Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Rekomenduojami pranešimai

Į diskusijas nesileisiu, bet man keista - nejaugi rytinio brifingo metu Kiniečiams ir Rusų samdiniams neaiškiai buvau pasakęs - USa pusė , naktį sukūrė laiko mašiną , ir atsigabeno kažką iš praeities. Juos tikrai pamatysite, tai nebus klaunai ar pnš. Prašau į juos nešaudyti. Kelis kartus dar užklausiau ar bus klausimų, bet visiems viskas aišku. O čia skaitau , kad nelabai kažkas suprato.

 

Instruktazo metu rusams ir kinams viska pakankamai aiskiai isdestei - kad bus "sveciu". Labai apsidziaugiau, kad tai - ne riteriai :D Gauti strele arba kalaviju butu tikrai blogiau, nei imitaciniu soviniu per langa :D Manau, kad eilini karta tiesiog ne visi klausesi instruktazo, antra problema - tavo, Nerijau, rusu kalbos zinios :) Manyciau, kad sekanciame zaidime tiesiog reiketu statyti salia antra zmogu, kuris PO KIEKVIENO SAKINIO darytu vertima. Kitaip matai kas gaunasi. Kiek maciau, info nesuprato 90 proc. RUSAKALBIU.

 

P.S.: cia buvo rimtas pasiulymas be jokiu bandymu tave pazeminti ar pasiepti. Su instruktazu panasiai sveciams baigdavosi ir kituose mano matytuose Big Game'uose.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 68
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

Mes viska supratom, bet sakau, kai pamatai žmogu, šaudanti į tave iš ginklo, automatiškai atsišaudai atgal, tik paskui supranti, kad jie šaudo garsiniais, ir tada aš nustojau šaudyt į vokiečius. Arba kai išlenda iš lango kažkas ir į tave nusitaiko, irgi daug ten nežiūri ar ten marpatas ar vokietis, šaudai :D

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Mes viska supratom, bet sakau, kai pamatai žmogu, šaudanti į tave iš ginklo, automatiškai atsišaudai atgal, tik paskui supranti, kad jie šaudo garsiniais, ir tada aš nustojau šaudyt į vokiečius. Arba kai išlenda iš lango kažkas ir į tave nusitaiko, irgi daug ten nežiūri ar ten marpatas ar vokietis, šaudai :D

 

Ira toks dalikas kaip "Rules of Engagement" ir tai pat "Common sense". Kaip tai gavosi kad keleta kariu MARPATe esant 2-3 metrose no 4 pastato per langa pamato keleta karius ir net nepabandžius atpažinti ar tai ira savo kariai ar priešo prasideda šauditi, o iš tiesu lange buvo du kariai tokiame pačiame MARPATe? Tai kokio velnio mes tada uniformos užtempem ant saves jei vistiek visi šaudis negalvojant kai tik pamatis judejima? ka mes varles kaškokios kad pultu viska kas juda?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Patiko,

  • Gera vieta,
  • Nebloga organizacija,
  • Naktinis apipavidalinimas paliko neisdildomu ispudziu,
  • Ligoninė su Vyr.Gydytoju Balu, bei medevack komanda, kurios niekaip nepavykdavo prisisaukti,
  • Dieninis pastovus BACH BACH irgi sukure nuostabia kovine atmosfera,
  • Vokieciu kariai ivare malonaus soko. Siurprizas pavykes ir tikrai vykes,
  • Disciplinuota ir sazininga publika tiek USA, tiek ir priesininku puseje,
  • Gan svarus radijo eteris musu puseje,
  • Pelkiniu ataka nakti, miske spindinti optika, ir nesprogstancios taikliai numestos Kinijos armijos granatos,
  • Pasyvus siuometiniai uodai,
  • Tobulas oras,
  • Nuostabus miegas ant bentono,

Nepatiko,

  • Ivado i zaidimo scenariju nebuvimas (daug kas nezinojo nei uz ka, nei del ko, nei pries ka kariauja)
  • USA mertviako irengimas strateginiam objekte (mintis padaryti mertviaka ligonineje liuks. Bet kai priesas ja turejo uzimti tai kilo daug nesusipratimu ir USA ir priesininku gretose. Tiesa is pradziu buvo smagu bandyti issiverzti is mertviako per duris, i kurias pastoviai taikesi po pora automatu, bet laikui begant isvargino 3 min zaidimo ir 30 mertviake ir taip pastoviai. Pasiulymas kitam kartui: suzeistas zaidejas evakuojamas i ligonine ir pagyjes startuoja is ten, tuo tarpu mires, KIA, pedina i kita merviaka ir startuoja is toliau esancio mertviako.),
  • Nesukontroliuotas chaosas zaidimo antroje puseje, ko pasekoje daugumai nebeliko noro zaisti (akmuo i GM darza),
  • Kose, kai buvo pazadeta, kad bus ne kose! Smugis zemiau juostos.

