Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

olegas

Members
  • Pranešimai

    124
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie olegas

  • Gimimo data 02/20/1978

Previous Fields

  • Ginkluotė
    G 36
  • Komanda
    R.A.P.

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Ignalina

olegas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Pirksiu Rusišką uniformą (beriozka, gorka ir pan.) 8 672 04329
  2. Pirmą kartą žaidžiau partizanuose. Dėkui Dvorfui, Pilkui ir Simpsonui įgyvendinot viską ko nesiryžau iki šiol: traukinys į sibirą, kolūkis, vienkiemis su jo savarankiška mechanika. Miško broliai ir Baltijos štormas- nesitikėjau tokio anturažo; iki šiol džaugėmės Anarchistų kompanija, šiais metais turėjom vos ne 10x daugiau žaidėjų su autentiškomis uniformomis ir net technika. Šlovė naujai "PARTIZANŲ" orgų kartai!
  3. olegas

    PARTIZANAI

    Deja dėl labai plačios teritorijos ir didelės atsakomybės renginys negalėjo būti atvyras. Dekui dalyvavusiems už vertingas pamokas. Tikimės kažkada tolimoje ateityje galėsime patirti kažką panašaus. Žemai (iki žemės) lenkiu galvą Dworfui ir Simpsonui su komandomis. Daug laiko skyrėt pasitarimams, įtikinėdami, kaip šis renginys turėtų vykti. Drąsiai galima sakyti, kad Airsoft renginio Orgais buvo Dworfas Ir Simpsonas. Tik jūsų dėka Airsofto žaidėjai čia dalyvavo.
  4. olegas

    PARTIZANAI

    Šiuo metu derinam renginį su institucijjomis. Tuo pačiu ir dėl temos derinam. Neskubėkit siūti kostiumu :)
  5. olegas

