Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

S.T.A.L.K.E.R. Istorijos pradžia. 2013 06 15-16, Vismaliukai


AHAPXuCT
 Share

Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 291
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

Rytoj ivyks susirinkimas,susijes su pagrindinemis  zaidimo taisyklemis ir scenarijaus kryptimis.

 

T.p. rytoj,tikriausiai,atidarysim registracija "neeiliniams" LARP "zaidibiniams' personazams.

 

Informaacija bus atnaujinta pirmame puslapyje,o gal net bus atidaryta nauja tema registracijai,kurios negalima bus terst.

 

Laukite daug daugiau ziniu si savaitgali!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

SVARBŪS TAISYKLIŲ PUNKTAI

!!!!!!!!!!!!!!!!

 

a) PARKINGAS (automobiliai) bus nepasiekiami žaidimo metu,įvykus "Force Majeur",jei žaidėjui staigiai prireiks palikti žaidimą,tuomet organizatoriai pasirūpins šios problemos sprendimu.

 

B) Žaidėjai neturės teisės su savimi įsinešti savo BB's; granatų; vandens. Visi šie elementai bus "žaidybiniais" ir bus perkami už žaidybinius pinigus. Organizatoriai palieka sau teisę patikrinti kiekvieną žaidėją tiek prieš žaidimą,tiek viso žaidimo metų.

 

Nesąžiningi
žaidėjai,priklausomai nuo nusižengimo lygio,bus pašalinti iš žaidimo
nuo 2 val. iki pilno pašalinimo iš žaidimo(be pinigų grąžinimo)

 

Žaidėjai privalo su savimi turėti(be standartinių saugos elementų):

a) Laikrodis !!!

B) Žibintuvėlis (pageidautina su raudonu filtru,jei nera - tureti "lauzomas svieciancias lazdeles"
raudonos spalvos,kad nakti pazymet nuzudyta)

c)
Maisto atsargos 1-ai parai(be vandens). Pavykus susitart su
KARIAUK.LT,poligone galima bus nupirkti sauso maisto davinius. Bare
galima bus nusipirkti tik skanėstų.

d) Palapinę - miegmaišį - nakvinė bazėje,kaip įrengsite,taip miegosite.

Laužai tik saugiose vietose arba šašlykinėse

e) Atskira kuprinė arba krepšys,artefaktams ir kitiem žaidybiniams elementams nešioti!!!

Kadangi
iš nužudyto(apiplėšiamo)asmens priešas turės teisę atimti visus
žaidybinius elementus : šovinius,vandenį,vaistinelę,"questinius"
žemėlapius ir pinigus bei žadėjo "pasą"  - šie daiktai t.b. lengvai
pasiekiami ir JŲ JOKIAIS BŪDAIS NEGALIMA NEATIDUOTI!!!!!!!!!!
  -

 

Daugiau taisyklių ir informacijos bus rytoj!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

B) tai taip gaunasi, kad nakti nebus galima naudoti raudonu prozektoriu pasisvietimui?

 

e) kazkaip tas elementas su vandeniu man kelia nerima, jeigu vesi diena - viskas ok, bet jeigu bus karsta (asmeniskai "karsta" laikau, jeigu >=25 laipsniu atokaitoje):

1) jeigu apiplesia ir atima visa vandeni/valiuta, tai taip ir sedi be vandens iki kol atgyji, ivykdai kokia uzduoti ir nusiperki vandens (jeigu taves vel nenuzude/neapiplese uzduoties vykdymo metu)?

2) vanuo vandeniu, o bus mineralinio vandens (pvz vytauto, o ne kokio "mineralizuoto" fuflo)? ar turetu uzpilamu gerimu? Toki pasidaryta gerima irgi reiktu atiduoti?

3) Vandeni bus galima laikyti tik zaidybineje taroje, ar bus galima perpilti ir i savo gertuva/camelback'a?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

B) tai taip gaunasi, kad nakti nebus galima naudoti raudonu prozektoriu pasisvietimui?e) kazkaip tas elementas su vandeniu man kelia nerima, jeigu vesi diena - viskas ok, bet jeigu bus karsta (asmeniskai "karsta" laikau, jeigu >=25 laipsniu atokaitoje):1) jeigu apiplesia ir atima visa vandeni/valiuta, tai taip ir sedi be vandens iki kol atgyji, ivykdai kokia uzduoti ir nusiperki vandens (jeigu taves vel nenuzude/neapiplese uzduoties vykdymo metu)?2) vanuo vandeniu, o bus mineralinio vandens (pvz vytauto, o ne kokio "mineralizuoto" fuflo)? ar turetu uzpilamu gerimu? Toki pasidaryta gerima irgi reiktu atiduoti?3) Vandeni bus galima laikyti tik zaidybineje taroje, ar bus galima perpilti ir i savo gertuva/camelback'a?