Reziumuojant, zaidimas buvo tikrai labai smagus ir ne kiek nesigailiu, kad atvykau (labai butu gaila jei buciau praleides). Tikrai jautesi, kad organizatoriai stengesi ir tu pastangu deka zaidimas isejo tikrai vertas BIG GAME titulo.

Aciu draugams is SIERRA burio, smagei susibondinome. Aciu Liutui, kad sutiko vadovauti. Aciu Perkunams, kad prieme prie savo zariju.

Pagarba musu ginklo broliams is FALCONS AT - visada dziaugiames galedami kovoti petys i peti!

 

P.S. Didele padėka mūsų komandos medikei LYNX, už pasiaukojimą gydant ir evakuojant sužeistuosius. Nieko nuostabaus, kad mūšio lauke teko ir nusnausti.

 

Nuotrauka

 

Nuotrauka

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijungiau tam, kad galėčiau padėkoti už kvietimą į renginį, kuris padėjo prasmingai praleisti dar vieną dieną. Įspūdžiai- neišdildomi. Pasijutau tam tikra prasme ta pačia liga sergančiųjų rate. Tik tiek, kad mūsų ir jūsų veiklos "scenas" skiria ~60 metų laiko tarpsnis. Esu dėkingas už šiuo metu nuo intensyvaus lakstymo, kabarojimosi kalvomis bei per įvairias kliūtis skaudančius raumenis, už šratukų paliktas mėlynes nugaroj, bei už jūsų keiksmažodžius, kai renginiui einant pabaigon, šturmuojant pastatą, pagaliau supratom kad pagaliau ir mes turime ką priešpastatyti jūsų šratų porcijoms. Būtent- savo imitacinių šovinių šūvio garsą uždaroj patalpoj. Trumpinant- ačiū už bendradarbiavimą, ir gerai praleistą laiką.

 

Nuotrauka

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Aciu uz zaidima viskas jega SMERTb FASHYSTAM!!!! :D

 

Noreciau pasakyti tiems US kariams kurie antra diena sake kad labai pavargom lakstyti is pastato i pastata, reikejo su partizanais ir specnaz naktini pasivaiksciot kai per balas iki keliu vandeny nurulinom 1-2 kilometrus per toli :] vos neuzpuolem neaishkios bazes 5aukstu apshviesta pastata panasu i gyvenama nama :lol: . Poto gryzinejom iki bazes per balas ir vos spejom padaryti puolima 2:30h :blink: (Apturejom neishdildoma malonuma NEpavargom nes norejosi gyventi ir nenuskesti baloi ghgh :blink: )

 

- Visiškas šūdas 7 ir 8 kanale. Jokios tvarkos, "zdarof pryviet, ja kto ja, mes ten jus čia...". Pusei žaidimo Charley grupė racijas išsijungė.

 

Nieko jus nesuprantat cia viskas uzkoduota :P pasiklausantiems amerikonams (Dezinformacija)

 

+ -

 

+ Lukashenka :lol:

 

 

- :excl: $#%$^$&@#@#@)&%@#-$=%$%^%^^pyyyp pyyyyp pypypypypyyp pyp p y p. UODAI!!!! (nepirkit purshkalu NEPADEDA)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Kagi, ispudziai daugiai maziau susigulejo :)

 

Didelis Dekui orgam! Guantanamo islaiko bei gerina savo lygi!

 

Patiko:

 

  • Zaidimas buvo idomus ir dinamiskas.
  • Teritorija- dvasinga.
  • Naktinis bazes apsvietimas- superinis!
  • Ligonine bei mediku taisykles- super! Tikesimes, kad sios mediku taisykles bus taikomos dazniau! Tik paciu mediku laaaabai truko :)
  • Patiko, kad buvo labai mazai sveciu is Kalnuotosios Skotijos (Maklaudu).
  • Rekonstruktoriu pasirodymas- NEREALU!!! Neisdildomas ispudis! Tikrai daug kas susimaste apie haliucinogenini dumu poveiki :D
  • "Afterpartis"- kaip visada smagus :)
Nepatiko:

 

  • Chaosas eteryje pirma vakara (1 ir 2 kanalas pastoviai vienas kita permusinedavo- neimanoma buvo susikalbeti). Tiem, kas neissijungia vis "voxs'u", "call'u" ir t.t., kurie naudoja "levas" garnituras ir jas uzspaude erotiskai snopuoja visiem kitiem i racikas- reikia ausis nutampyti... Na bet antra diena eteris siek tiek susitvarke.
  • Informacijos trukumas. Na bet informacijos perdavimas buvo musu paciu, zaideju, o ne orgu problema.