    PARTIZANAI

    Atkreipkit dėmėsį į datą.
  6. olegas

    PARTIZANAI

    Laikas: 2017-10-14/15 Vieta: Ignalinos rajonas Principas lieka tas pats: kova prieš vietovėje dominuojantį priešą/ kova prieš nekonvencines grupuotes Registracija: po to kai paskelbsim išsamią info PSIKEITĖ DATA- PERKELIAM 1 SAVAITĘ VĖLIAU Į 14-15 D.
  7. Nuotraukos nuo Shadow Stalkers: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10157294007320157.1073741836.10150095818760157&type=3
  8. Nenoriu, kad tema virstų vieno žaidėjo istorija, nekomentuosiu komentarų apie tai ką aš sakiau telefonu ir ko nesakiau... Apibendrinant visas konfliktinęs situacijas- PARTIZANAI tai sunkus žaidimas kaip organizatoriams, taip ir žaidėjams Noriu priminti pimųjų PARTIZANŲ žaidimų aprašymą: "Renginys skirtas subalansuotos psichikos ir fiziškai sveikiems žmonėms. Turint omenyje, kad teks pabadaut, pavargt ir dar stresą bei spaudimą iš kitų dalyvių patirt siūlome objektyviai vertinti situaciją kurioje atsidursite. Jeigu įdomų kas laukia civilių priglaudusiu partizanus, rekomenduojame pasiskaityti rezistencijos dalyvių prisiminimus, tuo pačiu sužinosite kaip baigdavosi tiems kas pranešdavo „organams“ apie partizanus... Patekęs į atšiaurias sąlygas, žmogus dažnai turi galimybę iš naujo pažvelgti į vertybes, suvokia, kad ne prabangoje laimė, ir kartais tik sugebėjimas aukotis kito labui, dalintis vieninteliu kąsniu leidžia žmogui likti žmogumi. Nenorime nieko smerkti ir teisti, rūšiuoti žmonių į gerus ir blogus. Tenorime nepamiršti skaudžios pamokos ir įsisamoninti, kad kol yra žmonių vertinančių tą brangią dovaną- laisvę, tol bus įprasmintos milžiniškos visos tautos aukos. Tikimės, kad ta patirtis paskatins labiau domėtis mūsų krašto istorija, bei leis suprasti, kad neveltui yra gerbiamas atminimas žmonių, išgyvenusių tuos vargus ne veną dieną, o keletą ilgų metų, sugebėjusių nepalūžti ir iki paskutinio atodūsio tikėjusių „šviesia Lietuvos ateitimi“.
  9. Saugaus atstumo nesilaikymas su kruvinomis pasekmėmis. Bandymas sukčiauti- laiko aprybojimų nesilaikymas. Perteklinės fizinės jėgos naudojimas. Ne pirmą kartą tenka matyti panašius atvejus, daugumai tai išgaruoja su patirtim ir jie tampa gerbiamais šratasvydininkais. Nuoširdžiai tikiuosi, kad taip bus ir šiuo atveju.
  10. Gaila, kad tik po žaidimo sužinojau visus Sanchio žygius. Tikiuosi su laiku pasitaisys, bet LARP'as ne pats geriausias žaidimas nutruktgalviams kulkosvaidininkams...
  11. Dėkui žaidėjams už įsijautimą ir įdomų žaidimą. Ypatingai dėkojų Shadow Stalkers komandai, kurie nuo pat pradžių stropiai prisidėjo prie žaidimo planavimo ir organizavimo. Ačių Anarchistams už pagalbą ir puikų anturažą. Taip pat dėkojame S8 PMC komandai. Ačiū už pastabas, darysim išvadas. Noriu atsiprašyti tų žaidėjų kuriems "žaidimą sugadino kitų žaidėjų išvaizda"- tai ne rekonstrukcija, nereikalusim 100% anturažo. Nemalonu, bet vieno žaidėjo prašysim nedalyvauti mūsų žaidimuose (dėl bendrų airsofto taisyklių nesilaikymo).
  12. Biški video: https://drive.google.com/open?id=0Byq62P0XeCOTODRWYkcxUWZDaWs
  13. Dėl žemėlapio- miško naudojimo riboti neketinam. Atsižvelgiam tik į tai, kad arti vietinų gyventojų sodybų nekariaujam ir jeigu matom pašalinį žmogų (be apsauginių akinių), nešaudom. Atvykstatntys penktadienį anksčiau kaip 16.00 val. informuokit telefonu. Dėl taisyklių- senbuviai atkreipkit dėmesį, kad spec. įrangos naudoijimo neribojam, tačiau civiliai naudoantys bet ką kas panašų į kare naudojamą daiktą, bus persekiojami, Taip pat bet kokia kamufliažinė aprangos detalė kels įtarimą. Kuprinėse nieko nepaslėpsit- viską galima apieškoti. Apieškojimas arba formalus- paklausia ar turi ir privaloma prisipažinti; arba realus- jeigu nenorit prisipažinti, priešas savo nuožiūra atlieka daiktų ir asmens patikrą.
  14. Žemėlapiai: https://photos.google.com/u/2/photo/AF1QipOurgyum0iCCee1V8sPlXWGPN8tBm5kl3LsbQi2 https://drive.google.com/file/d/0B9oAEGqc783pTllBcFBVeVBvTXc/view?usp=sharing https://drive.google.com/file/d/0B9oAEGqc783pTnZ2NTc0R3hWS2s/view?usp=sharing
  15. https://photos.google.com/u/2/share/AF1QipP6E1nvC67QJ7lcRqGHXf0SYZZO1VPjzig0uXVhJv7oPlp4HsupKgUPJ_xRjrrU3g/photo/AF1QipMqHnK1yhNJHaYexOy42_TfH_GFIAaeDFFM2Rou?key=bERUWTBaRzFmRlUtek9Qa2FweHVpX0FlSzJFSEVn Teritorijos žemėlapis. Naudosim 3 pažymėtus pastatus.
×
×
  • Sukurti naują...