Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Žaidimo kokybė - kas gi tai?


Pacifistas
 Share

Rekomenduojami pranešimai

2 Skeptikas

 

Sutinku su viskuo kas buvo Paties pasisakyta. Paprasčiausiai bandžiau pasakyti vieną, buvau suprastas kitaip ir t.t.

Asmeniškai aš sau uždarau šią temą, nes kaip ir nukrypome. O gaila, nes diskusijoje kaip žinia ir "gimsta" ta teisybė ar supratimas kitų

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 111
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

Reziume: LSK yra kiaušinis. Gali sudužti pakuotėje, gali būti kiaušinienė, gali užaugti į viščiuką ir į vištą. Evoliucija. Bet kai kam atrodo, kad kai vienos spalvos kiaušiniai patenka į tą pačią kartoninę pakuotę - tai jie iškarto tampa "slaptomis vištomis".... kaip per revoliuciją.

 

+

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Ne taip jau ir fainai vadovauti bele kam. Saviems - taip. O jei "meškoms su balalaikoms" ir šiaip "irokėzams su apačiais", tai nieko gero :D

 

Vienas sudėtingiausių dalykų žaidimo metu.

 

Iš čia ir orgų nenoras dažnas rimtame žaidime palaidų laisvai samdomų matyti - išp....ti kažkurios komandos kapitoną už suborodinacijos nesilaikymą lengviau nei 10 pirmą kartą matomų partizanų po vieną išgaudyt ;)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Ilgai skaičiau šitą temą. Nusibodo. Praskipinau pora postų. Gal svarbu gal nesvarbu.

 

BET. Diskusija (būtent diskusija rutuliojasi tarp Senbuvių). Norėčiau pastebėti kad tema buvo pradėta ne tuo tikslu (pripazinkim - pradzioj temos buvo geru ideju LSK )

 

Pasiūlymas - GAL b...t baikit būti klavetūros asais - atvažiuokit į (kad ir 1-mo lygio game) ir NU NEbijokit pasakyti savo nuomone "Tete a Tete". Akis į akį diskusija būna 200% naudingesnė nei šitos internetinės blevyzgos.

 

Mėgaukitės ponai šituo Hobiu, butent Hobiu. O jei galvojete kad tai vis tik yra daugiau Nei hobis - lieka tik realistiška hobio atmaina. O jau ten bus viskas sureguliuota, ir forumų ten nebus :)

 

Iki greito, mūšio lauke.

Komentuoti mano posto nebūtina - Labai tingėsiu atrašinėt. :D

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Suvis dievui i langus: Airsofta zaidzia nedaug tarnavusiu/tarnaujanciu kariuomeneje zmoniu. Kodel? Tikriausiai daznas atsakymas butu, nes ten sunku (netarnavau, cia tik spejimas). Jei norime geresniu zaidimu tai disciplina turi imti virsu. Organizatoriams bus daugiau galimybiu manipuliuoti uzduotimis, jei jie bus uztikrinti, kad kariai nepasiklys, neissibegios. Bet visi turi atitikti tam tikra ziniu ir fizinio pasiruosimo standarta... Psichologinis pasiruosimas turi nustatytas ne ant "noriu" rezimo, o ant "reikia" ir pasitiketi organizatoriais. Musu zaidimuose truksta Vado specialybes, manau jam turetu buti nuolaidos ar net nemokamas patekimas i zaidima, aisq yra salyga ne fronte buti, o koordinuoti veiksmus. Pakartosiu kitu mintis, reikia skirstyti i burius, kiekvienas burys turi tureti rysininka (zmogu su racija, ne sturmuotoja), butini zemelapiai, kad zmones zinotu kur eiti, orgai is mertveko siuncia karius rysininkams arba pagal vado isakyma. bet cia reikia ir didesnes organizatoriu prieziuros.

 

Dar noreciau pamineti kad organizatoriai neturi linksminti dalyviu, bet gali pakelti kovine dvasia. Butina salyga is zaideju neveliavimas. Reikia daryti grieztus ir idomius bryfingus, kiekvienai komandai atskirai o ne kartu, kad i bryfinga galima butu iterpti subtilesniu detaliu (tarkim nelabai tikslius zvalgybinius duomenis ir pan.).

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Dar pasiulymas zaidimo kokybei kelti:

 

Ivesti taisykle kad kiekvienas zaidejas privalo deveti antsiuva su nick'u matomoje vietoje. Bei pasirupinti kad nuomininkai taip pat butu su ID antsiuvais, pvz. N1, N2, ...