  • Totalus chaosas antroje dieninio zaidimo dalyje. Bet cia velgi musu puses bedos.

  • Labiausiai nepatiko- "Vilkolakis" su ACU!!! Kas nezinote- vienas is priesininku persirenge pilna ACU forma ir ramiai ispjove visa musu grupe treciame, galiniame pastate. Kaip kaikurie auksciau rasiusieji ir pastebejo- tai ir pasuko zaidima kita kryptimi. Kitaip labai sunku jau butu paimti ta pastata... Tokie akibrokstai veda prie 5 000 punktu taisykliu (kuriuose butu aprasomos visos imanomos situacijos, kas galima ir ko negalima), veda atgal prie spalvotu juostu skirtingu pusiu zymejimui, prie visokiu gudriu ID korteliu bei prie paranojos ir savu saudymo (visu tai is veido nepazysti)...

    Na ir prie "situacines etikos": jei neuzdrausta ir neaprasyta- reiskias galima... O cia jau prasides totalus chaosas.

Didelis Dekui orgams uz gera zaidma, Viesului- uz vadovavina, rekonstruktoriams- uz nerealu siurpriza bei atmosfera, Vaiduokliams- uz kova petys petin, visiem DELTA CAMP SECURITY ir US SPECIAL FORCES- uz Demokratijos Gynima, priesininkam (daugumai)- uz sazininga zaidima, visiem, kas saziningai isejo "parukyti" nuo mano kryptiniu minu :rolleyes:

 

Atskiras dekui uz puikia atmosfera per "afterparty" Vaiduoklims bei Section 8 PMC ir visiem, kas nepasididziavo prisijungti :)

 

Idomu butu isgirsti ispudzius tu, kas susipazino su mano "siurprizais" 3 pastato (pacio kampinio/zaidiminio prie misko) prieigose bei paciam pastate :)

 

Pagarbiai,

-TK-

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Nepatiko:

  • Labiausiai nepatiko- "Vilkolakis" su ACU!!! Kas nezinote- vienas is priesininku persirenge pilna ACU forma ir ramiai ispjove visa musu grupe treciame, galiniame pastate. Kaip kaikurie auksciau rasiusieji ir pastebejo- tai ir pasuko zaidima kita kryptimi. Kitaip labai sunku jau butu paimti ta pastata...

Na nežinau sakičiau kad tai ira visiškai normalu, latvijoje keleta žaidimose naudojam toki elementaa kad kasnors persirengia i priesu uniforma, todel jau ir ira slaptažodžiai, summos ir kitos atsargumu priemones, tai buvo tik musu puses feilas kad dienos fazeje netorujem slaptažodžiu ar summos kaip buvo nakties fazes metu. Nes kip buvo pasakita "Generation Kill" betkokio kamuflažo uniforma imanoma nupirkti Ebay, nieks nera apsaugotas nuo to kad priešas persirengs. Manau kad šitas dalikas dave žaidimui tik daugiau realumo. IMHO

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Del "vilkolakio" - manau vertetu pakurti atskira tema ir ten padiskutuot. Tema aktuali ir ivairiapuses nuomones turetu leisti priimti vienoki ar kitoki sprendima. Jis butinas siekiant pakelti susibegimu kokybe. Ten ir pasisakysim visi. No trash porfavor :).

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

aciu orgams uz super zaidima :)

aciu visiems uz viska :)

aciu Hollow uz sovinius :)

 

del vilkolakio noreciau tik pridurti, kad nelaimes gal butu buve galima isvengti, jei papjauti zmones kristu ant zemes negyvi kaip true larperiai. cia ateiciai :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Visiems dekui !!! :)

 

Sunkių sužeidimų ataskaita :

 

Nr.-Nikas-Skyrius-Laikas-Sužeidimas

 

