Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Pasiulymas susitaikyt...


Rekomenduojami pranešimai

Iskart atsiprasau moderatoriu... arsiprasau visu LSB nariu ka uzgausiu...atsiprasau ir komandos nariu,kas nepritars mano nuomonei... Suprantu,kad mano ''post"as tikriausiai bus istrintas...  

 

Taciau vis del to !!!

 

Siuo metu(ypac tas jauciasi Vilniuje) Lietuvos Straikbolo Bendruomene isgyvena "blogus" laikus...

Mes visi paskendome "santa barbaroj"...

Yra daug zaideju ir komandu,kurie "myli" ar nemyli" kitus zaidejus(arba komandas)... Pries ~ 2 metus buvo pirmas signalas - "straikbat"... tuomet visuomene pasiskirste - kam priimtina,kam ne... siuo metu jauciu,kad vyksta maziausiai 4 frontai...

 

Kokia blogybe?!  o daug...

 

Nepavyksta surengti normalaus! KOKYBISKO! BIG GAME! Vieni nevaziuoja pas kitus ir t.t....(nenoriu kartotis)

Savaitgaliniai zaidimai... tikrai LSB NEMIRE! Daug kas atvaziuotu! Tiesiog pradeda uzknist - tie nevaziuoja pas ta ir t.t.

Airsoft populiarumas!!!  - Kaip pritraukti naujus zaidejus? Kai pas mus tokios intrigos?

Mano asmenine patirtis - atejau i airsoft atsitiktinai... radau daug Draugu! Bendrauju ne tik ASOFT tema...

 

Ka suranda dabartinis naujokas? Ateina... su sitais nezaisk... sie maklaudai,sie "shudziai", sie provokatoriai,sie kita kalba kalba... Suzaidzia... ir "nafig"...

 

Trumpai tariant... visa sia izangine kalba parasiau tam,kad !!!!

 

LABAI prasau LSB pamirsti senas nuoskaudas,senas pritenzijas ir ekspiremento tvarka "braukti bruksni" ir pradeti viska nuo nulio!!! Nera blogu zaideju,komandu... Toliku ir t.t. MES VISI GERI IR SAZININGI!!!

 

 

 

Duokite zmonems sansa! Sugrazinkite LSB aktyvuma...

 

Mokejimas atleisti ir priimti kitokius - didelis privalumas!

 

(asmenine nuomone... CHEBRA!!! susirenkam maksimalia sudetim! 300-400 zmoniu! Tegul profesionalus orgai (Kariauk,Vilkai,Botanikas,Eskadronas ir t.t.)SUSIJUNGIA!!! ir  surengia GERA DIDELI zaidima! Ir tegul jame gali dalyvauti visi...

 

O dabar galite mane kritikuot... Gal but prirasiau nesamoniu...

 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 54
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

Comandante, Tolikų nėra? :) Abejotina :) Genocido irgi nebuvo, kai kurių istorikų manymu ;)

 

Viskas normaliai - visi "nusistovėjusios terpės" požymiai: kažkas kažko nemėgsta (o ir neprivalo mėgti vien dėl to, kad domisi tokiais pačiais žaislais). 

 

Vien dėl to, kad pasakei "Vaikai, gyvenkime draugiškai" nepasikeis nieko. O naujokai aišku gaus pasirinkti tai, kas jiems artimiausia.

 

Nepagalvokite, kad aš prieš pačią idėją, kad "airsofteriai visi - vieno kraujo". O ir Klaipėdoje kažkaip tokios bėdos nėra, gyvename draugiškai pakankamai. Tiesiog dėl pačios susitaikymo temos ir jos rezultatyvumo mano nuomonė pakankamai, you know.... skeptiška....

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

100 procentų pritariu temos kūrėjui,tegul daugiau tokių žmonių,kad airsofto benduomenė nemirtų tiktai ir visi gyventų draugiškai be jokių iškėlimų kas aukščiau ar žėmiau,kas labiau vertas žaisti pagrindinėj mūšio zonoj,o kas tiesiog sedėti kakur toli nuo veiksmo. Myliu airsoftą ir noriu,kad jis gyvuotų dar labai ilgai(bent kol kojas pavilgsiu :D) ir,kad visi užsiiminėtų šiuo hobiu santarvingai..

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Puiku, kad atsirado tokia tema. Tikrai, santa barbara jau ne vieną kartą įsiplieskė, ir matėsi kad daliai LSB senbuvių politika dauk linksmiau nei Airsoftas. Ir taip, aš taip pat prisijungiu prie akcijos "Ne politikai airsoftui!"! Vaikišos ir tik keliems asminims reikšmingoas emocijų proveržis iš tikųjų blogina bendrą Lietuvos airsofto kokybę. Pritariu, kad organizatoriai turėtų ne piktybiškai konkuruoti, o vienas kitam padėti, taip pakeldami žaidimų kokybę. Suprantu, kad susireikšminti laisvalaikio užsiėmime yra paprasta ir kažkam smagu, bet ar tai tikrai atneša naudos?

