Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

AHAPXuCT

Members
  • Pranešimai

    396
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas AHAPXuCT turinys

  1. Ждем Латвию в гости. Перевод правил на русский будет ближе к игре. Анкету можете заполнить на любом языке.
  2. Nuosirdziai sveikiname oficialiai pasiskelbus! Visa laika laikeme Jus komanda,dabar gi Jus turite pavadinima:) Sekmes Jums,Draugai!
  3. https://www.youtube.com/watch?v=xNvcXUUtHj4 https://www.youtube.com/watch?v=xNvcXUUtHj4
  4. Sveiki, si savaitgali Latvijoje (sestadienis-sekmadienis) vyksta STALKER zaidimas http://www.airsoft.lv/forums/index.php?showtopic=13898 Taip atsitiko,kad yra laisvos 3-4 vietos uz Stalkerius. Dalyviams is LT kaina 5 eur. Ar butu norinciu kartu vaziuoti? Kurui susimetam. Skambinkite 861880883 iki ketvirtadienio 21-00 valandos.
  5. 5 Anarchistai BUS: Seryoga VEnom Kaktusas Leshij Comandante
  6. Ka gi...busiu pirmas komentatorius. Visu pirma noreciau pasakyti DIDELI ACIU Orgams !!! Visus metus lauktas zaidimas ivyko! Zaidimo organizacija labai auksto lygio,pastangos milziniskos! Poligonas geras,oras superinis! Ilgasis savaitgalis prabego labai greitai,3 dienu formatas -FANTASTIKA!!! Daugiau tokiu zaidimu!!! Kaip nekeista,2-oji zaidimo dalis buvo idomesne. Zmones puikiai atlaike 3 dienas. Zinoma yra ir pastabu,buvo ir tam tikru nesklandumu,taciau 1001 karta parasysiu visiems gerai zinoma minti - zaidimo idomumas priklauso nuo musu paciu!!! Ypac tai aktualu LARP tipo zaidimams!!! Nori,kad butu idomu - stenkis pats!!! As su zmona likome ziauriai patenkinti zaidimu. Dar karta visiems ACIU. Laukiame Partizanai 1.5 - butinai dalyvausime!
  7. Rimtai! Tik perskaites komentarus susimasciau,kad siandien kiek soviau,tiek kartu priesai "zuvo". Visiems dalyviams atskiras ACIU!
  8. Jus kolega tik pirma karta tai pastebejote?! Cia jau tamp tradicija,kad vienas zaidimu organizatorius skelbia zaidimus ta pacia data,kai jau yra paskelbti zaidimai :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D O veliau dar grasina bananais ir draudimais :)
  9. Nu pagaliau kazkas naujo :) O tai visai liudna buvo forume :) Uzsiperkam popcornu ... Jei rimtai - tai neparenku tinkamu zodziu (nevartojant keiksmazodzius...), kad tinkamai issakyti savo nuomone apie sios dienos pasisakymus... O! Tai mazu maziausiai nedemokratiska! Ir nevisai svaru is konkurencines puses... Bulka ir Tolikas prisidirbo,bet bausti kitus... Gal as netinkamai supratau pareiskima? Kartais emociskai sureaguoju anksciau laiko... Ar teisingai suprantu,kad sudalyvaves Botaniko zaidime patapsiu "nepageidaujamu" Kariauk.lt zaidimuose? :) Jus rimtai? :)
  10. Anarchistai IN: Lapinas Seryoga Comandante Venom Leshij Jevgen Kaktus - ?
  11. Tik vakar radau toki daikta tarp visu daiktu(rasta Monolito bazeje): Pagal apimti :) zmogus mazdaug mano sudejimo :) t.y. - "SOLYDUS VYRAS" :) !!! Pats pameciau mazdaug toki Vokiška palapinsiaustė BW (naudota)http://aic.lt/vokia-ka-palapinsiaustae-bw-naudota-/apranga/nepera-lampami-ra-bai/prod_116.html Preliminari pametimo vieta - Monolitas arba "prie baro"...