1. Saulius-SIERRA-02:18-Sunkus į galvą

2. Dvorf-SIERRA-02:40-Sunkus į pilvą

3. Gabrielė-SIERRA-12:12-Sunkus.Kairė koja

4. Tores-ROMEO-12:31-Sunkus.Dešinė ranka

5. Vilka-ROMEO-14:00-Sunkus į galvą

6. Atomas-HOTEL-14:20-Sunkus į galvą

7. Ale-PAPA-14:22-Sunkus.Dešinė koja

8. Rex-ZULU-14:34-Sunkus.Dešinė koja

9. Žvejys-PAPA-14:40-Sunkus.Dešinė ranka

10. Liūtas-SIERRA-15:02-Sunkus.Dešinė ranka

11. Saulius-SIERRA-15:17-Sunkus.Kairė ranka

 

Ypatingas dėkui NOVEMBER skyriui ir jo vadovybei už nuoseklu sveikatos patikrinimu grafiką ir jo laikimasi.

 

Dovydui ir Viesului ekstremalius pojučius operuojant :D

 

Beatai ir latviu NAVY SEAL medikui - uz pavizdinę ir disciplinuotą tarnyba

 

Lukai,Zdanei,Bertui(fotografui),Egiui(tikram paramedikui),gen.maj.Viesului,Perkūnui- didelis ačiu uz palaikymą ir pagalba idėjų realizavime

 

Sekančiais metais pasistengsiu kad butu dar idomiau ligonineje :)

 

P.S. Itemtas naktinis žaidimas - kažkas nerealaus!!! WW2 Rekonstrukstoriai - lengvas labai malonus šokas!!!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Žaidimas super, kariai iš praeities tai kažkas nerealaus, kuo daugiau tokiu staigmenu!

Žaidime minusas buvo tas jog buvo nemažai momentu kada atrodė jog alfa skyrius yra pamirštas vado, gavosi vaikščiojimas be tolko, be realios užduoties...

Dėkui organizatorems.

Dėkui A komandai, už patarimus, ir kad neprakeikėt už maudynes pelkėse naktį :D

Dekui priešam už tai, kad šiemet įsileidot į bazės teritorija :D

Dekui klaipėdiečiams už super afterparty :D

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

To -TK-:

Siurprizas pavyko, tik dabar supratau kas nutiko. Stovim kruvele (3 pastatas isore, kampas, prie misko), malam sudeli ir staiga sprogimas, as ir dar vienas bicas lavoneliai, o prieso ne kvapo ir visi nivpanetkeje. Greiciausiai, kasnors besmirinedamas uzsirove ant tavo spastu...

 

To Blinda:

Jo party buvo ziauriai teisingas, tikiuosi pakartojimo Foge uz nepilnu poros savaiteliu.

 

To organizatoriai:

Buvo pliusu, buvo minusu, nu bent jau man asmeniskai, tai pliusu gausa permuse ir todel visus minusus nuleidau i WC. Tai man primine mano pati pirma BIG GAME, kuriame buvo ziauriai kietai.

 

P.S. aciu Lukai, uz leidima padegti dumine, kai to labiausiai norejosi.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Pagaliau dakepe rankos iki torrentu kepimo. Paruostas failiukas siuntimuisi video is Guantanamo2. Kam idomu - rasykit man i skypa k.kacinskas / Hollow. Permesiu. Nes cia vis dar nerandu budu kaip idet faila. Busiu prie kompiuterio visa vakara, taigi manau per ta laika atsiras vienas kitas leecheris. Seedinsiu iki 23 val.

 

P.S. Aciu musu istikimajam fotografui, kad nepatingejo kamera pajuzint ;).

 

P.P.S. Nieko nekoregavau, taigi failai palaidi. MTS formatas (Full HD), skaitosi VLC playeriu arba up2date atnaujintu win media playeriu (misosoft vartotojams). Jeigu kils neaiskumu arba bus sunku paleist - rasykit PM ar skype, pabandysiu padet arba pakeisiu formata i suprantamesni.

 

P.P.P.S. Zloj didvyriskas puolimas krutine ant vokieciu sautuvu - irgi nufilmuotas >:).

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Tiem, kas atsipompino filmuota medziaga:

401 klipas. Grubus pazeidimas orgu nurodymo nesaudyti i "svecius is praeities". Tiesiog susidorojimas "v upor"...

Labai abejojiu, ar AEG galingumas mazesnis nei 105 m/s, taip dar ir tiuno limitu pazeidimas "AEG nuo 105 iki 125 m/s- pastatuose pavieniai, lauke serijos, 5m. saugus atstumas.".

Vienintelis pateisinimas butu, jei saude "tusciais", siaip del atrakcijos. Kitu atveju- totalus PYPEC.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.
 Share


×
×
  • Sukurti naują...