Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

X-log

Members
  • Pranešimai

    164
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas X-log turinys

  1. Bendravimas issikele i discord (https://discord.com/invite/D8M5XQT), renginiai i sratas.lt
  2. Realiai CQB (jeigu atstumai mazi, o ne cechas 50m), tai efektyviausias yra pistoletas (arba du), pompa gerai yra pries kitas pompas arba pries pistoleta didesniu atstumu.
  3. O kuris draudzia? Realiai is lazerio ant ginklo tiek pat naudos kiek is prozektoriaus - visi pils i ji vos pamate, geriau jau tureti atskirai ir naudoti demesiui nukreipti.
  4. Dar vienas atsibudo. Chronuojam visada su 0.2 sratais ir kai kalbama apie greicius butent tai turima galvoje. Aisku galima diskutuoti, kad HPA sistemoms didinant srato svori galia neislieka ~pastovi, kaip tai yra su AEG, bet Lietuvoj zaidziancius su HPA 2 klases ginklais ant vienos rankos pirstu galima suskaiciuot...
  5. Tikrinai ar nozlas hopup kameroj netringa?
  6. Nereikia ir modifikaciju, Pvz Kilo9 bb'sai net is detuviu nenori lysti. Bio problemos: * Tersia vamzdeli (bei detuves), reik dazniau valyti * Atidarius maiseli reik iskart sunaudoti. * Esant dregnam orui/lyjant, pasivoliojus dregnoj zolej/vandenyje/sniege negali nuspeti kada prades strigti, ypac aktualu keliu dienu renginiams, kai po paros ar daugiau dar neesi net pirmos detuves issaudes.
  7. Na arba del didelio prakaitavimo/ akiniu rasojimo zmogus negali uzsideti balaklavos, o dengti veida reikalauja darbo specifika.
  8. Žaidimuose +- galesi žaisti, bet išsiskirsi ir bus sudėtinga su maskavimuosi. Dėl komandų, siūlyčiau susisiekti su miško broliais, kažkada jie buvo užsiminę apie ww2 komandos formavimą, bet nežinau ar yra kažkokiu naujienų ta linkme.
  9. Patikslinimas, registracijos tvarka randasi atskiroje temoje, kad čia rašote apie savo dalyvavimą visi nieko blogo, bet tai nėra registracija. Be to, klausimus geriau adresuoti į stabas@shadowstalkers.lt
  10. G&G yra aukstesnes klases gamintojas. Realiai moki daugiau uz bendra daikto kokybe - bus naudojamos geresnes medziagos, atkreiptas demesys i ivairias "smulkmenas", pvz G&G turi abipusi fireselectoriu, magrelease, tuo tarpu Specna - tik desiniarankiams. Viduriais G&G greiciausiai bus kazkiek geresni, bet neisardzius abieju sunku pasakyti + 6.03mm vamzdelis. Tas, kad G&G neprideda baterijos/pakrovejo - realiai joks aukstesnes klases gamintojas neprideda akumu - cia daugiau kinisko lowendo "featuresas". Pagal apzvalgas i G&G telpa 11.1V stickas, tai su baterijom neturetu buti problemu.
  11. Stumuoklio galva silent (konine) ar plokscia? Silent galvos megsta prilipti prie cilindro galvos. rezultate gauna zymiai didesni pasipriesinima, plius jeigu dar ir greitosauda didele... Buvo panasios problemos su kulkosvaidzio gearboxais - visa deze stumuokliu su nulauztais pirmais dantimis arba isvis isluptais dantu insertais.Pakeitus i plokscias - nebeliko problemu.
  12. Shadow Stalkers: 1. X-log 2. Dvorf 3. PJ .... 4.Laurynas (http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/14165-laurynas/) APMOKĖTA
  13. Shadow Stalkers: 1. X-log (zaidimas + spec mokymai) 2. PJ (zaidimas+ spec mokymai) ....
  14. 1) Laurynas 2) 26 3) Vilnius 4) G36 100ms 5)
  15. Reik paieskot namie, lyg ir turejau. Jeigu cia stalkeriui reik, tai galesiu paskolinti detuve.
  16. 1. Shadow Stalkers 2. X-log (5) [++~+] Dvorf (5) [++++] .... 3. Taip 4. Clear Sky/Mokslininkai Patvirtinta / Apmokėta
  17. rcdalys.lt modelis.lt propeleris.lt hobbyking.com Arba iskart pasikeisk i Deans (T) ir nebus problemos.
×
×
  • Sukurti naują...