Bet noriu paraginti ir žaidėjus, naujus žaidėjus pabandyti įsiklausyti į senus "VIPus", kodėl jei nevažiuoja į žaidimus. Jų argumentuose, gal ir giliau paslėpta, bet matosi ilgesys tų senų gerų laikų, kai ne tik organizatoriai, bet ir žaidėjai stengėsi tobulėti, o ne tik prisirinkti kuo daugiau fragų.

 

Prieš keletą metų buvau per plauką nuo atsisveikinimo su airsoftu. Maniau kad iš jo išaugau ir jis man nebeteikia džiaugsmo. Nežinau, lukashenkai ar aplinkybėms turiu dėkoti, bet keletos amenų dalyvavimo žaidimuose apribojimas parodė, kad airsoftas gali būti labai smagus. Tad aš, ir manau visa Shadow Stalkerių komanda man pritars, kad esame už nesąžiningų, neatsakingų, nepagarbiai žaidžiančių asmenų pamokymą ir jų dalyvavimo žaidimuose apribojimą. Vienas svarbiausių airsofto elementų - sąžiningumas. Ir be jo šis laisvalaikio būdas neturi ateities.

 

P.S. Labai įdomūs pasiskaymai žmonių, kurie praktiškai nedalyvauja žaidimuose. Ar Jūs bent suprantate apie ką čia?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Labai miela, tačiau neįgyvendinama. Tokia jau yra žmogaus prigimtis. O ypač kai įsivelia pinigai. Pavydas, ambicijos, konkurencija. Organizatorių „draugystė“ pasibaigtu besidalinant likusi po žaidimo pelną. Tas pats ir su žaidėjais. Vieni atvažiuoja gerai praleisti laiką, kiti kompensuoti savo kompleksus arba kažką kažkam įrodyti (maklaudai, „čaknorrisai“ ir pan.).

 

Bet iš tikrųjų mes visi esam balti ir pūkuoti! O kai kurie forumo senbuviai patys sau siuntinėja nesąmones siekdami populiarumo.  

 

P.S. Kalbu apie abstrakčius žaidėjus arba organizatorius.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

300-400 žaidėjų viename žaidime? Skamba kaip pernelyg didelis kąsnis. Nežinau kas galėtų tokį didelį darbą nuveikti.

Visų pirma ar atsirastų poligonas, talpinantis tiek žmonių? Visų antra - pačių žaidėjų pasiruošimas. Net parengtą karinį tokio dydžio dalinį nėra lengva suvaldyti, o ką kalbėt apie savaitgalinius karius. 300 karių yra 10 būrių po 3 skyrius. paskaičiavus vien vadus gautusi 10*3 + 3 + 2 = 35 vadovaujantys neskaitant GM. Bet čia biški į lankas. Tik norėjau atkreipti dėmesį į labai skirtingą žaidėjų pasiruošimo lygį bei patirtį ir galiausiai net tikslus. O keisčiausia, kad kartais sunku net du vadus surasti savaitgalio pasišaudymui.

 

Šiaip keletas pastabų kodėl nesimato stebuklingai didelio žaidėjų aktyvumo:

1) Senesni žaidėjai mano galva jau prisižaidė pakankamai ir 1 lygio geimai jiems nėra įdomūs. Tai nėra bėda ir nereikia dėl to verkti, kadangi pastoviai atsiranda naujų entuziastų. Būtent naujokų "apšaudymui" (apmokymams) yra rengiami 1 lygio geimai. Reklama ir propoganda yra mūsų perpetuum mobile.

 

2) Konkurencija tarp organizatorių yra pliusas žaidėjams. Nes jos pasekoje kyla žaidimų kokybė ir mažėja jų kaina. Juk už lango ruduo, pats Airsofto įkarštis. Nenuostabu, kad žaidimų padaugėjo. Tik norėčiau primint jog savaitgalis turi dvi dienas. Galima būtų paderinti, kad vienas "karas" vyktų šeštadienį, o kitas sekmadienį. Tokiu būdu ištvermingiausi galėtų sudalyvauti abiejuose konfliktuose :D

 

3) Kadangi esu "laisvai samdomas karys" ir nepriklausau jokiai registruotai komandai, tai nelabai žinau jūsų :wub: meilių/nemeilių :angry: . Todėl negaliu nieko protingesnio pakomentuot ta tema :wacko:

 

4) Aukštesnio lygio žaidimai reikalaujo didesnio pasiruošimo. Pagrinde iš materialinės pusės. Neskaitant rimtesnės ekiputės prisideda dar ir nuvykimas į mūšio vietą. Vienu žodžiu galiausiai viskas atsiremia į finansus :ph34r: Susumavus - pradedantiesiems ten nėra ką veikt, o senbuviai jau atsikariavo ir senai demobilizavosi.

