Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

ASG

Members
  • Pranešimai

    211
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie ASG

  • Gimimo data 10/03/1999

Previous Fields

  • Ginkluotė
    G23, AKS74
  • Komanda
    LSK

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Klaipėda
  • Interests
    Airsoft, bushcraft, fotografija, dviračiai.

ASG's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputacija

  1. Puikaus stovio 5.11 kuprinė. Be jokių defektų. Juoda. Kaina: 80 EUR. Klaipėda. Galimas siuntimas. Esant pageidavimui galėsiu suteikti geresnės kokybės nuotraukas.
  2. ESS Ice balistiniai akiniai. Puikaus stovio. Pridedami 3 nauji lęšiai ir vienas skaidrus naudotas, dirželis akiniams, maišelis akiniams, dėklas viskam susidėti ir skystis nuo rasojimo. Kaina 20 EUR. Puikus daiktas uz draugišką kainą :)
  3. Labai gero stovio racija Wouxun KG-889 UHF. 400-480Mhz. Komplektacija: racija, įkroviklis, ausinė su mikrofonu, dirželis, laikiklis prie diržo, instrukcija ir dėžutė. 50 EUR.
  4. Ačiū už patarimus ;). Post'o link'as: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1867269606894168&set=gm.678345412372175&type=3&permPage=1 Link'as į grupę: https://www.facebook.com/groups/600502416823142/?fref=nf
  5. Galėčiau pasidalinti, jei pavyktu surasti. Bet deja, neberandu to post'o, kadangi jį užgožė galybė naujų post'u :(.
  6. Nuotrauka iš Facebook grupės. PRIMINIMAS Netaupykite ant akių apsaugos ir nepirkite akinių, kurie nėra patikrinti arba kainuoja ~5 eurus.
  7. Manau, kad butu tikrai laikas kazkam kreiptis i policija. Jeigu parduotuve nebefunkcionuoja butu tinkamas metas ir panaikinti jos internetine sveitaine, o ne pinigus rinkti is zmoniu. Neaisku kodel savininkas taip neatsakingai elgiasi.
  8. Naudojausi lengvuoju kulkosvaidziu RPK. Pirma karta zaidziau be dirzo ir po zaidimo supratau, kad dirzas labai reikalingas, nes bugnine detuve prideda svorio. Saudyti smagu ir esi pranasesnis uz kitus zaidejus ir snaiperius bet tuo paciu tampi vertingesniu taikiniu. Taip pat reikia prisiziureti saugu atsuma kuris yra didesnis, nei assault rifle. Jeigu trumpai ka daro tikras kulkosvaidininkas tai slopina ugnimi. Panasiai ir airsofte bunant su kulkosvaidziu, daugiau stengiesi slopinti priesa, o draugai su automatais eina fragu rinkti :)
  9. Galima pasinaudoti www.pvmskaiciuokle.lt puslapiu ir ten apskaiciuoti PVM :)
  10. Prašom paskaityti forumą, o dar geriau kreiptis į orgus :).
  11. Dažniausia kelių apsaugų smukimo priežastis yra nepakankamai suveržiami dirželiai arba prastos kokybės/plonos tamprios medžiagos dirželiai. Aš naudoju paprastus Mil-Tec antkelius iš aic.lt. Teko persiūti velcro į patį tamprios medžiagos galą, kad atitiktu mano fizionomiją. Dirželius laikau suveržtus bet tiek, kad butu patogu lankstyti koją. Galiu pasigirti, kad šios kelių apsaugos niekada nebuvo nusmukusios :). Esu turėjęs ir kitokių kelių apsaugų ir tos kurios įsideda į pačias kelnes. Man asmeniškai pats blogiausias variantas tos kurios įsideda į kelnes. Pritūpus dažniausiai jos būna žemiau, nei iš tikro yra kelis. Ir apskirtai man keldavo keista nekomfortiška jausmą vien nešiojant tokias kelnes. Kalbant apie šalmus tai jie tikrai nėra tokie svarbūs, kaip kelių apsaugos. Tiesa, būna, kad pagal orgų reikalavimus tam tikra žaidimo pusė privalo būti su šalmais. Nekalbant apie orgų reikalavimus ar kokių nors pajėgų rekonstrukcijas kitas dalykas yra šalmo kokybė. Beveik visada airsoft'ui skirti šalmai yra tokio storumo, kaip plastikiniai indeliai maistui laikyti, dirželiai atsilaisvina ir yra per minkšti. Jeigu šalmas su minkštomis pagalvėlėmis jis gali atrodyti per daug pakilęs nuo galvos dėl svorio neturėjimo. Tai galima pašalinti suveržiant dirželius bet, kaip minėjau jie yra per minkšti todėl greitai pradeda "pjauti" veidą ir atsilaisvina, jei nėra tinkamai sutvirtinti. Su tikrais šalmais šitų bėdų nėra ir nėra ką kalbėti apie kokybę palyginus su airsoft'iniais šalmais. Tikri šalmai gali kainuoti daugiau nei airsoft'iniai bet verčiau pirkti tikrą, jei esate nusiteikę jį rimtai nešioti ir nebijote šiek tiek svorio ant galvos. P.S. Tiek su tikrais, tiek su airsoft'iniais šalmais karšta.
  12. Labas, žinau, kad yra daug iškilusių klausimų ir galbūt išskirtiniais atvejais jie nėra aptarti forume, kas pasitaiko labai retai. Manau labai padės paskaityti forume skyrelį "NAUDINGA INFORMACIJA" tam tikrą temą ir tam tikrą potemę. Jeigu forume nėra atsakymo reikia eiti į Google ir šiuo atveju į paieškos laukelį įrašyti "karinė apranga", o tada jau peržiūrėti visus duotus galimus variantus :). Žinoma, ar nebūtu lengviau ir paprasčiau man tiesiog surašyti visus įmanomus internetinius adresus iš kur aš esu pirkęs ir iš kur kiti perka uniformas, o nenusišnekėti su paieška? Žinoma būtu lengviau bet, todėl niekas ir nebenori patys ieškoti atsakymų į tokius lengvus klausimus.
×
×
  • Sukurti naują...