Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

PJ-LT

Members
  • Pranešimai

    26
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas PJ-LT turinys

  1. Shadow Stalkers: 1. PJ (žaidimas + PKR) 2. X-log (žaidimas + PKR) ...
  2. Shadows Stalkers: 1. PJ + mokymai SKR 2. Dvorf (Žaidimas. Papildyta) 3. X-Lox (Žaidimas. Papildyta) ..... LSK: 1. DmitNes + mokymai SKR (http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/13817-dmitnes/?hl=dmitnes)
  3. Shadow Stalkers: 1. PJ 2. X-Log 3. Dvorf 4. Lynx LSK: 1. Laurynas (http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/14165-laurynas/) APMOKĖTA
  4. Shadow Stalkers: 1. PJ - Žaidimas + PKR LSK: DmitNes - žaidimas + PKR (http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/13817-dmitnes/?hl=dmitnes)
  5. Shadow Stalkers: 1. Dvorf + mokymai (PKR) 2. Lynx + mokymai (PKR) 3. X-Log + mokymai (SKR) 4. Laurynas + mokymai (PKR) (LSK - http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/14165-laurynas/) 5. PJ + mokymai (PKR) - 6. Deltron + mokymai (PKR)
  6. Shadow Stalkers: 1. Dvorf 2. Lynx 3. PJ 4. Xlog 5. Sparrow 6. LSK - DmitNes (papildyta) - http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/13817-dmitnes/?hl=dmitnes 7. Aiversas (papildyta) Grinčo pajėgos El.paštu registracija išsiųsta
  7. Shadow Stalkers: 1. PJ (žaidimas) 2. Dvorf (žaidimas) 3. Lynx (žaidimas) 4. Xlog (mokymai ir žaidimas) 5. LSK - Laurynas (mokymai ir žaidimas) http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/14165-laurynas/
  8. Dėkui organizatoriams už puikiai praleistą dieną. Šiek tiem mano atsiminimų: Šį karta teko atstovauti ANA pajėgoms. O kadangi ANA pasitikėjimo nekelia, tai nesinorėjo ignoruoti šio fakto ir pradėjau bendrauti su talibais. Jau apsitarėme, kad talibams pristatysiu granatų ir kitokio gėrio, tačiau vado įsakymu visas tas gėris spėjo būti nuvežtas ir perduotas civiliams. Tuomet greitai talibano vadas buvo informuotas apie tai. Kas vyko toliau su "gėriu" jau aprašė kiti :) Kita talibanui siunta jau buvo paruošta išvežimui (dėkui ISAF už paramą), bet talibanas pradėjo ANA bazę pulti ir iškilo grėsmė, kad nepavyks to padaryti, bet greitai susisiekus su talibano vadu, puolimas atlėgo ir pasiėmus ANA transportą (nutylint dėl ko) patyliukais pavyko pasikrovus išvykti į dealo sutartą vietą. Kainos derybos pavyko puikiai - norėjom daugiau, bet nedavė, bet paskui taip susukau kalbą ir dėliodamas granatas, kurias gaus už mažesnę kainą - talibano pasiuntinys pasimetė ir sumokėjo mūsų prašomą pilną kainą už mažiau granatų, nes jau buvo jos atidėtos į šoną. :) patenkinti išvykom atgal. PMC visuomet važinėjo pro mūsų keliuką ir iš kur jie sužinojo, kad jiems yra paspęsti spąstai, nes pradėjo naudotis tolimesniu keliuku.... taigi nepavyko PMC "paišdykauti" su jais :) Minusas būtų tik vienas (nedidelis) - trūko laiko visiems sumanymams išpildyti. Jei vienos dienos žaidimas, tuomet pradžia galėtų būti kokią 6 ar 7 val. ryto ir baigtis apie 19 val. (bent 12 val.). Iki susitikimo....
  9. Jei ne žaidimams, o tik šaudymui į butelius, geriau skarbonkes, naudoti co2 ir su 4,5 metaliniais šratais, bet jų retai būna su blowback funkcija, jei tokios pageidaujama. Bet jei kuo galingesnis, tai faina ir be jos. Bet tuomet jis tinkamas tik laisvalaikiui, t.y. ne airsoft žaidimams.
  10. 1. DmitNes (Dmitrij) 2. 28 m. 3. Vilnius 4. G36C 5.
  11. Shadow Stalkers: 1. PJ (mokymai + žaidimas) 2. Lynx (tik žaidimas, papildyta)3. Dvorf (tik žaidimas, papildyta)4. X-log (tik žaidimas, papildyta)... + 1 LSK - DmitNes (http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/13817-dmitnes/) (mokymai + žaidimas)
  12. Shadow Stalkers: 1. Dvorf 2. X-Log 3. PJ 4. Otto 5. ... NATO
  13. Pridėsiu iš savęs apie vaistus: Vandenilio peroksido jau nebenaudoju. Kuris laikas buvo dingęs iš vaistinės, tačiau vėl atsirado ir yra man nepakartojamas - visuomet turiu vaistinėlėje - Octenisept (http://www.octenisept.lt/) - tinka žaizdoms, gleivinėms dezinfekuoti, negraužia, nedegina. Kiek teko konsultuotis, skatinantis gyjimą. Dar vienas, pigesnis variantas, kuri naudojau, kol nebuvo Octenisepto - Asept (http://www.eurovaistine.lt/asept-dezinfekcinis-purskalas-100-ml.html) - tinka net saulės, vabzdžių įgėlimams.
  14. Shadow Stalkers: 1. PJ - žaidimas+mokymai 2. Dvorf - žaidimas 3. Lynx - žaidimas papildyta 4. Xlog - žaidimas
  15. Shadow Stalkers: 1. X- LOG (žaidimas + mokymai) 2. PJ (žaidimas + mokymai) 3. Dvorf (žaidimas) 4. Lynx (žaidimas)
  16. Dėkui visiems (organizatoriams, žaidėjams) už šauniai praleistą laiką... Dėl mėlynųjų, tai vienoj situacijoj jau net maniau, kad jie kartu su raudonaisiais, nes vos ne kartu atėjo į puolimą, o gal? :)
  17. SHADOW STALKERS: 1. Dvorf 2. X-Log 3. PJ 4. ...
  18. Sveiki, grįžus karo korespondentams iš "karštojo taško" bei gavus iš jų vaizdo medžiagos - pradedama ją talpinti Facebook'e LEGION ETRANGERE II: ligne blanche - https://www.facebook.com/events/481784138654298/
  19. Mano nesušlapo - jos tiesiog permirko (nepadėjo net ir neperšlampanti medžiaga). :) Oras geras, zaidimas puikus. Dekui.
×
×
  • Sukurti naują...