Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Aurimas

Members
  • Pranešimai

    83
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie Aurimas

  • Gimimo data 01/11/1984

Previous Fields

  • Ginkluotė
    G36C, L96A1 sniper rifle, Glock17
  • Komanda
    KAUKAS

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.airsoftokaukas.blogspot.com/
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male

Paskutiniai lankytojai

3896 profilio peržiūros
  • Skif

Aurimas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputacija

  1. Parduodu įvairias aprangos ir ekipuotės detales. Naudota Airsoft žaidimuose. Privežu Vilniuje ir aplink jį. Į kitus miestus siųsti nelabai noriu. Tel: +37062706622 1) Naudota taktinė liemenė 50 Eur.
  2. 1. Naudotas airsoft snaiperinis šautuvas iš ABS plastiko ir metalo. Gamintojas AGM. Komplektacija: Ranka užtaisomas ginklas (spyruoklė nemodifikuota), trys dėtuvės, užtaisymo švirkštas, optika, savadarbė maskuotė ir diržas. Kojelių rinkinyje nėra. 2. Kaina - 50 eurų. PARDUOTA 3. Nuotraukos: 4. Galiu privežti pardavimui Vilniuje ir aplink jį. Į kitus miestus nesiunčiu.
  3. KAUKAS skaičiuojasi: 1) Fujimbo 2) ViPet P.S. Pasirinkę šitą žaidimą nebegalės sudalyvauti "Šaukime". Kadangi ten, kaip ir visad, buvo būtina išankstinė registracija bei apmokėjimas iki trečiadienio.
  4. Dalyvausiu: MOKYMAI + ŽAIDIMAS Pavėlavau susimokėti. NEDALYVAUSIU. http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/5457-aurimas/?hl=fujimbo
  5. Pasikeitė planai. Nepavyks sudalyvauti. Dalyvausiu MOKYMAI + ŽAIDIMAS http://www.airsoftgu...mas/?hl=fujimbo + dar vienas žmogus (su savo įranga)
  6. Poligonas už Trakų. Miške įrengtas "miestelis" su įtvirtinimais. Chaositai - juoda apranga. Miesto gynėjai - karinis kamufliažas. Chaositai kolkas labiau NPC nei "aktyvūs" žaidėjai. Bet jei kas nori būt monstru - mielai prašom. Šovinių skaičius ribotas. Juos išdavinės GM'ai. Kai baigiasi šoviniai, nelieka nieko kito, kaip traukti kalaviją iš makšties :blush: Taip pat yra demonų ir monstrų, kurių kulkos neima. Tada belieka traukti kirvį ar kūjį iš kišenės. Galimi įvairūs SiFi šarvų elementai, bet tingintiems užteks ir paprastos karinės aprangos. Tačiau už efektingai atrodančius kostiumus pridedamos papildomos gyvybės. :wub: Žaidimas orientuotas ne vien tik į šaudyklę. Teks bendrauti su miesto gyventojais, rinkti informaciją ir vykdyti kitas užduotis. O šiaip čia praeitų metų postas, kuris nesulaukė daug dėmesio, tad žaidimas greičiausiai nebus organizuojamas. :D
  7. Dalyvausiu Ginklai - G36C, Glock, granatos, guminis peilis bei kardas demonams galabyti :lol: Apranga - Woodland http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/5457-aurimas/&do=findComment&comment=88072
  8. Dalyvausiu žaidime: http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/5457-aurimas/&do=findComment&comment=88072
  9. Nu dėl vadovavimo, tai man kažkaip vienodai buvo. Mėlynųjų užduotis buvo paprasta ir aiški. Žinojom kur ir kada mums reikia būt ir ką veikt. Bent jau apytiksliai. O visa kita fantazijos reikalas. Užsiėmiau daugiau partizanavimu. Veikiau su porininku arba grandies sudėtyje, atlikau sargybos, patrulio ir šoninės saugos užduotis. O šiaip tai tupėdavau kur nors įlįndęs bei laukdavau priešo. Kadangi žaidėjų buvo daug, tai galiausiai priešų sulaukdavom. Turbūt raudoniesiems sunkiau buvo kariaut bei vadovaut kariams. Kadangi visų pirma jiems reikėjo mus surasti, o po to kažkaip ir sunaikinti. Kas nėra labai parasta jei mes apsikasę ir užsimaskavę žiedinėj gynyboj. Kaip ir minėjo didžiai gerbiami organizatoriai - pirmas lygis yra pirmas lygis. Jei komandos nori, gali susiorganizuoti ganėtinai neblogą pirmo lygio žaidimą. Bet čia viskas priklauso nuo jų pačių. Visai įdomus pasiūlymas deleguoti kelis vadus užduoties išklausymui. O po to jau dalintis kaip kam patinka. Ir kariaut kaip kam patinka. Aišku proto ribose. Nes šiek tiek nervina tas stoviniavimas vietoj ir vado rinkimas.
  10. Dalyvausiu http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/5457-aurimas/?hl=fujimbo
  11. Rusija jau ne ta.... http://www.youtube.com/watch?v=ICg4iwqEym0
  12. Gerai įvaldęs Sharinganą nindzė :ph34r: Bet prieš kiemo bachūrus ninjutsu nesuveikė :unsure:
  13. Dar monstrai iš Matricos, šarvų skeletas iš Elysium, ir istorija panaši į jau buvusį filmą. Pavadinimo neatsimenu, bet ten kur traukinyje ieškojo teroristo ir bombos per paralelias realybes. Man ypač patinka šarvai neapsaugantys galvos. Puiki inžinerinė kūrėjo fantazija.
×
×
  • Sukurti naują...