Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Morka

Members
  • Pranešimai

    75
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Morka turinys

  1. Norite airsoft kulkosvaidžio bet nenorite tampyti M249 ar panašaus geležinkelio bėgio gabalo? Tuomet šis skelbimas Jums :) Parduodamas lengvasis kulkosvaidis, Stoner LMG replica. Svoris 4.5 Kg!!! Gamintojas ARES (ne šiaip kokia eilinė Kinija) Spyruoklė keičiama neardant. Full metal Originalus komplektas originalioje pakuotėje. Pirkta ir prižiūrėta Milžino parduotuvėje airstrike.lt Kosmetinė būklė 9/10 Papildomai patobulinta: Instaliuotas BTS55 mosfet raktas. Storesni silikoniniai laidai. Maitinimas išvestas į dėtuvės apačią su T-connector, galima jungti standartines didelės talpos LiPo baterijas. Dėtuvė yra V2 versijos, pagal garantiją pakeista gamintojo (V1 stringančios). Torque up variklis Papildoma 135m/s spyruoklė. Kažkokia geresnė (gamintojo nepamenu) hopup guma. Plačiau: http://www.aresairsoft.com/guns/lmg http://www.airstrike.lt/ares-lt/lmg-stoner Foto: https://ibb.co/nMzGKy https://ibb.co/hin8XJ Parduodama, nes pasikeitė mano airsoft žaidimo formatas, jau porą sezonų nenaudota. Veiksmas Vilniuje. Kaina 300 EUR (nesiderantiems diržas, bipodas ir baterija dovanų)
  2. Kardo rinktinė su svečiais iš LŠS bus: Morka ..
  3. Kardo Rinktinė + 300 bando skaičiuotis beje, birželio 25 d. antroji bilietų pardavimo banga.
  4. Stalkery pamesta tinklinė skara. Kažkur tarp raudonojo miško ir baro.
  5. URAK žvalgai (kai kuriems žinomi kaip centras, kai kurių vadinami milsimeriais) buvo visur ir matė viską. Kijevas jau žino kas vyksta Zonoje. Atskira padėka Dolg'ui už pagalbą įsigyjant radiacinį kostiumą, su juo sužinojome dar daugiau. Pagarba ir padėka organizatoriams. Užduotis puiki, poligonas nuostabus ir t.t. P.S. 15 km plaukimo upe naktį iki užduoties teritorijos - to dar nebuvo mano karjeroje :) P.P.S. Ar jūs pastebėjote, ką Zonoje išdarinėja kompasas? :blink:
  6. Kardo rinktinė nepraleis komandos metų renginio!
  7. Mintis dėl kaimiečių medžioklinio šautuvo - vieno šūvio ginklo nepraėjo?
  8. Kardo rinktinė skaičiuojasi į Čebolijos Reguliariąją Armiją 1. Klaus_F 2. Aidas 3. Svolačius 4. Morka 5. Rokas 6. Zoro 7. Sturman 8. Kazakas 9. Brolis 10. Sn00 11. Gramas 12. ZMB 13. Timocha 14. Meska 15. Toshis pildysim
  9. Kardo rinktinė 1. Rokas 2. Svolačius 3. Morka 4. Timoha (tik dieninė fazė) 5. Meška (tik dieninė fazė) Lygis 2 LT new camo Pusė - pagal orgus (tik ne mixed camo)
  10. O, puiku, galėsim palyginti, aš pats jau metai ARES'o LMG retkarčiais panaudoju. Turbūt tą patį kur ir čiupinėjai, Milžino kromelyje :) Pradžioje nusipirkus teko palaukti mėnesį nes neveikė dėtuvė - ji buvo pirmojo modelio, kurią gamintojas po fotkinimo ir susirašinėjimo pakeitė nemokamai (dėkui Milžinui už operatyvų garantinį servisą). Tada teko pažaisti su akumais - standartinis stickas (kaip kalašo) nelindo į standartinę vietą - teko drakoninti naują akumą ir tempti plonesnį išilginį laidą. Stockinę spyruoklę pasuko (~115), bet įdėjus 135 - nebe. Tada teko konstruoti laidus ir dėti didelę 11v 3000 lipoškę į dėtuvės apačią. Nuo tada ginklas dalyvavo jau 3 didesniuose ir kažkiek mažesnių žaidimų, iššaudyta apie 14000 bbs. Stockiniai viduriai, 135 spyruoklė, 11v akumas, 140 m/s, tfu tfu tfu, kolkas džiugina. Ar pirkčiau dar kartą - taip, tik iškart reikia tikrinti ar su v2 dėtuve. Pliusai - lengvas, kompaktiškas, didelė greitošauda, spyruoklė keičiama neardant gearboxo (tarp žaidimų išimama). Minusai - reikia konstruotis custom akumą, blogas svorio balansas (sunkus priekis). Reiks pabandyti kišt akumą į medpacką ir kabinti prie buožės.
  11. Kardo rinktinė ir draugai skaičiuojasi į orgų priskirtą pusę:1. Morka 2. Aidas 3. Svolačius4. Povilas5. Toshis6. Saba7. Gromas8. Snoo
  12. Dar kartą dėkui ignaliniečiams, darantiems nuoširdžiausius ir originaliausius žaidimus Lietuvoje! Manau dauguma palaikys šią nuomonę :) Pagarba anarchistams už pasiruošimą ir sandėlininkui už tikrovišką vaidmenį! Po pernykščio ir šiumetinio žaidimo pasiūlymai kitiems metams (nepriimkit kaip kritikos - viskas buvo gerai): -Puiki idėja riboti maksimalų partizanų būrio dydį ir šaudmenis. Tai priverčia labiau slapstytis ir palaiko reikalingą balansą. Pvz pernai baudžiamosios atakos buvo atmušamos dėl šių apribojimų nebuvimo. -Reiktų didesnės teritorijos. Šiemet nebuvo kur išeit suvisam giliai miškan, įsirengti bunkerį/stovyklavietę ir iš ten galvoti kaip užpulti kaimą ar mgb bazę. Veikiant kelioms grupėms būtų darbo ryšininkams (-ėms) - šiemet jų veiklos iš esmės nebuvo. -MGB bazę daryti žaidybine zona - su galimybe išvaduoti kalinius ar pasigrobti maisto -Kaimo reiktų ne tokio apaugusio, transformacija į partizanus buvo per greita -Už trijų dienų žaidimą! Formatas labai palankus norintiems vėliau atvykti ar anksčiau išvykti - atvažiavai, gavai popierius ir eik į kaimą. Tokiu būdu galima papildomai infiltruoti agentus ir informatorius, o kaimiečiams pagalvoti kas jis toks ;) -Kaimiečiams - galima būti ginkluotiems ir šaudyti, bet užsitaisyti tik vienu bbs'u - medžioklinio šautuvo imitacija :)
  13. Mano - tiksliau komandos draugo, kuris man patikėjo parvežti. Kaip čia dabar su atsiėmimo logistika padaryt?
×
×
  • Sukurti naują...