Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

vdonatas

Members
  • Pranešimai

    134
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie vdonatas

  • Gimimo data 04/16/1982

Previous Fields

  • Ginkluotė
    M4(A1); LR300; G17; M92F; M14x2;
  • Komanda
    The Expendables

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vilnius

vdonatas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputacija

  1. Expendables: - ViDon - Deivux Pageidaujama pusė - Iranas
  2. Jau tampa tradicija - Kaišiadorys su Policijos kompanija. Keista labai.
  3. Mūsiškiai jau prisidėjo materialine parama šeimai. Pranešk Lapinai jei reiks kokios nors kitos pagalbos ;)
  4. Stabdė visų auto kurie dalyvavo žaidime. Tas kurios nedalyvavo praleisdavo. Ekipažai stovėjo abiejuose išvažiavimuose (ir kairiam ir dešiniam). Aš išvažinėjau pro dešine, tai jai pastebėjot šiek tiek arčiau žaidimo vietos stovėjo sidabrinis civilinis Foresteris. Iš jo aiem ekipažams per raciją buvo pranešama kurias auto stabdyti, o kurias praleisti. Susirašinėjo visų dalyvių duomenis, tiek vairuotoju, tiek keleivių. Beveik visų prašė atidaryti bagažines, bet daiktuose nesirausė. Pasiteiravus pareigūnų kodėl čia stabdo, ir ar tai nesusiję su žaidimu, buvo atsakyta kad būtent dėl jo. Pareigūnai pasitaikė visai tokie žmogiški, supratingi. Sako - "žiūrėjo internete jūsų renginį, viskas tvarkoj, pasiskelbėt oficialiai, kaip priklauso, bet bent jau reikėjo paskambinti vietinei policijai ir pranešti kas ir kaip vyks" Tipo jiems, kaip supratau ne vienas, skambino ir mato "žalius žmogeliukus" su ginklais, kažkas kažkur sprognija, o jų žodžiais - "pas jus gi neturėjo būti sprogdinimų". Matėsi kad prieš tai policininkai tikrai lankėsi tinklapį ir suprato kas čia per pramoga. Man keista, kodėl policija nevažiavo į renginio vietą ir nebendravo su organizatoriais, taip pat iš kitos pusės keista kodėl organizatoriai neinformavo policijos apie renginį iš anksto, ir po renginio sužinoję (o gal ir nežinojo) nesiėmė jokių priemonių su pareigūnais išaiškinti kas ir kaip, kad nereikėtų visiems dalyviams nervuotis ir gaišti laiko.
  5. Tiek jau to. Uždarom temą. Sakykim tai buvo sutapimas.
  6. Organizatoriai turetu jau zinoti. Tegul jie taria žodį. Nesiplesiu i detales. Nores - pasakys. Ne vienas su ta staigmenele susidurem. Oficialiai tai buvo patikrinimas, neoficialiai - ofganizatoriu promachas ir atsakomybes vengimas.
  7. Ačiū organizatoriams už žaidimą, buvo smagu pirma kart šiais metais pramankštinti kojas. O staigmenėlė po žaidimo dar labiau pralinksmino. Nesolidu ponai organizatoriai.
  8. Komandos vardu sveikinam 9.11 (Eriką) su uogienės diena. Laukiam sugrįžtant ant LT. Patikrinsim ar nepraradai šaudymo įgūdžių.
  9. Pasipildėm naujais nariais ir kandidatais. Gero laiko su komanda kolegos :)
  10. "The Ex" kažkiek bus: - ViDon; -
  11. Taip pat per tą patį PAG-2, mažesnėje šakų krūvoje prie TALIBŲ bazės (prie pastato) pamesti du įdedami į kelnes antkeliai, žalsvos spalvos. Susisiekimas PM'u arba aliofonu 8 685 8oo28
  12. Ilgai skaičiau šitą temą. Nusibodo. Praskipinau pora postų. Gal svarbu gal nesvarbu. BET. Diskusija (būtent diskusija rutuliojasi tarp Senbuvių). Norėčiau pastebėti kad tema buvo pradėta ne tuo tikslu (pripazinkim - pradzioj temos buvo geru ideju LSK ) Pasiūlymas - GAL b...t baikit būti klavetūros asais - atvažiuokit į (kad ir 1-mo lygio game) ir NU NEbijokit pasakyti savo nuomone "Tete a Tete". Akis į akį diskusija būna 200% naudingesnė nei šitos internetinės blevyzgos. Mėgaukitės ponai šituo Hobiu, butent Hobiu. O jei galvojete kad tai vis tik yra daugiau Nei hobis - lieka tik realistiška hobio atmaina. O jau ten bus viskas sureguliuota, ir forumų ten nebus :) Iki greito, mūšio lauke. Komentuoti mano posto nebūtina - Labai tingėsiu atrašinėt. :D
×
×
  • Sukurti naują...