Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

vaidutis6

Members
  • Pranešimai

    146
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie vaidutis6

  • Gimimo data 03/22/1967

Previous Fields

  • Ginkluotė
    M56A, E90 submachine gun,
  • Komanda
    Laisvai samdomas

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vilnius

Contact Methods

  • Skype
    vaidutis6

vaidutis6's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Look!!!vamzdelio turis turi atitikti kameros turi!!!!!! Kitaip nieko nebus. Vartyk fizikos vadoveli ir skaiciuok.sekmes.
  2. Dekojame visiems prisidedantiems...siai dienai situacija tokia: COMANDANTE dirbtineje komoje(nes skausmingi nudegimai), rytoj bandys oda valyti ir tvarkyti... ir t.t.; pagrindine problema(siai dienai) -plauciai.Tr. padegino... lieka laukti ir tiketis geriausio... Dar karta dekojame visiems prisidedantiems prie sios akcijos...
  3. Bratija LATISHY .... " anarkhisty " obrashcheniye ot imeni komandy i vsem lyudyam dobroy voli , prosym pomochy' .Vchera , katastrofa ... !!! v vilniuse byl vzryv -polnost'yu unichtozhil zhiloy dom ,,,HTTP : //www.lrytas.lt...ti-5-zmones.htmRanenyy , postavlennyy k reanimatsii v tyazhelom sostoyanii s sil'nymi ozhogami !!!! Eto nash chlen komandy geima STALKER v litve - dusha i mozg- " Komandante " ...... prosim o pomoshchi , iskrenne ', skol'ko vy mozhete kazdyj yevro .... OCHEN' VAZHNO !!!!!!!!!!!! ( blok intensivnoy terapii kormil'tsa , dom uzhe net ... ne .Po faktu dochod dlya sem'i bol'she net v techeniye dlitel'nogo vremeni ... ( postradaly zena i dety ... ) . My nadeyemsya, chto podderzhka i ponimaniye ... Spasibo vsem za pomoshch' nuzhna ... LT867044000212617606 SEB bankas.Natalija Kosackiene "ANARCHITAI" LAPINAS1
  4. Sveiki bendraminciai.... "ANARCHISTU" komandos vardu kreipiuosi i bendrija bei visus geros valios zmones su pagalbos prasymu. Vakar,ivyko skaudi nelaime...!!! Vilniuje, Salininkuose, nugriaudejo sprogimas. Visiskai suniokojes gyvenama nama,,, http://www.lrytas.lt/lietuvos-diena/nelaimes/sprogimas-salininkuose-nama-sudraske-gabalais-suzeisti-5-zmones.htm Nukentejes vyras, pristatytas i reanimacija ,sunkios bukles su stipriais nudegimais!!!! Tai- musu komandos narys, Lietuviskojo "S.T.A.L.K.E.R."-io siela ir smegenys- "COMANDANTE'... Nuosirdziai prasome paremtii kas kiek galite.... kekvienas euras LABAI SVARBUS!!!!!!!!!!!! Maitintojas reanimacijoje, namo nebeliko....Praktiskai pajamu seima nebetures ilga laika...(nukentejo ir zmona ir vaikai...). Tikimes paramos ir supratimo... Dekojame visiems ... reikalinga pagalba LT867044000212617606 SEB bankas.Natalija Kosackiene.
  5. http://s1183.photobucket.com/user/vaidutis6/library/#/user/vaidutis6/library/PARTIZANAI%20pabrade?sort=3&page=1&_suid=140894134112801883431187135604 netryniau nieko, issirinksit kas ka... :)
  6. sweiki, rytoj idesiu foto is daktares magnolijos archyvo. Manau kad partizanu burys turi buti kaipo toks...(ne transformas is kaimieciu) kokie 5 zmogai.gyvenantys giliau miske. tada jie turetu ieskotis maisto.Plesti kaimiecius, bandyti grobti kariskiu sandelius(galima ir amunicijos(salyginai}.Tada kaimieciai, is kuriu realiai partizanai nakti ateme maista, tikrai butu suinteresuoti juos isduoti.Na kazkas tokio... :)
  7. sweiki kolegos... :).Prie visko kas suprantama noriu prideti ir savo trigrasi (rasau ne i PM,nes noriu kad visi ijungtu smegenis ateiciai). Taigi...:remdamasis ankstesiais geimais,noriu akcentuoti to meto vertybes...:maistas,bustas,valdzios garantijos...! Pirmame geime viskas veike.Dabar gi-jegos strukturos neturejo anksciau minetu manipuliacijos svertu... negalejome pasiulyti kaimieciams nieko... realiai... NKVD maisto daviniai buvo juokingi(per asaras).pagal logika, mes turjome gauti super davinius ir operuodami tuo,kad tai tik pas mus, galejome verbuoti vietinius...karo metu dauguma kareiviu siusdavo lasinius ,cukru ir sokolada namo.o NKVD turejo tai naudoti verbavimui.Vienas dalykas kai tu zadi kaimieciui karve ir kitas kai tu duodi jam lasiniu ir sokolada... :) Mano galva-maisto paskirstymas buvo neadekvatus...partizanai valge desras (gal ir uzsidirbo, nesiginciju) o jegos strukturos ... liudna... sriuba issivireme tik sukaupe visos dienos,visu NKVD'istu davinius. Per pima geima realiai badavo partizanai-kas ir normalu, o dabar - viskas atvirksciai buvo.. :) . MGB vyruku buvo aiskiai per daug...jie nebezinojo ka veikti tokiai chebrai...tada prasidejo ju paskirties mutacija, kuri konkreciai paliete visa zaidima. REZIUME:Manau kad butu tikslinga kazka is mano pasiulymu priimti domen... 