Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Raptor

Members
  • Pranešimai

    106
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie Raptor

  • Gimimo data 10/10/1982

Previous Fields

  • Ginkluotė
    CM RPK

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    IT, airsoft

Contact Methods

  • Skype
    ö

Raptor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Busiu http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/7136-werri/?hl=werri
  2. FOTKES!!! https://plus.google.com/photos/107888997425856570822/albums/6046938594703936065
  3. Busiu http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/7136-werri/?hl=werri
  4. "stiprinti ....(įrašoma pasirinktinai) ... bendruomenę" - nzn, kodel, tamsta, nusprendet, kad tai yra "kam nepatinka, eikit nx", kol kas niekas nebuvo pasiustas nx (apart bulkos). Ponas daro belenkokias isvadas ir visi iskart turi su tuo sutikti. Tai gi, tas "stiprinti bendruomene" skirtas tam, kad aptarineti problemines vietas, o ne lock`inti iskart topicus be teises pasireiksti. "o kada jūs apie vartotoją pagalvosite?" - tai vat, ar kas galvojo apie vartotojus, kurie nori eiti ir i Botanik`o zaidimus ir i Kariauk.lt zaidimus? Sorriux, kad i klausima klausimu atsakau.
  5. Neapkaltins, nes kaip rase Warbeast cia: http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/11472-d%C4%97l-rusijos-federacijos-vykdomos-agresijos/&do=findComment&comment=148722 reikia parasyti kazka tokio: As palaikau ... del agresijos. Jei nerasysi - neapkaltins.
  6. dalyvauja žaidėjai su separatisinėmis simbolikomis (bulka) (Lietuvos kariuomenės poligonuose) , taip kurstydami tautinę nesantaiką tarp žaidęjų , rizikuoja šios bendruomenės bendradarbiavimą su Lietuvos Kariuomene , Policija Kas yra separatistine simbolika? DNR veliava, Georgijaus juostele, Rusijos veliava? Jei ana yra nepageidaujama, reiketu papildyti LSB taisykliu sarasa. Kaip reaguoja LK, Policija i "rytu bloko" zaidejus? Jei i ju zaidimus negalima ateit su "flora" ir AK tipo ginklais, irgi reiketu tai aprasyti LSB taisyklese, ar zaidimo aprasyme.
  7. Jo, kai po tavo kioska landzioju, vis pristygsta mygtuko "Ideti i krepsheli" :)
  8. Siaip, buvo toks prikolas. Mes buvom Latvijoje sezono atidaryme ir snekejomes su latviais bei estais, tai anie gyresi, pas ka postu skaicius maziausias - ko maziau postu forume, tuo tu kietesnis ^_^ Pliusus zmones surinkines ne uz naudingus postus, bet uz juokingus, visokius trollinimus ir taip toliau... Gal tu asmeniskai pliusuotum tik naudingus postus, bet ar tai darys kiti - neaisku. Tam atvejui prie zmogaus avataro yra nurodytas postu skaicius. Prie to dar deti "laipsni", kuris suteikiamas remiantis postu skaicium - dviguba informacija. Mano nuomone tokia: Aisku galima sugalvoti kazkokia tu laipsniu politika, bet tai yra papildomas darbas adminams/moderatoriams - ar jie nores tuo uzsiimti, ir taip neturi laiko. Gal paliekam taip, kaip yra, arba padarom taip, kaip Deimos rase. (Prasikaltusiems zaidejams galima uzdeti laipsni "Maklaudas" :D )
×
×
  • Sukurti naują...