Manau tai siek tiek palengvintu situacija.

 

P.S. Nieko bendro su jokiom siuvinejimo firmom neturiu :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Pasiulymas:

 

Vietoj klaviaturos maigymo atvaziuojam i zaidimus ir laikomes nustatytu taisykliu, prisiverciam patys save/ kolegos drauga, net 1L zaidime dalyvaujant naudotis racijom, elgtis garbingai ir stengtis laikytis visu organizatoriu nurodymu. Kaip kolega minejo, atvaziuojam smagiai praleisti laiko, tai pasistenkim kad taip ir butu. Atsivezkim su savim nusiteikima, kad as galiu stengsuos padaryti game geresniu, o ne pasimaivyt kokia pas man ekipuote. Del nuominuku ir ju numeravimo, o kur tuos velcro det jei uniforma nuomojama? Juk ir taip gali ateit ir pasiemes zmogu nusivest pas game master bei pasakyt kokie nusizengimai. Ar tuoj noresim duomenu bazes, su priejimu zaidimo metu ir kad galetume sudet varnas ka itari kokiu nusizengimu? Nenusisvaikim iki vaiku darzelio.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

b00r'ai, nupirk man racija :)

 

Kas liecia antsiuvu su nick'ais bei "sunumeruotu" nuomininku. Pazeideju identifikavimas tai tik viena medalio puse. Gal nori kreiptis i zmogu "Ei tu, kaip ten tave..." arba "ei tu, ne tu, o tas kur uz taves"? Atpazisti visus zaidejus su kaukem ir balaclavom is balso, eisenos, laikysenos? Kaip skirsi uzduotis? "Ciuvas su emke ir ciuvas su geske einat i zvalgyba"?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Bet panašiai taip ir būna:

 

standartinė procedūra random skyriaus viduje 1 lvl geime!

 

Vadas:

--- visi sustokite su tais, kuriais atvažiavote.

--- tu eini pas tuos. Tu eini pas tuos.

---kas turite raciją?

---tu ir tu pereinate pas šituos, kad būtų bent po vieną raciją grupėje.

 

Tada paprašai pavardinti nickus, kad bent vieną kartą juos būtum girdėjęs prieš pradedant žaisti.

 

 

Sakyčiau antsiuvų naudojimas privalomai per rimtesnius geimus +1.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Ivesti taisykle kad kiekvienas zaidejas privalo deveti antsiuva su nick'u matomoje vietoje. Bei pasirupinti kad nuomininkai taip pat butu su ID antsiuvais, pvz. N1, N2, ...

+10 :)Manau, jei papildyti bendrasias LSB taisykles, tai visai neblogas variantas. Komandos ir taip daugelis nešioja antsiuvus su nikais.O LS - dalyvauja su sąlyga, kad turi antsiuvą. Bet realiai tai normaliai pritaikoma tik L2 ir ...Nuomininkai - na, čia nelabai jau realus bent koks žymėjimo variantas, jeigu žmogus dalyvauja pirmakart, retkarčiais ir t.t.
Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Na ka gi, perskaiciau ta visa belitristika, isdestysiu savo mintis ir as, tiek is zaidejo puses, tiek ir is zaidimu orgu puses, kadangi teko paciam organizuoti serija zaidimu, pasitengsiu pateikti pavyzdzius realiais pavyzdziais, manau kazkam mano pasysakimai nepatiks, nes kalbesiu atvyrai nevyniodamas i vata, cia kaip sakant jusu reikalas sutikt ar nesutikt su mano issakyta nuomuone, juk tai tik mano nuomuone.

Pradesiu nuo to, kad zaidimas zaidimui nelygus, kartais zaidimo sekme priklauso nuo organizatoriu, bet didziaja dalimi nuo paciu zaideju. Nuo orgu zaidimas bus sekmingas jei bus tobula legenda, ir uzduociu nuoseklumas t.y. kai uzduotys tarpusavyje susijusios ir turi galutini tiksla, jei uzduotis neturi tikslo ir neikrenta i bendra scenarijaus katila, zaidejai bus nuvilti, kaip tarkim viename zaidime,  zaidimas perskirtas i dvi dalis, paprasta ir milsim, paprastame daug mesos, kazkokios uzduotys ir kazkoks tikslas, milsime daug nueit, ilgai gulet ir jokio galutinio tikslo, galutiniam variante vieniems jega, kitiems fake.

