Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

atomasdainius

Members
  • Pranešimai

    29
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas atomasdainius turinys

  1. Mokymai ir žaidimas. 1) Dainius2) 423) Vilnius4) MP5 (125 m/s), P226 (90m/s), Franshi (110m/s)5) http://www.part.lt/p...96f12a31604.jpg
  2. Greiciausiai bus kaip visada, "atplaus" labai daug pinigo, o rezultatas dar nezinia ar bus.
  3. Diskusija pradejau kaip nuo saves, nes nenoriu pradeti nuo kaltinimu ir be konkreciu irodymu, bet visi zino, kad overtiunintais saudo daug zaideju. Suvio greitis ir BB;S svoris tai manau galimybe sukciauti kai orgai nenori chronuoti ginklu puse dienos. Jeigu tu teigi,kad visi saziningi - man jau lengviau ir dabar busiu ramus ir negalvosiu, kad gali buti taip kaip rasiau. Mano iranga 100% atitinka tvarkai ir nesiruosiu nieko tiuninti ar pan. Klausimas buvo tik del sukciavimo galimybes. Del skaiciavimo tai man tinka dabartine sistema pilnai.
  4. Atsakaui klausima del zaidimu. Dalyvavau visuose siais metais isskyrus Stalker. Nei viename nebuvo chronavimo ir visuose susiduriu su komandom "specnaz","vostok" ir pan. Kaip pasirodo visi zino, kad ten ne visi su taisyklem "susipazine". Nesiskundziu - "gera" patirtis, bet kai skaitau apie tokius briedus kaip chronavimas ar LBS taisykles ir pan., ko realybeje nemaciau tai kyla klausimu. "Zmogau, tu suvoki kad biski nusisneki??? Chronuojant su sunkesniu sratu, nevirsijamas limitas... Tai sunkesnius kartais ir bando prakist kad maziau rodytu..." Sia fraze tu atsakei i klausima. Ir dar ; nevaryk taip grieztai (cia svelniai tariant) jeigu nematai zaidimu, kuriuose nedalyvavai, o tik su savo keliais draugais tarpusavyje pasisaudai miske. Yra dalykai, kuriu nematai, o sneki labai jau uztikrintai. Galim rakint tema, nes isvadas jau turiu, o tavo nuomone man neidomi, nes neobjektyvi. Bet kokiu atveju Aciu visiems uz nuomones.
  5. Del ko atgaivinau tema. Kiek zaidziu (virs 1,5 metu) niekas ar beveik niekas nesaudo 0,2 sratais. Svoris prasideda nuo 0,25. Keliuose zaidimuose nevisai saziningi zaidejai saudantys tiuninguotais ginklais gyresi, kad mazesniais kaip 0,3 nesaudo. Net ir chronuojant pries zaidima ginklus juos chronuojant su 0,25 ar 0,3 ar kitais nevirsijami greicio limitai. Nebent orgai duotu visiems 0,2 sratu pasihronuoti. Manau to realybeje nelabai buna. Kol kas nei viename zaidime nemaciau chronavimo ar pan. Girdejau kai chronuoja tai liepia pasaudyti savais ir laisvas. P.S. Suprantu kaip turi buti, bet deja yra kaip yra.
  6. Visiem fizikam ir kt. As ir sakau, kad tie padariniai daug rimtesni skaiciuojant tik suvio greiti ir neskaiciuojant srato svorio. Jo..,, pt . kaip dar parasyti. Ar kas mate, kad per zaidimus sratus svertu.
  7. Pasakysiu paprastai. Manau ribojant suvio jega ar greiti skaiciuojama su 0,2 sratais ir neribojant BB's svorio tai yra vieno mato vieneto laikymasis, kuris itakoja tik dali padariniu. Manau ateityje tai keisis, nes labai isplaukioje tie greicio limitai kai keiciasi BB;s svoris.
  8. Klausimas to booras; kodel neakcentuojama, kad negalima saudyti sunkiais sratais, tuo labiau is arti. Niekada per zaidima distancijos pakankamos neislaikysi, tuo labiau SQB. Jeigu atstumas leistinas, galima su bet kokio svorio sratais. Tam kam klius i veida ar kita jautria vieta visai p;;;ui koks suvio greitis su 0,2 sratais. Tavo logika tokia.
  9. Del klibejimo tai as priekini reilu laikikli ir gale vietoje kaisciu susukau varztais ir dabar kaip prikalta. Beje tie kaisciai labai nepatikimai laikosi, todel anksciau ar veliau juos gali pamesti. As prevenciskai pasikeiciau i varztus.