 

5) Pamiršau ką išvis norėjau pasakyti. Tiesiog neturiu ką veikt ir norėjau pasirodyti kaip labai protingas :blush: 

 

P.S. Если ты такой умный, так где твои деньги? :mad:

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

As uz taika kitip nebus su kuo '' kariaut " :)

Ko cia deti tolikai jei i  didelius zaidimus  pvz. kaip per sezono atidarima buvo apie 70-80 zmoniu. i savaitgalini zaidima vismaliukose uzsiregino tik 3 norintis. Ar cia tolikas siuncia magiskus signalus  nevaziokit nevaziokit nevaziokit neva......

 

Manau tikrai ir orgai ir daliviai suinteresuoti kad zaidimai butu kuo idomesni ir ivairesni. o tai padaryti  nelengva ir tikrai orgai deda daug pastangu tam kad mes zaidejai gerai praleistumem laika. Taigi nelikyte abejingi  turyte pasiulimu  del geimu kokibes gerinimo, scenariju paivairinimui rasikyte juk tam ir yra postas PASIULIMAI . Mes patis turim isvairuoti is sitos situacijos .

 

Siulau kad orgu butu ne du o kokie penki ir tu juos matitum  ne tik pries zaidima  surenkant pinigus duodant pirma uzduoti ir tik po geimo kaip verda kose, o viso geimo metu  priziurincius tvarka , o jei kas piknaudziautu nuimineti zaideja valandai i mertviaka dviem pasikartuotinai is zaidimo ar dar gresciau, tada gal kokybe geres :excl:

Pasimatisime zaidime  jei jus malonesite  atvykti...

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Sutinku su autoriaus idėja. Aš asmeniškai dalyvavau tik viename žaidime, kadangi ar neturėjau laiko ar šiaip nebuvo galimybės kaip nuvykti (bet čia mano asmeninės problemos).

 

Bet norėčiau pasakyti, kad reiktu pradėti organizatoriams tarpūsavy tartis dėl žaidimų datos, nes kelis kartus mačiau kaip kelį žaidimai vyksta ta pačia dieną. Dažniausiai tai būna 1 lygio ir 2 lygio žaidimai ir aišku, kad visi važioja į 2 lygio, todėl į 1 lygio žaidimą arba labai mažai susirenka arba žaidimas yra nutraukiamas. Jau buvo taip įvykę rugpjūti, ir  šis savaitgalis (22 d.) tas pats nesusirenka žmonių ir neaišku ar žaidimas įvyks, o jeigu įvyks reiks žaisti būs 6x6. Tai labai nervina, nes jau visą vasarą niekaip negaliu nuvykti.

 

Taip pat: KODĖL niekas nedaro žaidimų šeštadieniais? Aš mielai važiočiau ir šeštadienį pakariauti, man net patogiau būtu.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Man juoka kelia zmoniu dalyvavusiu keliuose zaidimuose "sutikimai/nesutikimai". Nei supranta, nei zino, taciau sutinka. Garantuotai ir uz darbo partija balsavo...

Taikytis galima, jei bus pakeistas poziuris ir prisiimta atsakomybe uz savo darbus...

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Man juoka kelia zmoniu dalyvavusiu keliuose zaidimuose "sutikimai/nesutikimai". Nei supranta, nei zino, taciau sutinka. Garantuotai ir uz darbo partija balsavo...Taikytis galima, jei bus pakeistas poziuris ir prisiimta atsakomybe uz savo darbus...

 

Paaiškink koks skirtumas kiek kartų aš buvau žaidimuose ar 1 kartą ar 20 kartų? Juk situacija nuo to nesikeičia. Aš tiesiog išsakiau nuomone, kad kaip naujokui man nelabai patinka, kai noriu sudalyvauti žaidime 1 lygio(Nes nei įrangos, nei 18 metų), o tą žaidimą užgožią 2 lygio žaidimas kuris vyksta ta pačią diena, todėl labai mažai žmonių susirenka į 1 lygio žaidimą arba išvis žaidimas nutraukiamas ir reikia vėl mėnesį laukti. Vat ir visi mano pasisakymai. Matomai šitam forume išvis nuomones negalima išsakyti, o ypač jeigu naujokas esi, tai tada išvis tu nieko nežinai, esi žalias, tylėk geriau, kaip komunizme.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Deja... kaip ir maniau :) si tema tapo papildomu "katalizatoriumi" susisikimui...

 

Kaip sakoma  "show must go on..."

 

Per sias kelias dienas teko perskaityt nemazai nuomoniu apie skirtingus mentalitetus ir t.t.

Norejau uzduot klausima - zmogus,pasodintas i kalejima,kaip nusikaltelis... ar turi sansu pasitaisyt?  Daug kas(LSB) man pabande isaiskint,kad NE...(maklaudas liks maklaudu ir t.t.)

 

Tai siulau ir visus vagius ir nusikaltelius iskart susaudyt,nes jie nepataisomi...

 

P.S. kalbu ne is nuskriaustojo pozicijos,pats(patys Anarchistai) esu neuzbanintas...draugai -visi zaidzia... - klausimas -tolerancija!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share


×
×
  • Sukurti naują...