Antra, mane labai stebina, tas zmoniu atvaziavusiu i geimo laukimas kazkokio stebuklo, susprogdinkim atomine bomba, bus ach.....nas fejerverkas, duokim paciupinet tanko viksra, ir kai kurie zaidejai aps.....ke is laimes aimanuos, koks kietas buvo geimas, nors asmeniskai man duokit plota misko duokit normaliai suformuluota uzduoti ir jau zaidimas galima sakyt bus pavykes, be jokiu papildomu spec efektu.

Kad itiktume, ispindejusiam lietuvos zaidejui, mes bandom ivesti kazkokiu naujoviu, tik deje tos naujoves nevisada pasiteisina, kaip pavyzdis vienas is FOW zaidimu, buvo tokia taisykle kad suzeistasis gali nurodyt kur randasi priesas, ir kas is to gavosi, kai kurie zaidejai interpretavo tai savaip, tai yra jei tave suzeide realiam kare, tu stengsis pasitraukt is ugnies linijos ilyst i kokia skyle, kad i tave nebepataikytu ir tik tuomet bandysi kazkaip perduoti info savo kolegoms kur priesas randasi, o realioj situacijoj suziede zaideja, tai jis issitempes kaip gandras pievoj, pirstu bade i priesa net nebandydamas sleptis juk i pasauta pagal jo logika antra kart nesaudo. MORALAS - kad ir kokias taisykles sugalvok, visada atsiras gudrutis kuris megins jas apeiti ir del to tarp zaideju kils konfliktai su visom kitom pasekmem. Ir is daugeliu vykusiu zaidimu, galima atrasti daug pavyzdziu su kuriais jums patiems realiai teko  susidurti.

Toliau, kaip vienas is cia pasisakiusiu zaideju parase, vienodos salygos turi buti sudarytos abiems pusems, realiai, galit man ivardinti nors viena realu konflikta  kur tokios salygos galejo buti, nerasit jus tokio konflikto, visada bus salygos palankios kazkuriai vienai pusei, prieso kiekis, oro salygos ir t.t. net zaidimo taisykles gali but skirtingos ivairiom pusem ir del to nereik kaltinti orgu, jei tave nusove kaltas tik tu nes tu luzeris, nesusitvarkei su uzduotim. ir zaidimas bus idomus tik tuomet kai salygos bus nevienodos.

Sekantis punktas, tai komandu ir pavieniu zaideju pajegumas (profesionalumas) zaisti, ivykdyti uzduoti ir t.t., mano isvada, kad realiai atlikti uzduoti be klaidu, ner lietuvoj tokiu komandu ir zaideju, jei komandai duota uzduotis neuzsisviesti iki tam tikro tasko ar laiko ji butinai uzsisvies, jei snaiperiui, duota uzduotis nepastebetam uzimti pozicija, tai jis jau uz puskilometrio traskes kaip nerangi meska, ir apskritai jei kalbet apie zaidejus "snaiperius" tai kaip tokiu ju ir nera pas mus, chebra jei jus nusipirkot ir tiuningavot snaiperini sautuva ir isigijot maskuojanti kostiuma, ant foto gal jus ir atrodysit graziai, bet zaidime jus niekas, nes elementariai tingyt ir neturit kantrybes prasliauzti tiliai ir nepastebeti 200 - 300 metru atsuma, jus geriau braskedamas praeisite si atstuma, nes snaipucha nesa toliau nei AEGas. Ir kad kas besigirtu vakare per integracia, kad jus kieciausia komanda lietuvoje, taip nera, komandos daug maz pas mus apylyges pagal sugebejimus, jei vienos gali toliau nueiti, o kitas sugeba kazka geriau uz kitus, tai kitus ju klaidos, islygina ta skirtuma, ir pastato visas komandas ant vieno laiptelio, todel, kad ir kaip jus graziai ar kietai atrodysti, realiai jus esat vidutinis zaidejas kaip ir visi kiti. zinoma yra ir zaideju bei komadu kurios stengiasi ir tai saunu, bet.

