Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

heishe

Members
  • Pranešimai

    40
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas heishe turinys

  1. Parduodu LK naujo camo liemenę devėta. Stovis geras. Yra visi krėpšeliai, kurie matyti nuotraukoje. 3 jų su nedideliais defektais. Kaina 135 €. 125 € 100 € - PARDUOTA Prekė: http://imgur.com/biAGCyA Defektai: 1 krepšelis (iplyšęs šonas): http://imgur.com/gm9ibWh http://imgur.com/TIlBJTd 2 krepšelis (suplyšes plastikinis langelis): http://imgur.com/QAAlBWN 3 krepšelis: http://imgur.com/ZWCUM4p http://imgur.com/n2O2K5L ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Parduodu G36C clasic army, blowback. Pakeista spyruoklė, pakeisti dantračiai. Paskutinio chrono metu - 125 m/s. Pridedu kolimatorių, 6 mid cap dėtuves (panaudotas), 1 bunkerinę, 2 lipo akumuliatorius. Ginklas naudotas, bet stovis geras. Kaina 290 €. 275 €. 265 € 260 € - PARDUOTA Atitikmuo: http://airsoftas.lt/prekyba-airsoft-ginklais/g36/CA36C Prekė: http://i.imgur.com/fNkiv7i.jpg http://i.imgur.com/PSirqgF.jpg ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Parduodu krepšelių laikiklį prie kojos. Naudotas vos kelis kartus. Būklė labai gera. Kaina 15 € - PARDUOTA Prekė: http://i.imgur.com/wXsnDqr.jpg http://i.imgur.com/BznHFwF.jpg Veiksmas Viniuje. Galimas siuntimas į kitus miestus Jūsų sąskaita. Rašykit pm arba tel 867444090
  2. Labai labai patiko :) ačiū visiems dalyvavusiems ir didelis ačiū orgams. Laukiam tęsinio. Ir beabejo - būtų smagu naujas poligonas :) Labai patiko šovinių ribojimas, mediko taisyklė, pajėgų mėtymas iš taško į tašką, kai neturėjom nė minutės laisvos net pailsėt, o tekdavo kraustytis iš objekto į objektą. Žodžiu, 10 balų :)
  3. Niekas nebandėt šitos nesamonės? http://www.nanotekas.lt/V2/automobiliui/32-antifog-coating-for-windows.html Gal sprendimas nuo rasojimo??
  4. http://d3uwin5q170wpc.cloudfront.net/photo/52715_700.jpg :D:D
  5. Gal ir fake, bet fun :) http://www.youtube.com/watch?v=oei2lB9MBo0&feature=share
  6. Kiek pamenu tai orgai sake, jeigu tave pasauna, tai kol esi suzeistas, i tave galejo nors ir visa serija suvaryti, kol niekas neperriso, tu kaip ir nemirtingas? :) Ar klystu? :)
  7. Visu laiku filmas! http://www.youtube.com/watch?v=svOlz2ei4Yk&feature=player_embedded
  8. Taip pat padekosiu visiems uz game, smagi teritorija ir geri priesininkai :)nesitikejau kad tokioje mazoje teritorijoje galima taip smagiai maltis ir prieso uznugari ir per viduri ju pajegu ;)zodziu gerai pasikroviau energijos ateinanciai savaitei!
  9. Gaila tiktais kad fotografai visiskai pamirso Serbijos kovotojus :) vos keliose nuotraukose miegancius prigavo :)
  10. Zaidimukas super! Labai gerai pailsejau pries sia savaite! o jau tas siurprizas... nerealu! :) Kas del uodu, tai slove purskalui nuo uodu. Gal ir neitiketina, bet per savaitgali neikando ne vienas uodas!! :)
×
×
  • Sukurti naują...