Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

wYnz

Members
  • Pranešimai

    85
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas wYnz turinys

  1. Saugus atstumas 1m visiems ginklams FPS Limitai pagal LSB. P.S. Jau pakeista, tad mano info ^ neteisinga..
  2. Būsiu! http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/11363-wynz/?hl=wynz Patvirtinta.
  3. Planuojam dalyvauti: wYnz http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/11363-wynz/&do=findComment&comment=147990 paz http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/11364-pavelas/&do=findComment&comment=147995
  4. Neseniai tik užėjau į forumą ir pamačiau šią tragišką žinią. Ramybės šiam žmogui ir giliausia užuojauta jo šeimai, artimiesiems ir draugams.
  5. Jokiu problemu su teisesauga tikrai nebus. Viena karta jau po zaidimo uzsukome nusipirkti pavalgyti ir atsisedom i masina, tuscioje stovejimo aiksteleje. Privaziavo pareigunai, patikrino masinos turyni, paskiau paprase atidaryti bagazine, kur akivaizdziai pamate gulinti ginkla. Iskarto paaiskinom, kad tai netikras jie ginkla apziurejo, dar pabendravom apie airsofta, jie palinkejo geros dienos ir nuvaziavo savais keliais. Aisku akivaizdziai nesiotis ginkla viesai nerekomenduociau.
  6. 2 dalyviai http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/11364-pavelas/ http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/11363-wynz/
  7. Busiu, jeigu susirinks.P.S. Ne per vėlai paskelbta???
  8. NEBUSIU! Greičiausiai būsiu http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/11363-wynz/
  9. Tactical stealth mode ON! http://i.imgur.com/vefuV6M.gif
  10. wYnz

    INFEKCIJA

    Būsiu http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/11363-wynz/&do=findComment&comment=147990
  11. 1) wYnz (Robertas) 2) 20 3) Vilnius 4) M4 5)
  12. Aš nesuprantu, ko jūs visi norit iš tos amarikos, ką ten pametėt??? Pilna parduotuvių yra Europoje: Lietuva, Lenkija(gana pigus ginklai), iš bėdos china, taiwan. Už siuntimą sumokėsi kaip už patį ginklą, ir neapsisaugosi nuo galimų problemų iš tos USA, o ir ten nebūs geresni ginklai..
  13. Ne "...uinia" čia, yra skirtingi žaidimo tipai, labiau arkadiniai kiti milsim ar warsim. Kiekvienas renkasi pagal save. (Bet aišku ten tokia totali mėsmalė) 0:35 visai geras momentas.
  14. Ar vis dar verta aptarinėti šį klausimą? - Airsoft GI only ships within the United States (excluding U.S. territories, P.O. Boxes and APO/FPO addresses) or Canada. Todėl Airsoft GI automatiškai atkrenta, nebent turi pažistamų, esančiu Amerikoje ar Kanadoje, kurie galėtu tau atvežti. P.S. Jeigu neklystu EVIKE.com siunčia ir į Europą. Ten taip pat yra nemažas pasirinkimas.
  15. Pirmiau pasiskaityk aukščiau esančius postus, prieš klausdamas to paties, juk viskas juodai ant balto parašyta Štai atsakymai į tavo klausimą:
  16. Jų parduotuvės tik USA, todėl už siuntimą teks sumokėti nemažą sumą. Pats nesisiunčiau, bet žinau, kad Amerikoje ši parduotuvė yra vieną populiariausiu ir žinoma patikima. BET ar negeriau būtu iš Europos atsisiūti, jeigu Lietuvoje nenori pirkti. Yra juk Lenkija, Honkongas, kur tikrai nebrangu ir taip pat patikima. + už siuntimą daug mažiau teks mokėti arba nemokamas, o Gunfire.pl dar ir garantinį suteikia 1 metų. P.S. Paieškojau informacijos, tai parašyta, kad į kitas šalis (išskyrus Amerika ir Kanada) nesiunčiama. [*]Airsoft GI only ships within the United States (excluding U.S. territories, P.O. Boxes and APO/FPO addresses) or Canada (please refer to Canada Airsoft Laws section)
  17. Kodėl neprašei? Būčiau savo account'ą davęs/paskolinęs. Visi ginklai bent jau būtu atrakinti :)
  18. Ne visi turėjo liemenes. O šiaip ačiū visiems už žaidimą, buvo tikrai įdomu pakariauti tiek už vieną tik už kitą pusę, veiksmai vyko pakankamai koordinuotai. Žinoma dėkui organizatoriams už idėjas ir žaidimą.
  19. Būsiu (ginklo nuoma) +1 žmogus (pilna nuoma) Gal dar žmonių būs. Jeigu atsiras papildysiu.
×
×
  • Sukurti naują...