Toliau, tai uzduoties ivykdymas, daugeliui zaidejui sis faktas tai kaip tarp kitko, svarbu BBS pataskyt, ir kol taip bus, tol neturesit gero zaidimo, mano nuomone, jusu pagrindiniai zaidimo tikslai, tai ivykdyti uzduoti, ir isgyventi, t.y. nenukeliauti i mertviaka, tik tuomet viskas bus super, ir dar vienas labai svarbus punktas, tai uzduoti vykdyti taip kaip nurodyta isakyme, o ne pradeti dvieju valandu debatus kaip tai geriau padayti, beje tai irgi daznas atvejis zaidimuose.

Planavimas, i kuri daugelis ziuri atsainiai, irgi nemazai pavyzdziu kuriuos galima butu ivardinti, bet patys dalivavot patys zinot, kaip tai realiai vyksta, todel netusciazodziausu.

Na ir manau nemazai priklauso nuo to, tai komercinis geimas ar ne, as visada buvau uz nekomercinius zaidimus, tuomet orgai geima daro ne del pinigu o del idejos padaryt gera geima, o visas mokesti nueina i zaidimo organizavima, plius prie to dar galeciau prideti tai konkurencija tarp orgu, 2013 metu pradzioj GM klube siuliau sudaryti bendra geimu kalendoriu, kad zaidimai tarpusavije nesikirstu ir kiekvienas zaidimas, sulauktu daugiau zaideju, deje si ideja nebuvo palaikyta, mes net nurodem data kada mes planuojam geima, ir deje pries musu geima atsirado kitas geimas, tai kaip ir viena is priezasciu kodel mes pasitraukem is geimu organizavimo.

Na ir paskutinis punktas, tai santykiai tarp zaideju ir komandu, Nepamirskit kad gyvenime mes vienokie, o zaidime turim buti visi vienodi, nepriklausomai nuo to kaip mes graziai atrodom, koki brangu ar pigu AEG rankose laikom, ka sugebam, o ralybeje, mes vieni kitiems sypsomes o uz nugaru varom vieni ant kitu.

 

Tai tiek, su pagarba Frogman.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Airsofte esu 1 metai.

Žaidimo kokybe būdavo pagal viena rodiklį, kad jis yra! 

Kodėl?: nes varom pailsėti nuo rutinos ir gauti maximuma iš žaidimo!

Pradžiai buvau LSK viskas buvo tiesiog nuostabu. Po kažkiek laiko draugai bendraminčiai susibūrėme į komandą, kas taip pat yra nuostabu. Airsoftas mums HOBBIS, tiesiogine žodžio prasme! Mes atvažiuojame į žaidimą mums laisvu ir patogiu laiku tiesiog, gerai praleist laiką.

Čia pastebiu kad žmones nori būti profesionaliais kariais, bet HOBBiui to realiai nereikia. Mes turime profesijas kur nuolat turime tobuleti, seimas ir t.t. Žodžiu yra kitu gyvenimui svarbesniu dalyku nei mokytis taktikos ir pan, nei būti profesionaliais kariais. Žaidžiam airsofta vardan to kad kažkada nenorėjome, arba nekvietė į kariuomenę, bet norėtus pakariauti. (Žinoma atsimazinom, per studijas aukštosiose mokyklose / universitetuose).

 

Reziume paprasta, ponai profesionalai, nevarykit dievo į medį, ir supraskit, kad kai kam airsoftas tiesiog hobbis, kuris užima labai maža dalį gyvenimo ir suteikia teigiamu emocijų ir leidžia atsipalaiduoti nuo kasdieniškos rutinos. 

 

Nieko asmeniško, tiesiog nuosava nuomonė.

 

Su pagarba.

First and last post in this discussion. 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Airsofte esu 1 metai.

Žaidimo kokybe būdavo pagal viena rodiklį, kad jis yra! 

Kodėl?: nes varom pailsėti nuo rutinos ir gauti maximuma iš žaidimo!

Pradžiai buvau LSK viskas buvo tiesiog nuostabu. Po kažkiek laiko draugai bendraminčiai susibūrėme į komandą, kas taip pat yra nuostabu. Airsoftas mums HOBBIS, tiesiogine žodžio prasme! Mes atvažiuojame į žaidimą mums laisvu ir patogiu laiku tiesiog, gerai praleist laiką.

Čia pastebiu kad žmones nori būti profesionaliais kariais, bet HOBBiui to realiai nereikia. Mes turime profesijas kur nuolat turime tobuleti, seimas ir t.t. Žodžiu yra kitu gyvenimui svarbesniu dalyku nei mokytis taktikos ir pan, nei būti profesionaliais kariais. Žaidžiam airsofta vardan to kad kažkada nenorėjome, arba nekvietė į kariuomenę, bet norėtus pakariauti. (Žinoma atsimazinom, per studijas aukštosiose mokyklose / universitetuose).

