Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

kokiu BB's naudojate


Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 65
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

ziurint kokio tipo detuvems naudosi..PVZ guarder kokybe gera, bet mehaniniuose detuvese (mid cap) stringa..tinka tik bunkerinems detuvems..pats naudoju src ir devil..cia skonio  rejkalas..o svoris renkamas pagal AEG stiprumo.. :)

O kaip suprasti pagal AEG stipruma?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Matyt kad simukas turejo omenyje, kad pagal m/s , kazkur forume maciau tema su info kokiam greiciui kokio svorio BB's naudoti va tik rusies niekur kokia naudot pataria neradau, tai tema ir sukuriau. Isigijau king arms 0,2 ir 0,25 nes 0,23 nebepardavineja airstrike kaip supratau.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Ginklo galingumas matuojamas ne m/s o J (Jouliai). Naudojant skirtingu svoriu bbs, ginklas isduoda ta pati galinguma, tik kuo lengvesnis bbs, tuo didesnis bus jo pradinis greitis ir tuo greiciau jis praranda savo energija. Kuo sunkesnis, tuo mazesnis bus jo pradinis greitis, bet tuo leciau jis praranda energija, ir maziau ji nunesa soninis vejas.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Depsai, galingumas, bent jau LSB matuojamas m/s, ai yra atraminis rodmuo, kuriuo ivesti ribojimai pagal ginklu kategorijas. I J nelabai kol kas kreipiamas demesys. 

Taip, jis matuojamas m/s bet su 0.2 g bbsais. Jeigu tavo ginklas parodys 120 m/s su 0.2 bbs, tai su 0.25 jis jau parodys ~107 m/s

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Aciu kad apsvietei ;) Siaip nelabai suprantu sito pastebejimo esmes... Pasikartosiu, jei pas tau 0.20 sratais rodo 125m/s (kas yra max leistina sturmo karabinam aka automatams) tai koks pas tau greitis su 0.25, 0.28 ar net 0.43 niekam neidomu ir tai yra tavo pasirinkimas. Zmogus klausia kas kokius sratus naudoja ir kas yra galingumas. Va ir viskas. Jei kalbet apie greicio ir bbs svorio santykius, tai pastaruoju metu  linkstu naudot 0.28 visiem savo aeg, kuriu greitis svyruoja nuo 115 iki 150 m/s, ar net pistoletui su ~90 m/s. Gal, ir prarandu viena kita metra atstume, bet uztat turiu stabilia traektorija. 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Manau mes pilstom is tuscio i kiaura

.o svoris renkamas pagal AEG stiprumo

 

As atkreipiau demesi i si pasakyma, del to ir bandau isaiskinti zmogui, kad kas tai yra galingumas AEG.

Borai, atsakyk man i paprasta klausima: Kokiais vienetais matojama automobilio galia? Km/h ar AG/Kw?

Negaliu su tavim nesutikti, del sunkesniu bbs. Pats naudoju 0.25 g. ir galvoju pereiti prie 0.28 g.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

rekomenduojami bebeesu svoriai prie turimu m/s arba kaip siuo atveju fps,

( tingejau verst :wacko: , issiverskit patys: http://www.convertunits.com/from/fps/to/m/s )

 

 

0.12g: 200~280 fps
0.20g: 240~350 fps
0.23g: 330~420 fps
0.25g: 350~480 fps
0.28g: 390~500 fps
0.30g: 400~600 fps
0.40g: 450~600 fps
0.43g: 450~600+ fps

 

 

P.S. pats naudoju G&G 0.25,  ginklo greitis ar galia (kaip kam patogiau) 124m/s

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

To Booras...

Mane zavi tavo uzsispyrimas :) Tikriausiai cia bus pirmas zaidimas toks kur ginklo galinguma matuos ne m/s o J :

Matavimai atliekami įvairaus svorio bbs‘ais, tačiau energijos reikšmė negali viršyti maksimalios galimos

 

šrato energijos pagal ginklo klasę, matuojant su 0,2 g bbs‘ais, t.y. jeigu ginklas su 0,2 g bbs parodo 120

 

m/s arba 1,44J, tai ir su 0,3 g bbs turi būti iki 1,44J.

 

Nenorejau cituoti viso posto, bet jei tau idomu gali pasiskaityti: http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/10544-demokratijos-keliu-epizodas2/

Tikriausiai ne visi chronometrai matuoja galinguma J, bet visi matuoja greiti m/s, todel tie matavimai atliekami BUTENT SU 0.2 g. sratais.

Mokykloje reikejo fizika mokintis, o ne i mergas ziuret ;)

 

 

To Simukas...

