Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

atomasdainius

Members
  • Pranešimai

    29
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie atomasdainius

  • Gimimo data Gruodžio 20

Previous Fields

  • Ginkluotė
    CYMA MP5, KJW SigSauer 226, Pompinis bevardis.
  • Komanda
    Laisvai samdomas.

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vilnius
  • Interests
    Scuba diving,dviratis,motociklai,išgyvenimo būdai.

atomasdainius's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Mokymai ir žaidimas. 1) Dainius2) 423) Vilnius4) MP5 (125 m/s), P226 (90m/s), Franshi (110m/s)5) http://www.part.lt/p...96f12a31604.jpg
  2. Greiciausiai bus kaip visada, "atplaus" labai daug pinigo, o rezultatas dar nezinia ar bus.
  3. Diskusija pradejau kaip nuo saves, nes nenoriu pradeti nuo kaltinimu ir be konkreciu irodymu, bet visi zino, kad overtiunintais saudo daug zaideju. Suvio greitis ir BB;S svoris tai manau galimybe sukciauti kai orgai nenori chronuoti ginklu puse dienos. Jeigu tu teigi,kad visi saziningi - man jau lengviau ir dabar busiu ramus ir negalvosiu, kad gali buti taip kaip rasiau. Mano iranga 100% atitinka tvarkai ir nesiruosiu nieko tiuninti ar pan. Klausimas buvo tik del sukciavimo galimybes. Del skaiciavimo tai man tinka dabartine sistema pilnai.
  4. Atsakaui klausima del zaidimu. Dalyvavau visuose siais metais isskyrus Stalker. Nei viename nebuvo chronavimo ir visuose susiduriu su komandom "specnaz","vostok" ir pan. Kaip pasirodo visi zino, kad ten ne visi su taisyklem "susipazine". Nesiskundziu - "gera" patirtis, bet kai skaitau apie tokius briedus kaip chronavimas ar LBS taisykles ir pan., ko realybeje nemaciau tai kyla klausimu. "Zmogau, tu suvoki kad biski nusisneki??? Chronuojant su sunkesniu sratu, nevirsijamas limitas... Tai sunkesnius kartais ir bando prakist kad maziau rodytu..." Sia fraze tu atsakei i klausima. Ir dar ; nevaryk taip grieztai (cia svelniai tariant) jeigu nematai zaidimu, kuriuose nedalyvavai, o tik su savo keliais draugais tarpusavyje pasisaudai miske. Yra dalykai, kuriu nematai, o sneki labai jau uztikrintai. Galim rakint tema, nes isvadas jau turiu, o tavo nuomone man neidomi, nes neobjektyvi. Bet kokiu atveju Aciu visiems uz nuomones.
  5. Del ko atgaivinau tema. Kiek zaidziu (virs 1,5 metu) niekas ar beveik niekas nesaudo 0,2 sratais. Svoris prasideda nuo 0,25. Keliuose zaidimuose nevisai saziningi zaidejai saudantys tiuninguotais ginklais gyresi, kad mazesniais kaip 0,3 nesaudo. Net ir chronuojant pries zaidima ginklus juos chronuojant su 0,25 ar 0,3 ar kitais nevirsijami greicio limitai. Nebent orgai duotu visiems 0,2 sratu pasihronuoti. Manau to realybeje nelabai buna. Kol kas nei viename zaidime nemaciau chronavimo ar pan. Girdejau kai chronuoja tai liepia pasaudyti savais ir laisvas. P.S. Suprantu kaip turi buti, bet deja yra kaip yra.
  6. Visiem fizikam ir kt. As ir sakau, kad tie padariniai daug rimtesni skaiciuojant tik suvio greiti ir neskaiciuojant srato svorio. Jo..,, pt . kaip dar parasyti. Ar kas mate, kad per zaidimus sratus svertu.
  7. Pasakysiu paprastai. Manau ribojant suvio jega ar greiti skaiciuojama su 0,2 sratais ir neribojant BB's svorio tai yra vieno mato vieneto laikymasis, kuris itakoja tik dali padariniu. Manau ateityje tai keisis, nes labai isplaukioje tie greicio limitai kai keiciasi BB;s svoris.
  8. Klausimas to booras; kodel neakcentuojama, kad negalima saudyti sunkiais sratais, tuo labiau is arti. Niekada per zaidima distancijos pakankamos neislaikysi, tuo labiau SQB. Jeigu atstumas leistinas, galima su bet kokio svorio sratais. Tam kam klius i veida ar kita jautria vieta visai p;;;ui koks suvio greitis su 0,2 sratais. Tavo logika tokia.
  9. Del klibejimo tai as priekini reilu laikikli ir gale vietoje kaisciu susukau varztais ir dabar kaip prikalta. Beje tie kaisciai labai nepatikimai laikosi, todel anksciau ar veliau juos gali pamesti. As prevenciskai pasikeiciau i varztus.
  10. Atnaujinsiu sia tema, nes kilo minciu apie BB's svori ir kt. Ar butu nusikaltimas, jeigu galingesniu ginklu saudant sunkesniai BB'sais nevirsytume 125m/s. Suprantu, kad priimta matuoti su 0,2BB'sais, bet ar svarbu koks ju svoris jeigu greitis nevirsijamas. Lyg ir nera priekaistu. . Dar viena mintis del gamtos apsaugos man neduoda ramybes. Kai zaidimai vyksta poligonuose ar kituose jau prisiukslintuose vietovese, - tiek jau to, bet kai salyginai svariose gamtos plotuose ta plastika barstome dideliais kiekiais tai nejauku del tersimo ir norisi pagalvot apie ateiti. Uzsienio pavyzdys rodo, kad galima organizatoriu pastangomis pabandyti idiegti taisykle zaidziant gamtoje naudoti suirancius BB'sus. Gal tai nebutu be proto brangu ir tikrai ramiau del svaros. Kiek teko kalbeti, daug kas nepatenkinti ju kokybe, bet manau kai tiek gamintoju galima rasti ir patikimu eko BB's. Cia mano nuomone, o Jusu?
  11. Prisidesiu prie pasisakiusiu kolegu. Viskas labai gerai. Instruktoriai ir YPK vyrai atidirbo labai gerai. Buvo puiki treniruote manau tiek mums tiek jiems. Renginys tikrai vertas 10. P.S. galima buvo teorineje dalyje laika efektyviau isnaudoti. Labai jau ilgi tarpai be veiklos, bet manau su laiku bus istaisyta
  12. Todel ir klausiu, kad lenkai turi parduotuvese sio gamintojo daiktu ir parsiuntimas nekainuoja, bet klausiau apie sio gamintojo kokybe,patikimuma, kokiomis charakteristikomis ju gaminiai pasizymi? Jeigu zinoma kas nors yra tuos daiktus savo akimis mates ar ciupinejes.
  13. Ar kas nors yra susidures su firmos "Specna arms" produktais? Kaip patikimumas? Kokie atsiliepimai? Ar geras kainos ir kokybes santykis?
×
×
  • Sukurti naują...