 

Reziume paprasta, ponai profesionalai, nevarykit dievo į medį, ir supraskit, kad kai kam airsoftas tiesiog hobbis, kuris užima labai maža dalį gyvenimo ir suteikia teigiamu emocijų ir leidžia atsipalaiduoti nuo kasdieniškos rutinos. 

 

Nieko asmeniško, tiesiog nuosava nuomonė.

 

Su pagarba.

First and last post in this discussion. 

 

Gerbiamas AndrejP., 

 

IMHO, toks poziuris i Airsofta pateisinamas kai norisi tiesiog "tupai" pasisaudyti su savais. O kaip del dalyvavimo aukstesnio (o siaip bet kokio) lygio zaidimuose? Kai jusu komanda yra dalis kitos komandos, kai reikia vykdyti uzduoti, kai nuo jusu neprofesionaliu veiksmu "nukencia" 20...50...100 zmoniu? Jeigu jus pvz. zvalgyboje uzsimanysit tiesiog "linksmai praleisti laika"? As nesakau kad visi turim buti "specnazu", bet karinio "mokslo" pagrindus privalome ivaldyti.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Airsofte esu 1 metai.

Žaidimo kokybe būdavo pagal viena rodiklį, kad jis yra! 

Kodėl?: nes varom pailsėti nuo rutinos ir gauti maximuma iš žaidimo!

Pradžiai buvau LSK viskas buvo tiesiog nuostabu. Po kažkiek laiko draugai bendraminčiai susibūrėme į komandą, kas taip pat yra nuostabu. Airsoftas mums HOBBIS, tiesiogine žodžio prasme! Mes atvažiuojame į žaidimą mums laisvu ir patogiu laiku tiesiog, gerai praleist laiką.

Čia pastebiu kad žmones nori būti profesionaliais kariais, bet HOBBiui to realiai nereikia. Mes turime profesijas kur nuolat turime tobuleti, seimas ir t.t. Žodžiu yra kitu gyvenimui svarbesniu dalyku nei mokytis taktikos ir pan, nei būti profesionaliais kariais. Žaidžiam airsofta vardan to kad kažkada nenorėjome, arba nekvietė į kariuomenę, bet norėtus pakariauti. (Žinoma atsimazinom, per studijas aukštosiose mokyklose / universitetuose).

 

Reziume paprasta, ponai profesionalai, nevarykit dievo į medį, ir supraskit, kad kai kam airsoftas tiesiog hobbis, kuris užima labai maža dalį gyvenimo ir suteikia teigiamu emocijų ir leidžia atsipalaiduoti nuo kasdieniškos rutinos. 

 

Nieko asmeniško, tiesiog nuosava nuomonė.

 

Su pagarba.

First and last post in this discussion. 

 

Kiekvienam savo, bet ir hobyje reikia tobulėti, o jei jūs to nedarote, tai į hobbį jūs žiūrite atsainiai, o tai nėra gerai. Bet kokiame hobyje reikia įdėti pastangas, kad nebūtum paskutinis pilkas ir neįdomus. Kaip pavyzdys vienas iš mano hobiu yra stendinis modeliavimas, anksčiau mano tikslas buvo tiesiog nupirkt modeli, surinkt ir nudažyt, bet tai greit atsibosta, dabar mano tikslas, daryti modelius kuo panašesnius į tikrus, dalyvauti konkursuose ir laimėti, pvz:

 

Nuotrauka  - atsainus požiūris i hobbi.

 

Nuotrauka - rimtas požiūris i hobi.

 

skirtumas manau akivaizdus, taip ir airsofte, reikia stengtis, domėtis ir idėti darbo, kad būtų idomiau, nei tiesiog ištaškyti pora bunkeriu per žaidimą.

 

 

 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Airsofte esu 1 metai.

Žaidimo kokybe būdavo pagal viena rodiklį, kad jis yra! 

Reziume paprasta, ponai profesionalai, nevarykit dievo į medį, ir supraskit, kad kai kam airsoftas tiesiog hobbis, kuris užima labai maža dalį gyvenimo ir suteikia teigiamu emocijų ir leidžia atsipalaiduoti nuo kasdieniškos rutinos. 