Ismok aiskiai destyti savo mintys, tada nekils durnu klausimu... ;)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Gerbiamasis, nelabai suprantu ka tu nori irodyt? kad esi teisus jog galingumas isreiskiamas J? nesigincyju, pagal fizika taip, bet pasikartosiu, LSB (ir kiek zinau visame airsofto pasaulyje) galingumas matuojamas srato greiciu, kad visiem butu patogu ir nekiltu jokiu pretenziju, pasirinktas 0,20 sratas. Kas nori Kinetine energija (isreiskiama J) gali pasimatuot pagal formule, kai zinai svori ir greiti, jei per tas pacias fizikos pamokas, ne tik mergas ziurejai, bet ir mokytojo klausei, turetum moket. Tai kad nematau prasmes toliau sneket apie ta pati tik kitais zodziais.

 

Simukas yra rusakalbis, jam, tiketina, sunkiau isdestyti mintis taisyklinga lt kalba. O paciam reiktu atsiminti, kad mintIs daugiskaitos galininke rasoma su trumpaja I, jei jau linksti kitus mokint ir mokykla primint ;)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

tam paciam zaidime limitai sautuvams, pistoletams, pastatuose ir t.t. nustatyti metrais per sekunde, o ir tamstos citatoje parasyta, kad parodo 120m/s ARBA 1,44j tik arba, o ne kad matuos j. O ir isvis tema ne apie tai kuo matuojami greiciai, o kieno ir kokius sratus naudojate, va ir diskutuok kokio svorio ar firmos bb'sus naudoji, kuo jie tau pagal FIZIKA mokykloje ismokta geresni, lengvesni, sunkesni, tiksliau eina ar APVALESNI :D Baikit vyra FLAME'a ir OFFTOPUS, norit pasikoliot, pasigincyt kas geriau mokykla baige ar pas ka ilgesnis tai ne ta tema issirinkot.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 6 months later...

Atnaujinsiu sia tema, nes kilo minciu apie BB's svori ir kt.

Ar butu nusikaltimas, jeigu galingesniu ginklu saudant sunkesniai BB'sais nevirsytume 125m/s.

Suprantu, kad priimta matuoti su 0,2BB'sais, bet ar svarbu koks ju svoris jeigu greitis nevirsijamas. Lyg ir nera priekaistu.

 

.

 

Dar viena mintis del gamtos apsaugos man neduoda ramybes.

Kai zaidimai vyksta poligonuose ar kituose jau prisiukslintuose vietovese, - tiek jau to, bet kai salyginai svariose gamtos plotuose ta plastika barstome dideliais kiekiais

tai nejauku del tersimo ir norisi pagalvot apie ateiti.

Uzsienio pavyzdys rodo, kad galima organizatoriu pastangomis pabandyti idiegti taisykle zaidziant gamtoje naudoti suirancius BB'sus.

Gal tai nebutu be proto brangu ir tikrai ramiau del svaros.

Kiek teko kalbeti, daug kas nepatenkinti ju kokybe, bet manau kai tiek gamintoju galima rasti ir patikimu eko BB's.

Cia mano nuomone, o Jusu?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

BIO šratai brangesni už "paprastus",nors ir nežymiai,bet yra žmonių kurie šaudo nemažai tai susidarytų paplidoma suma bereikalinga. Poligonai kaip minėjai tiek to,nes ten dar ne tokio š gali rast manau :D O gamtoje tai lieka bent jau kolkas kiekvieno supratimas apie mūsų gamtą ir jos ateitį. Asmeniškai aš naudoju įprastinius ir sau galvos nekvaršinu. Po manęs,kad ir tvanas :D

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

paprastas atsakymas, noretm is kokiu 165ms turincio sauniko (matuojant su 0.20 sratais) gauti serija 0,43 sratu i galva is kokiu 5 metru? Juk matuojant su jais nevirsysi 125ms. Taciau veidelis bus gerokai sumaitotas palyginus su ta pacia serija, tuo paciu 125 greiciu bet su 0,20 sratu. Jei pameni fizika, paskaiciuok kokia kinetine energija yra vienokio svorio srato ir kokia kitokio srato. Atsakymas bus akivaizdus. Suprantu kad esi pakankamai naujas zmogus airsofte ir viskas atrodo "mehhh kaip cia nesamoningai ir uzsistoveje" taciau, limitai ne siaip sau sugalvoti.

Del biodegradable sratu, teko girdet nuomone kad atidarius buteliuka, jie pradeda irti nuo kontakto su oru. Kas salygoja, kad po kazkiek laiko turesi nekokybiska srata, kuris tau strigs detuveje hop up ir vamzdyje. Bei visos is to einancios pasekmes. Taciau niekas tau netrukdo juos naudot, tik klausimas ar gausi sunkesniu nei 0.20 biodgradable.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share


×
×
  • Sukurti naują...