Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Neandartalietis

Members
  • Pranešimai

    166
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie Neandartalietis

  • Gimimo data 05/06/1981

Previous Fields

  • Ginkluotė
    JG G36KV
  • Komanda
    Shadow Stalkers

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.aitisfera.lt
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vilnius

Neandartalietis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Kaip supratau iš brolio , tai jie arba nežino arba įpratę iš pratybų , kad kol nepasako jog esi nukautas , tai kovoja toliau...
  2. Džiugu ;) tik dabar klausimas dėl apmokėjimo - mokėsim išankstiniu , vietoje 30 , ar 300 ? susipainiojau ... p.s. pirmą postą paredaguok ;)
  3. http://lt.wikipedia.org/wiki/Nafta tai kad turim šiek tiek, tik kiekia per maži, kad mes jiems rūpėtumėm
  4. sandėlininkas dalina maistą (kelių minučių įrašas)
  5. J.J.Simpson , dėkui už pastabas kaimiečiams. Kitais metais atsižvelgsime į tai. Dabar galvoju , kodėl kaimiečiai buvo tokie drąsųs ? Gal todėl kad dauguma buvo partizanai ? Gal reikėtų daugiau civilių , kurie vėliau galėtų pereiti į partizanus? Dėl pagarbios baimės kareiviams - mano manymu tai pasekto to kuo užsiimame - airsoftu. Mes prie jo skleidžiamo garso įpratome ir jis mums nekelia jokios baimės. Jei ginklas šaudytų kad ir tuščiais šoviniais (žinoma saugiu atstumu it t.t) - efektas būtų visai kitoks - visi kristų ant žemės ir atsirastų ir baimė ir pagarba kareiviams. O čia jau reikia arba labai stipraus larpo arba prašyti rekonstruktorių pagalbos . Manau kad tai yra įmanoma (gauti rekonstruktorių pagalbos- prisiminkite žaidimą Šiauliuose kur naciai kovojo su rusų kareiviais) :) Dėl per greitos transformacijos į partizanus pilnai sutinku. Pasiūlymas - kad civilis negali būti nė su viena kamufliažo dalies apranga. t.y. vilki/dėvi tik civilius drabužius. žinoma tuomet partizanams būtinas didesnis miškas kur jie galėtų įsirengti stovyklą ir ten persirengti. Pasiūlymas dėl mediko. Reikėtų kaime ligoninės kur galima būtų atgabenti sužeistuosius (lengvas sužeidimas). Ar atvyktų medikas į vietą (sunkus sužeidimas). Nes dabar kartais ir patys save gydė ir tik vieno raiščio užtekdavo, net įtvaro nedėdavo, o jei ir įdėdavo tai kokį pagaliuką, o ne min. 50cm šaką... pvz. kai man sulaužė koją buvo uždėtas įtvaras ir aš iki kaimo ėjau šlubuodamas. taip kaip ir priklauso. tas pats turėtų galioti ir kitiems sužeidimams. Čia dar reikėtų patobulinti. Dėl sužvėrėjusių kaimiečių kuriems nerūpi išgyvenimas. Mano personažas išgyveno iki pat naktinio maitinimo, nors jam teko atvirai matant kaimiečiams bendradarbiauti su atėjūnais . Kitos dienos įvykiai kita kalba. Net drabužius kitus pasiėmiau , bet dauguma mane vis dar laikė seniūnu. Taigi pasiūlymas vietiniams - pasiimkite kelis komplektus drabužių. Taip neleisite savęs sutapatinti su buvusiu personažu.
  6. su Olegu buvo aptarta kas patiko/nepatiko. Buvo pateikta pasiūlymų ;) Gerai, kad šį kartą sandėlinkas iš karto pasiūlė bendradarbiauti, bet gaila kad po pasiūlymo iškarto buvo nugalabytas vietinių :D beje - pasiūlymas bendradarbiauti buvo gautas iš kart po to kai mane išrinko kaimo seniūnu, ir dar NKVD karinko akivaizdoje . Taip pat nauja valdžia išskyrė namuką :) Čia jau pliuusai šio žaidimo, kad nauja valdžia buvo daug sukalbemesnė. BEet ir daug griežtesnė - vos kas tuoj galėjai būti "draugiškai" apklaustas po ko budavai visas sulaužytas, kaip minimum koja ar ranlų patidavo minimum vieną lūžį ;) Daug ką pasakys filmuota medžiaga (turiu tik sandėlininko maisto dalinimo kelias minutes, video bus vėliau).
  7. Dėkui už žaidimą, labai patiko ;) Aš už 3 dienų žaidimą ;) taip pat pasiūlymas, kad kaimas neištuštėtų pagalvoti apie trumpesni laiką mertviakę. Vietoj to įvesti privalomą 0,5-1 valandos buvimą civiliu, tam kad butu galima susiburti i partizanu grupeles.
  8. http://www.sabelijosprekyba.lt/darbo-saugos-priemones/kvepavimo-taku-apsaugos-priemones/apsaugines-puskaukes/
  9. AIC.lt http://aic.lt/a-varkas-bw-lauko-uniformos-naudotas-/naudotos-prekae-s/prod_1815.html http://aic.lt/kelnae-s-bw-lauko-uniformos-naudotos-/naudotos-prekae-s/prod_1816.html
  10. aš palaikyčiau mintį sušaudyti net tik naujokus, ypač žiemą , kai naudojame daugiau drabužių, nes kartais tiesiog sunku įvertinti ar į tave pataikė kai apsirengęs keliais sluoksniais žieminių drabužių. Tas ypač jaučiasi žiemos žaidimuose.
  11. viską pratrynus ir palikus tik tai kas "į temą" , gausis nebloga tema. matau dvi kryptis saugumo - 1. saugaus atstumo įvertinimas mūšio laukė 2. asmens asauga (ekipuotė) saugaus atstumo įvertinimas galimas net keletu būdų. kaip senis ir rašė, snaiperiai jau naudoja , tai galėtų ir pasidalinti patirtimi. (Jai kam kyla klausimas - tai naudojasi optika.) http://www.eabco.com/Reports/MildotRep01.htm http://www.millettsights.com/resources/shooting-tips/calculating-mil-dot-reticle-holdovers/ kitas klausimas , kaip nustatyti tiem kas nesinaudoja optikomis. Kadangi dauguma naudoja skirtingus ginklus, tai būdai gali būti taip pat skirtingi. Galima naudoti ginklo taikiklį, galima sugalvoti daug kitokių būdų. Bet nuo adrenalino geriau niekas neapsaugos kaip tinkama žaidojo apsauga. čia jau padės tinkama ekipuotė. Lendi į pastatą naudok veido apsaugą http://www.365airsoftshop.com/userfiles/IBH%20helmet%20tan%202.jpg
×
×
  • Sukurti naują...