1)Jei esi nuzudytas ir likai be nieko  - vis tiek varai i mertviaka(siuo atveju i savo baze),ten vel gauni startini paketa,minimum vandens ir soviniu,koroce visai be nieko neliksi... o jei "nu visai bloga..." ateisi i bara ir barmenas ipils stikline :),zinoma uz tai privalesi veliau ivykdyt kokia nors uzduoti :)

2) vanduo bus negazuotas is 5l buteliu,pacioj pradzioj bus isduotas 0.5 buteliukuose

3)Vandeni laikyt tik zaidybinej taroj.

 

del raudono filtro nakti...nu teks naudot kita arba visai be...

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

tada dar klausimas...o kas jei visa "nereikalinga" in ventoriu palikinet bazej ? na artefaktai ten ir panasus lobis... jei nusaus tik paims 20bbs'u ir 200ml vandens...o visa kita saugiai gules :) ar reikes visa gauta/igyta zaidybini inventoriu su savimi visada nesiot ?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

tada dar klausimas...o kas jei visa "nereikalinga" in ventoriu palikinet bazej ? na artefaktai ten ir panasus lobis... jei nusaus tik paims 20bbs'u ir 200ml vandens...o visa kita saugiai gules :) ar reikes visa gauta/igyta zaidybini inventoriu su savimi visada nesiot ?

Zinoma galima! Galima palikti bazeje(negarantas,kad nepavogs saviskiai :) ),arba daryt "zanackas". Ta numato originali zaidimo versija!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

kaip pavyzdys: mes,visos komandos gauta "turta" dedavome i "obsciaka" ir ji slepeme, o gale,paskutiniam musisui turejome prisitaupe apie 2000 bb's u, kurie labai praverte musu kulkosvaidziams. :). ir dar vienas: banditai prisiplese ejo link barygos, bet buvo netiketai patys apiplesti...ir....neteko pagrobtu resursu (7 ju apiplesti geimeriai+3 paciu bandiuganu krepsiai...) :Pvisus artefaktus tempdavome i baze, po to su apsauga, lydedavome pas baryga. zodziu-grynai lietuviskas versliukas.. :lol:jei pasiseks, tu gali per viena pasivaiksciojima susirinkti geroka kieki ir vandens ir bb's.ir dar geimeriu korteliu(uz kurias irgi gauni babkiu)... :)

 

 

kas neturit zaidybiu peiliu-pasirupinkit...naktineje fazeje tai pagrindinis ginklas.(tiems kas nores uzsidirbti tyliai ir lengvai) :ph34r:

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

 

tiems kas neturi zalio supratimo.Principine schema:

plikas basas turi, vengdamas kariskiu, patekti i zona pas baryga(tik pirmoje stadijoje).ten pasizymi,gal gauni kokia uzduoti,gal kokiu geru daikciuku.mini atgal.tada jau geriau ekipiruotas zvalgaisi kur uzsidirbti(ar artefaktu ieskoti(kailiu rizikuoti) gal ka apiplesti(arba buti apiplestam).veliau baryga bus jau laisvojoje zonoje,kur supirkines trofejus  ir dalins uzduotis(uz ju ivykdyma bus atlygis).

 

cia tokia orentacine info...grynai  eskizo forma...

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Zmones, stalkeris tai ne fallout, tai tik panasu. Siulau tiems kas nezino bent pora valandu pazaisti S.T.A.L.K.E.R. : Shadow of Chernobyl. Cia keleta LARP kostumu: http://stalkermod.ru/Novosti/rezultaty-konkursa-kostjumov-stalkerreal-player-6.html

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

 

automobiliai bus visi kruvoje.pranesime su pagrindine  info. preleminariai nuo pradzios prie auto nebus galima prieiti. tik isskirtiniais force majore atvejais su orgu. bus saugomas perimetras.

 

tos puses, kurios tures savo bazes-geimo pradzioje tures galimybe viska susitempti ko reikes, i bazes. stalkeriams ir banditams.....soryy vyraai....  "vsio svajo nasu s soboi"  galesit pasidaryti koki nors  slapta bunkeri,  bet ji kazkas tures saugoti..   :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

 

gerai...pradesim nuo pradziu-airsofto zaidimas remiasi grynai zaideju saziningumu.be to-viskas netenka prasmes.

toliau: zaidejai bus tikrinami pasirinktinai bet kurio metu-viso geimo laikotarpiu.pagal zaidimo salygas, kekvienas uzsiregistraves-sutinka kad gali buti tikrinami VISI jo tuimi daiktai. zaidejai kuriuos patikrinus bus rasta neatitikimu tarp ID irasytoje info ir naturoje.bus salinami is geimo negrazinant pinigu.tai irgi numato registracijos salygos.taipogi tai gali tureti itakos ir jo komandai(jei zaidejas registruotas kurioje nors komandoje.)  

 

 

disputus prasau perkelti i  PM.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Gerbiamieji Bethovinas ir Xomiak,Jusu pasisakymai labai didina tikimybe,kad filtruojant zaidejus,Jus negalesite dalyvauti. Kadangi zaideju limitas tik 100 zmoniu,is ju apie 20 bus uzimti organizavime... laisvu vietu lieka tik apie 80...

 

Prioritetas bus teikiamas komandoms bei save gerai uzsirekomendavusiems  laisvai samdomiems zaidejams...

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share


×
×
  • Sukurti naują...