Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Brutus

Members
  • Pranešimai

    67
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Brutus turinys

  1. Ieškau Vilniuje lietuviškų arba US davinių
  2. Dalyvausiu (apmokėta). Ar kaukė paveikslėlyje laikoma fullface?
  3. Ieškau apie 12 vnt. LT SMD ir 12 vnt. JAV SMD Vilniuje.
  4. http://www.15min.lt/naujiena/aktualu/lietuva/a-56-602895
  5. Sveiki, Ilgą laiką svarsčiau investuoti į snaiperinį ginklą, bet, kaip visur rašo, snaiperio žaidimo specifika pastebimai skiriasi. Nežinodamas, ar tai man patiktų, pagalvojau, gal kas Vilniuje nuomoja snaiperinį ginklą. Būtų įdomu išbandyti prieš investuojant.
  6. Nežinau kaip jum, bet man tai pikta vien pažiūrėjus. O jei su tokiais žaidimuose tektų susidurt...
  7. Dėkui organizatoriams bei dalyviams už renginį! Nuomininkai buvo patenkinti, tik skundėsi savo prasta fizine parengtimi ir iš ryto skaudėjusiomis kojomis.
  8. Dar dėl vergų... Jei „vergvaldys“ yra nužudomas, ar vergas tampa laisvas? Situacijoje, kai vergas ir vergvaldys yra apšaudomi ir į vergvaldį pataikoma - ar vergas iškart tampa laisvas, ar turi palaukti 5 minutes (jei kartais vergvaldį kas pagydytų) ar išvis turi laukti, jei „vergvaldys“ atsigauna po 30 min „mertveke“? Ar vergas privalo paklusti nurodymui pagydyti vergvaldį? Jei vergas išsilaisvina po „vergvaldžio“ žūties, ar vergas gali paimti daiktus iš vergvaldžio kuprinės?
  9. Renegades'ams, kaip banditams giminingai, taisyklių ir „paniatkių“ nesilaikančiai grupuotei, ši taisyklė negalioja?
  10. Kiek išžvalgiau, karių uniformas ir jų ženklus apibrėžia 62 straipsnis. O čia yra tame straipsnyje minimas etalonų aprašymas:http://www.lrv.lt/Posed_medz/2011/110525/05.pdf Įdomu tai, kad 42 punktas (ir toliau) gana plačiai apibrėžia kario lauko uniformą: kepurė , panama, kepuraitė, dykumų skarelė (samanų spalvos keturkampė skarelė iš medvilnės)... Įdomi būtų teisininkų nuomonė, kaip čia su tuo karinės uniformos dalies nešiojimu.
  11. Įdomu bus pažiūrėti, ar čia tik LK uniformoms, ar pradės bausti už bet kurį kamufliažą.
  12. Nesu buvęs šioje teritorijoje. Ar tai daugiau CQB stiliaus žaidimas, ar yra ir santykinai daug plačių erdvių? Planuoju būt (ir atidaryt airsoft'o sezoną, yey!). LSK anketa.
  13. Nepaisant smulkaus lietaus pradžioje ir drėgnos žemės - buvo smagus žaidimas. Dėkui organizatoriams.
  14. Kaip tik ir aš iš jų užsisakiau :) Ir pakankamai nebrangiai.
  15. Gal jau kas dalinosi, bet neabejoju, kad ne visi yra matę tokį variantą (pirmas patarimas, laikas nuo ~0:10 iki 1:15): http://www.youtube.com/watch?v=irE5i7wQ1QY Įdomu, ar veikia.
  16. Jo, regis, to milimetro ar pusės ir pritrūksta :/ Net „įpjovimas“, į kurį įsiremia apkabos išėmimo/paleidimo mygtuko mechanizmas dėtuvės šone, regis, vos vos skirtinguose aukščiuose. TM apkaba beveik dvigubai brangiau + laukt kol atsiųs...
  17. Sveiki, Ieškojau naujos dėtuvės savo naujai įsigytam ginklui - Tokyo Marui Desert Eagle .50AE GBB - nes su juo atėjusi dėtuvė leidžia dujas. Parašiau vienai iš mūsų įmonių, paklausiau, ar neturi šiam ginklui dėtuvės, pasiūlė naudoti CP firmos. Įsigijau, parsinešiau, pabandžiau ir iškilo šiokia tokia problema - albumas. Nelabai noriai valgo šratukus iš jos. Beveik visad užtaisant spyna sustoja pakeliui - atsiremia į šratuką, kuris nepakyla iki vamzdžio. Retais atvejais viskas atsistoja į savo vietas ir ginklas tvarkingai iššauna, tačiau po spynos pajudėjimo atgal-pirmyn spyna vėl pakeliui sustoja. Bandant išimti dėtuvę, ji „pakimba“ ant šratuko. Jei dėtuvę vos paspaudžiu į viršų (gilyn į ginklą), išstumtas šratukas atsilaisvina, pasitraukia kartu atlaisvindamas ir dėtuvę. Parduotuvėje mergina sakė, kad jei netiks, tai galėsiu parnešt jiems atgal, bet prieš nešant norėjau pasidomėti, ar tai dėl firmų neatitikimo, ar kažką reikia/galima pareguliuoti. Dėkui.
  18. Sveiki, Ieškau Tokyo Marui Desert Eagle .50AE GBB (šito) dėtuvės. Patogiausia Vilniuje. Marčius
×
×
  • Sukurti naują...