Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

tadui

Members
  • Pranešimai

    284
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas tadui turinys

  1. Jei atmintis nemeluoja varikliuko lizdas 2,8mm pločio. Naudoju paauksuotus nes jie mažiau oksiduojasi, aišku yra truputi brangesni. Laidą geriau apspausti, o ne lituoti, vibracijos laidų traukinejimas, atsiras po to koks šaltas litavimas. Žodžiu čia mano nuomonė.
  2. Naudoju Guarder tepalą su teflonu. Iš bandytų labiausiai patiko Systema gear grease dėl savo truputį skystesnes ir stabilios temperatūrų pokyčiams konsistencijos. Svarbu kad dantraciu tepalas netirpdytu plastmasės.
  3. Žaidimas puikus. Vanagai puikiai praleido laiką. Dėkui organizatoriams, kolegoms radikalams, priešininkamas ir Lietuvos kariuomenei.
  4. tadui

    Reikia pagalbos

    Pabandyk kito gamintojo balioneli. Man padejo.
  5. Prisidedu prie šio pagalbos prašymo. Comandante dirbtinėje komoje, šeima tiesiog liko be nieko. Mūsų parama jiems labai reikalinga.
  6. Perdarant G36 i kulkosvaidi butinai reikia: precizinio vamzdelio http://www.b-a.lt/p120671/Drenazo-vamzdis-su-geotekstiles-filtru-d-50-60-50m Galingesnio varikliuko http://www.delfi.lt/mokslas/mokslas/garo-variklis-tiks-net-ir-raketose.d?id=246333 galingesnes spyruokles (galima prideti amortizatoriu kad butu mazesne atatranka) http://www.stiauto.lt/lt/detales/amortizatoriai/bilstein/1/bilstein-b14-pss-25 siulau statyti rimtesni gearboxa http://www.cn-donly.com/The_heavy_duty_gearbox_reducer_gear_box_speed.htm pasikeisti stumokline grupe http://www.priceeng.com/2012/11/hydraulic-cylinder-repair-and-maintenance/ ir dar reikes naujos baterijos http://insp.pnnl.gov/-reports-pocketbook-czechrep.htm Jei bus neaiskumu kaip viska suderinti, kreipkis visada pagelbesiu.
  7. Dėkui organizatoriams, žaidėjams ir Tam kuris reguliuoja orus už puikų žaidimą.
  8. tadui

    del tiuningo

    Greitosauda ir atstumas bei greitis nelabai susije. Greitosauda galejo kristi, del blogo kontakto arba kad per kazkur nuteka srove (prakirstas laidas, kontaktai lieciasi prie gearboxo). Atstumas ir greitis, jei priesh tai viskas buvo ok, gali buti ginklo ardymo pasekme (kazkur dingo kompresija). Del tiuningo, tai klausimas kokio rezultato siekiama? Greitosauda? Maks leistinas tiunas? Kokie komponentai dabar stovi ginkle? Tiuningo kainos proto ribos? Imho A&K M249 tiuninguojant iki maks leistino tiuno, geromis dalimis 1200-1500Lt. Tiuninguojant ekonominemis (bet pasak forumu laikanciomis dalimis) 700 - 900Lt.
×
×
  • Sukurti naują...