 

Nieko asmeniško, tiesiog nuosava nuomonė.

 

Airsofte jau 6 metai. Nesu tarnavęs, nesu savanoris, nesu šaulys, nesu skautas.

 

Praeitą geimą, kurį teko garbės būti pas botaniką, žaidėm su daug norinčių praleisti laiką! Tai buvo vienas liūdniausių žaidimų mano atmintyje.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

<...> Po kažkiek laiko draugai bendraminčiai susibūrėme į komandą, kas taip pat yra nuostabu. Airsoftas mums HOBBIS, tiesiogine žodžio prasme! Mes atvažiuojame į žaidimą mums laisvu ir patogiu laiku tiesiog, gerai praleist laiką.

 

AndrejP, nieko pikti, bet labai noriu pasiteirauti, koks buvo susibūrimo į komandą tikslas?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Tema nuvažiavo į ...kokia straikbolo pakraipa yra geresnė??... :D

 

Na gal nieko ir blogo, bet jaučių atsirandančias agresyvumo gaideles.

Vyrai, neužmirškim - kiekvienas turim teisę į SAVO POŽIŪRĮ.

 

Hobis..pilnai sutinku. :D Vėlgi, kaip žodynai sako - tai yra laisvalaikio pomėgis.

Bet vėlgi, pabandžiau pamąstyti, ar yra koks nors aktyvus hobis, nereikalaujantis saves tobulinimo, mokymosi ir t.t.??

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

nesu luolatiniu zaidimu organizatoriumi, apskritai tiek asmeniskai tiek komandos pozicija rastrelkiu era isgyvenom, tad 1 lygis su nuomos elementais ir pan didelio dziaugsmo nebekelia. nesu pries tai, tai turi buti, taciau viso to privengiame. Aktyvumo nestokojame ir be to, buna daromes kas aktualu, buna dalyvaujam didesniuose zaidimuose ir pan... 

kad jau prakalbom apie taisykles... pagrinde dalyvauju, tad kazkiek ir pastebiu. Isorines komunikacijos apie pazeidejus kaip ir nera, tenka tik nugirst kad kazkas buvo ten, kazkas padare ta, kazkuom baiges anas... tad kl nr 1 ar verta ir ar reikia skelbti viesai apie nusizengelius, nubaustuosius ar net parazituojancius taisykliu atzvilgiu? vardan zaidimu kokybes.

kitas reikalas zaideju adekvatumas. Buvo cia pilna pasisakymu apie susirinkimus for fun ir pan, taciau visa tai daznai virsta globaliniu zaideju neadekvatumu. tad kl nr2 kokia jusu nuomone apie apsvaigusius/apsilusius/ ikaususius/ar kaip bepavadintum zaidejus, nepaisancius draudimo vartoti alkoholi? ar tai itakoja zaidimu kokybe ir kaip su tuo turetu kovoti organizatoriai? kovoti?/nekovoti? praleisti pro pirstus?baninti, viesinti ir pan?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

1.Organizatorius ne prokuroras kuris iskelia kaltinimus ir praso teisejo bausmes. Suauge zmones gi esam. Jie manot kad reikia pijokus gaudyti pries ir po zaidimo tai gal norit siu pareigu?Manau kad hobis vyriskas ir sperndimai turi vykti akis i aki. Viesas peikimas ir linciavimas duos tik peno klaviaturos ninzems.

 

2.Jei organizatorius zinotu pilna info apie pazeidimus zaidimo metu, jis galetu spresti problemas. KRAB'e (Klaipedos Regiono Airsofto Bendruomenė) tai praktikuojama. Kaip tai daryti irgi apibrežiame.

 

3.KRAB forume, telefonu, gyvai praktikuojame sakyti tiesa. O ne "viskas ok, aciu už žaidimą". Tai turejo pastebeti Folklandu dalyviai - klaipedieciai i vata nevinioja. Frogmanas irgi daug ka paminejo sioje temoje, ko daug kas nepasako. Respekt. Frogmanas - klaipedietis.

 

4.Atvykimas i registracija laiku - 60-70 procentu veluoja (tureta galvoj 2 dienu zaidimus kur reikia atvykti is vakaro. Nezinau kaip tai komentuoti?Gal kolegos patars?

 

Pagarbiai

 

PAPILDYTA: Balu

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share


×
×
  • Sukurti naują...