol dar yra laiko susitvarkykit ginklus, nes jokios atmazkes nebus priimamos.
  8. Gal pas ka uzsivoliojo G36 bunkeris, skubiai reikalingas iki sestadienio. Vilnius 865205333
  9. Praeik antibiotiku kursa del viso pikto. P.S. Zaidimas buvo geras, Aciu visiems kas dalyvavo ir organizavo.
  10. Winston

    PJ FPS

    dek 115, bus arciausiai 125, bet vistiek po kiek laiko prasidirbs visos vidines dalys ir nukris greits.
  11. GLADIATORS: Winston Kosmik Minde Sibiras Cernas 50/50 ........
  12. Dar pridursiu apie granatas su turbut dinamito uztaisu, kolegai is musu komandos dar iki siol ausys uzgultos, overtiunas, nors mano galva ne chronas bet is 15m nuo vieno suvio neblogas guzas liko. Manau kiek per daug zmoniu buvo uztat ir gavosi chaosas. Anyway dekui Orgams ir Zaidejams uz zaidima.
  13. Gladiators: Winston Sibiras Kosmik Minde Glebus Cernas
  14. Visa Gladiatoriu komanda reiskia didziausia uzuojauta seimai, ilsekis ramybeje Olegai.
  15. Na, gilios mintys.... o del mirties bausmes cia tikrai geras pasiulymas :)
  16. Gladiatoriai prisideda prie sveikinimu naujai komandai, visgi Dydysis Adminas isklause jusu maldas ir uzregistravo greiciau :)
  17. musu skilti sutvarke per apie 3 sav. nesitikek kad taip greit sutvarkys, adminas ne vien sitam forume dirba, kantrybes!!! :)
  18. Iš šio žaidimo istorijos pabaigos visgi matosi kad bus pratesimas :) Ko labai laukiam :)
  19. Taisykles skelbia kad kiekvienas freelaneris turi turet savo asmenine anketa, ji yra kaip pasas sioje bendruomeneje, negi tavo asmens tapatybes korteleje irasyti du zmones :) Registroti i zaidima gali kad ir 100 zmoniu, taciau reikia nurodyti kiekvieno zmogaus anketa.
×
×
  • Sukurti naują...