1:puikus maistas jegos strukturom,suteikentis galimybe naudoti ji kaip verbavimo ir skatinimo priemone. 2:2~3 tardytojai (dirba tik su palyda). 3:valdzios prakabos kaimuose agitacinem temom. Na...tai tiek... P.S. nuvyle neaiskumas kaip ir kur ruosti maista... Siaip visumoje geimas puikus, sugebejom viska susireguliuoti( kaip visada deka GM lankstumui) ...Laukiam sekancio...gal dar siais metais??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
  8. Sveiki ANARCHISTAI...kilus neaiskumams noriu kad paskaitytumet... :Wikipedijoje-Pagrindiniai anrchizmo principai.As isejau is komandos.Rinkites nauja vada.Vado pareiga-vadovauti kovos veiksmams....stebeti komandos gyvenima...laiku uzkirsti (vado teisemis) nukrypimus nuo idejiniu gairiu...Stabdyti zalinga demokratijos ideju poveiki anarchizmo principams... bla bla bla...Visa savo veikla komanda vykdo per savo susirinkimus ir balsavimus...vadas nesikisa iki tol kol nera nukrypimo nuo anarchizmo principu.jei tokie atsiranda(vado nuomone..)komanda priima kaip fakta-vado sprendima.Komanda bet kada gali issirinkti kita vada... Ponai, jus pamirsote kad airsoftas-zaidimas o ne darbas... niekas nevaziuos i darba po darbo.... Pats didziausias komandos turtas-jos nariai...be ju-komandos nera... nezinau ka jus galvojat balsuodami uz sprendimus neatitinkancius anarchizmo principu... Susitiksime liepos menesi...sekmes stalkeryje(as busiu isvykes,negalesiu prisijungti...)
  9. Sveki ANARCHISTAI, laikas bega, viskas keiciasi... siuos keleta metu stovejes prie komandos vairo, maciau kaip ji auga ir kiekybiskai ir kokybiskai.Atejo laikas ir mes esame pasiruose pereiti i aukstesni lygi.Taigi,laikas permainoms!Supretau kad reikia uzleisti vieta jaunimui, su ju energija ir uzsidegimu.As palieku komanda. Kartas nuo karto mes sustojame ir apmastom,ko norim ir ka galim.As pereinu i laisvai samdomus.Paredaguokit komandos nariu sarasa.Matysimes geimuose. :D P.S. stalkeryje nedalyvausiu.Sekmes.Prie progos perduosiu anomalijas ir Kaktusui skola. :D
  10. jei rasi imk echo 1. as is amerikos parsisiunciau bumkeri (1200 bbs) prie jo tinka M klases detuve bunkerine talapa dar padideja net iki 1500.. idejau 11 akuma!!!!! patikek. galiu dengti 6 boicu puolimo manevra. ir turiu 1300 suviu per minute.tiesa-vamzdeli idejau 6.01. bet-hop-upa pakeist- 2 min. vamzdi isvalyti-2 min. jis taip prikolnai issiardo!! sakes!!!. ir dar-pas ji reali atatranka. jo gerboxas kitame lygyje stovi. zodziu ....geresnio neturejau-ir neieskosiu!!! nusipirksi poucha su 2 holderiais. galesi deti ant kojos arba ant moli. tik nepirk bunkeriniu kur(neva po 200-300 bbs telpa, jos neisstumia visko ie stringa) pirk 2vi po 64. i vsio. jei turesi babkiu parsisiusi is echo-1 uz 80$ bunkeri realu. ir negalvok vamzdzio ilginti!!!!!! neuztenka kameros. dek tokio ilgio kaip originale. turesi 50m afigenna pataikyma. mazai kas suvokia, bet jo vamzdis bevaik toks pats kaip AK.jis tik atrodo mazas... :) ;)
  11. dek mano zodzius i banka! :) MP-5 neimk. labai sudetingas reguliavimas is isardymas, problemos su hop upu.nemaciau nei vieno laimingo MP5 savininko. isskyrus tuos kurie jais prekiauja. siulau-M15 ar panasu clasic army!!!!!!kaina 180% atperka kokybe!! jokiu problemu.nei ziema, nei vasara. ir aptarnavimas lengvas..neturbink, tik vamzdeli pasikeisk i 6,01, ir kolimatoriu paprasta uzsidek.. sekmes. :) turejau abu ilgai. :) o siap, pabandyk rankyteje P90. atrodo gaidiskai-bet velka 500%. 2metus turiu ir keisti nesiruosiu. (tiesa-echo 1 produkcija)
  12. Uff... matyt virusas...LAPINAS 1 irgi lovyteje! :blush: Taip laukiau blyn.... jei yra norinciu-susirokuoti su Kaktusu.
  13. Komandos vardu noriu padekoti visiems zaidejams uz tolerancija ir supratima.Negirdejau nieko apie Maklaudus(o ,tai retas atvejis!!!).Zaidima pasidarete patys.Atsiprasome uz nesklandumus.(zmogiskas faktorius... :) ).Oras padare savo korekcijas... :) Atskiras dekui Comandantei ir Grafui uz pasiaukojanti triusa viska organizuojant. ANARCHISTAI-mes tikrai ,kartais,GALIM!!!!!! :)
  14. gal pralaidau...kokios detuves leidziamos? Pozemyje shutganas leidziamas?
×
×
  • Sukurti naują...