Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

FLEIMAS (video, bajeriai, nesamones)


Warbeast
 Share

Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 2.9k
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

idomus siuzetas, tik kad i vienus vartus :D pagal filmuka, usa pralaimetu kara ties pirmaja upe :D

Nelabai suprantu, kas priverte prieiti tokios išvados.

 

Šiaip filmukas gan informatyvus, neskambėjo frazės apie "pačius pačiausius". Pirmą kartą mačiau, kad normaliai prisipažintų, kad visų pirma išstudijavo vakarietiškų kariuomenių ekipuotę ir pasidarė kažkokias išvadas. Labai įdomus momentėlis buvo su šaudymu į liemenes ir šalmus, nes:  

a) PM pistoletas ACH/IBH/MICH šalmo peršauti negali net iš principo - šovinys nepakankamai galingas (jei naudojant tipines kulkas)

b) amerikietišką liemenę "pramušo" iš AK74 ŽEMIAU keraminės plokštės, t.y.vietoje, kuri ir negalėjo fiziškai sustabdyti tokios kulkos.

 

Patiko sprendimas su rusiškos liemėns pamušalu - panašu, kad tikrai sugalvojo jei ne kažką` gwero, tai bent jau kažką įdomaus - paminkštinimas turėtų ir gesinti smūgio energiją gerai ir gerai ventiliuotis. Kevlarinis kombinezonas - irgi įdomus sprendimas. Klausimas, kaip bus su jo išpildymu. t..y.-  tiekimas, nešiojimo komfortiškumas ir t.t.

 

O kad AK74, arba naujesnis jo "ant kelieno darytas ANALogas" turi būti pranašesnis prieš pensininką M16A1, ypač kasant juo kaip kastuvu šūdą ir naudojant kitiems reikalams, kuriems labiau tinka kastuvas, kibiras ar kiti namų apyvokos reikmenys, tai viskas ok.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

kodel jie testuoja senesne US liemene.. kodel idomu nepabando dragon skin, kuri atlaiko granatos sprogima... nu pas rusus visur "niet analogov"... 

 

 

Nes jiems nera aktualu.. Jie gi kariavo paskutini karta pries Gruzija, kuri net nera NATO salis. Ten ir buvo senovines liemenes, m16a1 ir netgi hummer (!)su gps.

Jei tektu kariaut pries "dragon skin`us", tai turbut naudotu ne AK, bet situs dalykus

Nuotrauka

Arba kazka panasaus, bet to manau neivyks, nes niekam to nereik (apart foruminiu strategu).

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share


×
×
  • Sukurti naują...