Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Sonetu

Members
  • Pranešimai

    835
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    m-14 veteran
  • Komanda
    RACCOON

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.raccoon.lt
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vilnius

Sonetu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Глядя на всё происходящее, в Севастополе пытался застрелиться даже корабль https://www.youtube.com/watch?v=Y79vI9FnmLI 1.30
  2. bet ar butina buvo deti serijas kai galima rasti jatubeje? viena po kitos..
  3. bet ar butina buvo deti serijas kai galima rasti jatubeje? viena po kitos..
  4. https://www.youtube.com/watch?v=Z5MbNjtCAQs naujas (pakeistas -modifikuotas) rusu kulipkosvaidis?
  5. http://waralbum.ru/24634/ na buna visaip kas ten zino gal jie persimete..
  6. gal jau skaitet bet vistiek http://www.15min.lt/naujiena/aktualu/karo-zona/nelegali-prekyba-lietuvos-kariuomenes-uniformomis-gali-tapti-gresme-salies-saugumui-784-464870?cf=vl
  7. ne ishsiplesiu bet man visai nesvarbu nei kokie kitu laipsniai nei mano.. dzin...
  8. Bet! 9. Baigiamosios nuostatosŠios taisyklės yra bendros ir jų būtina laikytis visų Lietuvoje organizuojamų žaidimų metų, jeigu žaidimo organizatoriai nenusprendžia kitaip. Jei organizatoriai nusprendžia, kad konkrečiame jų organizuojamame žaidime nebus laikomasi kurios nors iš šiose taisyklėse numatytos nuostatos, ar kuri nors situacija bus reglamentuojama kitaip nei šiose taisyklėse nustatyta, jie privalo apie tai paskelbti kartu su žaidimo scenarijum, ne mažiau nei prieš 7 dienas iki numatytos žaidimo datos taigis kaip ir kalbeta jiems galima leidziama zaisti su "leidimais" niekas ne draudzia (tarkim 1 lygio) zaidimuose... kituose orgai pasilieka teise leisti neleisti atleisti piimti ir pan. (arba jei kas is orgu organizuoja kitu lygiu zaidimus gali ir leisti ju reikalas ir atsakomybe na ir ten visu kitu..)
  9. Antrame lygyje tik pilnamečiai. Lygių sistema tik kariauk.lt Kiti organizatoriai už pinigus ir kūdikiams leis žaist. manau viskas aishku...niekas nenori priziureti buti atsakingi uz nepilnamecius .
  10. http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/2342-noriu-zaisti-airsofta-bet-man-dar-nera-18-metu/
  11. na man buvo isisiurbusi sausio men.pradzioje kaune klebonishkio mishke...o tokie zemelapiai su aka erkiu paplitimu tai man asmenishkai juoka kelia :D beveik visa zeme galima pazymeti kaip erkiu gyvenama.
×
×
  • Sukurti naują...