  12. Asmeniskai prisidedu prie Leshij padekos visiems zaidejams! Atskirai (asmeniskai) padekuosiu - Rakot (Kunigas.. Padre...Propovednik... daug vardu... taciau tai vienas ir tas pats zmogus!) - TU BUVAI NEREALUS!!! Buvo laukta,kad busi anturaziniu,bet,kad busi "ant tiek ofigenu" - nelaukiau ir as!!!! Budamas orgu - nekarta likau salia Jusu,kad tik stebeti Tamstos zaidima!!! ACIU! ACIU! ACIU! SARACHEM - aciu uz PUIKU "dolgo" vadovavima!!! Labai padejo zaidimo sekmei! JJ Simpson - aciu uz anturaza ir tikraji "BANTITIZMA", pries zaidima turejome tam tikru abejoniu del scenarijaus - JUS viska padarete SUPEROVAI!!! BARMEN'ai - be komentaru... Jus nerealus! Didziuojus,kad teko daryti zaidima su Jumis kartu! MOKSLININKAI (X-LOG&DVORF) - aciu uz kantrybe ir supratinguma... ne viska spejome suplauot.. Truputi ismuse is veziu jusu velenis atvykimas ir Deltrono nebuvimas...... Jus LABAI padejote !!! Jusu anturazas ir LARP lygis - LABAI AUKSTAS!!! ACIU!!!! Sidorovich - be komentaru... Zemai lenkiu galva! ACIU! Larp auksciausias lygis! Kaktusas - Jis tikrai idejo "sirdi" Milsim organizabvimui!!! Visi Anarchistai stengesi,bet Kaktusas labiausiai! (zinoma po manes :)) Shoosha - Konchita su stojaku... no comments... Pavare :) Tamerlan - tikrai puikiai vadovavo Monolitu... Deja kariai nevisada paririnkdavo "quest" vykdymus,o labiau "airsofta..." Taciau TAMERLAN - tikrai profesionalus Vadas!!! Nepaliko bazes iki galo. Kiek galejo - tiek vadovavo! Piestas ir Lexas ... esate TIKRIEJI PSICHAI!!! GERAJA TUO ZODZIO PRASME!!! Jus nerealus!!! O Jusu greitis... nenustebciau suzinojes,kad pvz. Piestas - yra Lietuvos cempionas 100 m distancijoj... :) Kai norejo - niekas nepabego :) Ko neisvardinau - soriukas... ne visus maciau... ne su visais bendravau... Dabar neigiamos puses... : DEJA!!!! Buvo taisykliu pazeidimu!!!! Nemazai ju buvo ir is mano kuruojamos grupuote "Monolit" puses... atsiprasau asmeniskai ir as... Deja buvo atveju,kai Monolit kariai iskarto pasinaudodavo "vakcina" ir pasveikdavo nelaukdami 3 minuciu... neiseidavo po "kontrolieriaus" mentalinio smugio... ir t.t. ... Suvedu tai i tai,kad zaidejai iki galo nesusipazino su taisyklemis... Taciau buvo pakankamai aiskios taisykles forume bei aiskus brifingas pries zaidima... Tikrai buvo aisku! Vel pasigirdo pretenziju del Maklaudu ir visos - MONOLIT vardu... Svarbiausia,kad ne is LT zaideju o is LV ir EE... Kodel??? Labai gaila,kad tokie dalykai vyksta per Larp zaidimus :( Per juos gi nesvarbiausia nuzudyt... Zinoma buvo ir kitu grupuociu pazeidimu,taciau kalbu apie tai,ka maciau pats...
  13. Ne reklamos tikslais! LARP igauna pagreiti Lietuvoje! Asmeniskai as - siuo zaidimo laukiau visus metus! Kam patiko "S.T.A.L.K.E.R. 2" - butinai vaziuokite CIA!!! Larpinsim...
  14. pruzikas is po liemenes,apsvieciant liemenes plota - efektinga bei paprasta...visos kitos priemones - rizika... raudonas filtras - nenaudojam...LV,EE ir RU -tai reiskia "mires"... manau bus daug nesusipratimu... taisykliu jau ne perskaitys..
  15. Berods jau buvo sis klausimas :) Bare bus saugykla,kur galesite palikti "asmeninius-nezaidibinius" daiktus... susitarus su barmenu (uz atitinkama mokesti - galesite naudotis kaip banku...))
  16. Zaidimas prasides kiekvienai grupuotei esant savo bazeje... tikrai po starto paskelbimo neprasides mesmale... Pageidautina tureti baltas detales. Bet ir busite pazymeti baltomis juostomis
  17. Pries zaidima gausite zemelapius,kur bus nurodyta jums reikalinga informacija. Konkreciu ribu nera.... uz upes neeisite :D
×
×
  • Sukurti naują...