Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Blinda

Members
  • Pranešimai

    176
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie Blinda

  • Gimimo data 11/12/1983

Previous Fields

  • Ginkluotė
    GR16 r4, 115m/s, g36
  • Komanda
    ŠAKALAI

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  • Skype
    loreta9993

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Šiauliai
  • Interests
    Airsoftas

Blinda's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Šakalams žaidimas patiko. Kietas poligonas, fizinis nuovargis ir psichologinis poilsis. Motyvacija aukštam lygije, dėkui Majorui. Ačiū LK už indėlį. Ačiū BRAVOM už pasitikėjima, gerai pavarėm:) Šaunūs jūs. Dėkui organizatoriams. Ačiū košiai, superinė. Ačiū snaiperiui kuris mane nukalė kai nešiau sunkų daikta:) Minusai iš mano asmeninių pastebėjimų nežymūs, neverta net komentuot. P.S. Nierka liko tik viena dešra, greičiau važiuok pro Šiaulius .
  2. Geltonūjų vardu dėkui Resui ir kopanijai - ''Aisis'', už puikiai praleista laika. Jums pavyko suvaldyti didelį kiekį žmonių. Vadovavau geltoniesiems, visada turėjom užduotis kurias vykdėm, buvo pastovus judėjimas, žaidime nebuvo pauzių. Liko daug gerų įspūdžių. Taip ir toliau! !!!
  3. Šakalai ir svečiai 1.Blinda 2.Zagis 3. Steelsas 4. Gajola 5.Scorpio 6. Klaidas 7.Tėvas 8.Vencius 9.Tolstojus - Nuoroda ieškoma 10. Riko http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/11957-julacka857/?hl=riko
  4. Šakalams žaidimas patiko, buvo daug judesio, mažai pauzių, super oras.Žaidimą įvertinom 8balų vidurkiu iš 10. Aršūs priešai kaip visada, per apgulti svarsčiau galimybę pasiduoti, pagarba jiems:) Kaip puses vadas noriu pridurti, kad truko informacijos apie užduočių eiga iš skyrių vadų. Butų tikrai nepamaišiusi viena kita papildoma užduotis įtraukta į scenarijų iš organizatoriaus pusės... Na bet čia gi atidarymas... Pirma karta vadovavau visai pusei, stengiausi įsijausti į legijono vado rolę, dovanokit jei kas buvo ne taip. Dėkui tam kariui kuris įkišo m4 vamzdį (su duslintuvu0 pro stabo langą į vidų ir sakė draugams: - atrodo ten nieko nėra, lipu į vidų:))). Pasikroviau adrenalino, gerai kad granatos neimetė:) After party skurdokas dalyviu skaičiumi, bet kompencuotas snapsu:) Komandos nariu ir netik nuomone - Jono su milicininko lazdele šį karta buvo perdaug, ir aikštelėje parkuojant mašinas, ir miške kažkuom maniškiai buvo užsirovę:), ir už šašlikinę kaikas velniu gavo:) Nereikia rėkauti čia ne paauglių stovykla...:) Dėkui visiems, iki malonaus.
  5. Šakalai ruošiasi: Blinda Steellsas Ubytsa Scorpio Gajola
  6. Šakalai susiskaičiavo: Blinda Steellsas Scorpio Vencius Ubytsa
  7. Blinda ir šeimyna: žmona Loreta ir sūnus Matas Draugai - Aleksas, Inga, Loreta.
  8. Gerai vykęs snukiašaudis, nusiskundimų beveik neturim, visi laikėsi 1 m atstumo su galinga ginkluote o ne 5 m kaip turėtų būti. Savotiškai įdomu yra įšokti į kambarį - 3/2 m būnant traukinuko priekyje su pistoletu rankose, o vidui nutaikyti karabinai vanoja už Tėvynę... Bet tai darė abi puses, tai skaitau normalu:) Ačiū teritorijos savininkui už įdomiai pateiktą scenarijų ir patiuninguotas patalpas, jaučiasi lygis, pradedant tualetu, baigiant pertvaromis ir šaudykla su virstančiais taikinukais. Taip ir toliau... Patarimas organizatoriams - savininkui - išspręskite granatų problemą, bus mažiau žalos kūnams artimoj kovoje ir padarys geimus tikroviškesnius. Jei negalima naudoti granatų, nes yra bijoma gaisro ar žalos furnitūrai tai siūlyčiau pasigaminti granatu muliažus (galiu padėt asmeniškai nemokamai). Įmeti daiktą į kambarį panašų į granatą ir kambarys skaitosi švarus, valio. Snukiai sveiki ir tikrovė arčiau. P.s. Dėkui, Šakalams patiko lauksim dar...
  9. Šakalai: 1. Blinda 2. Steellsas 3. Vencius 4. Ubytsa 5 .Scorpio 6. Gajola
  10. Renkames Bridu bazeje 10.00val viskas suderinta,,,
  11. Šakalai skaiciuojasi savaitgaliui. Bus papildyta... Blinda Steellsas Ubytsa Tadis Vencius Gajola
  12. Reikalinga ismera tinkanti ant 45 dydzio kojos :)
  13. Šakalai pasiskaiciavo 1.Blinda 2.Scorpio 3.Steellsas 4.Ubytsa 5.Vencius
×
×
  • Sukurti naują...