  10. Atnaujinsiu sia tema, nes kilo minciu apie BB's svori ir kt. Ar butu nusikaltimas, jeigu galingesniu ginklu saudant sunkesniai BB'sais nevirsytume 125m/s. Suprantu, kad priimta matuoti su 0,2BB'sais, bet ar svarbu koks ju svoris jeigu greitis nevirsijamas. Lyg ir nera priekaistu. . Dar viena mintis del gamtos apsaugos man neduoda ramybes. Kai zaidimai vyksta poligonuose ar kituose jau prisiukslintuose vietovese, - tiek jau to, bet kai salyginai svariose gamtos plotuose ta plastika barstome dideliais kiekiais tai nejauku del tersimo ir norisi pagalvot apie ateiti. Uzsienio pavyzdys rodo, kad galima organizatoriu pastangomis pabandyti idiegti taisykle zaidziant gamtoje naudoti suirancius BB'sus. Gal tai nebutu be proto brangu ir tikrai ramiau del svaros. Kiek teko kalbeti, daug kas nepatenkinti ju kokybe, bet manau kai tiek gamintoju galima rasti ir patikimu eko BB's. Cia mano nuomone, o Jusu?
  11. Prisidesiu prie pasisakiusiu kolegu. Viskas labai gerai. Instruktoriai ir YPK vyrai atidirbo labai gerai. Buvo puiki treniruote manau tiek mums tiek jiems. Renginys tikrai vertas 10. P.S. galima buvo teorineje dalyje laika efektyviau isnaudoti. Labai jau ilgi tarpai be veiklos, bet manau su laiku bus istaisyta
  12. Todel ir klausiu, kad lenkai turi parduotuvese sio gamintojo daiktu ir parsiuntimas nekainuoja, bet klausiau apie sio gamintojo kokybe,patikimuma, kokiomis charakteristikomis ju gaminiai pasizymi? Jeigu zinoma kas nors yra tuos daiktus savo akimis mates ar ciupinejes.
  13. Ar kas nors yra susidures su firmos "Specna arms" produktais? Kaip patikimumas? Kokie atsiliepimai? Ar geras kainos ir kokybes santykis?
  14. Toki ir as imciau, FPS labai geras palyginus su kitais 95 % AEG;u. Man labai sunku issirinkti is tu shopu, nes beveik visi labai silpni. O po kurio laiko naudojimo, suvio jega dar labiau mazeja, todel manau reikia rinkits tik virs 400FPS., o tokiu labai mazai.
  15. Ten labai mazai gero parduoda. Amerikoj nepalyginamai geriau, bet nera paprasta ta geri lengvai gauti. Mano mintis suformuoti gana dideli uzsakyma (gal susirinktu grupe norinciu apsipirkti) , o tuomet galima ir deretis ir gal kiek rimciau paziuretu i toki uzsakyma.
  16. Dalyvausiu. http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/10422-atomasd/
  17. Aciu visiems uz patirti. Ziurinejau ir tose parduotuvese, bet tokiu geru ir ivairiu variantu pas minetus pardavejus labai mazai. Bet del kainu ir muitu teks ten ieskoti, nors daug pirkeju labai nepatenkiti lenku kokybe ir siunteju saziningumu. Dar vienas klausimas. Ar siunciantis keleta daigtu ir daugiau ten galimos nuolaidos? Vis rupi surinkti didesni kieki daigtu, kurie domintu ir kitus kolegas ir gal tai butu pigiau ir atrodytu rimciau.
  18. Gal kam yra teke is cia pirkti ar uzsakineti kokios nors airsofto irangos? http://www.airsoftgi.com/index.php?cPath=139_70_716 Man sitie daiktai labai patinka ir manau kai kuriu kainos visai ne beprotiskos. Kiek skaiciau daigiausiai jie naudoja G&G vidurius ar kitus patikimus, bei custom railus ir kitus priedus. Manau tikrai galima butu uzsisakyti ypac jeigu atsirastu komanda norinciu.
  19. Busiu, reikia mokytis. http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/10422-atomasd/
  20. Manau visu dalyvaujanciu pareiga yra mazinti sudo kieki ir gal kada nors jo neliks. Cia jeigu ziuret optimistiskai.
  21. Aciu Botanikui uz iniciatyva, organizacija ir pastangas. Zaidimas super, viskas beveik labai gerai. Reiketu tik kad visi pagal tas pacias taisykles elgtusi, o ne visi pagal savo. Aciu tiems kas zaide saziningai, o tie kas pastoviai apgaudinejo ir gadino gera airsofto varda galetu ir pasitaisyti. Iki kitu kovu.
  22. Čia priedas prie buvusio posto, nes man neleidžia taisyti jau parašyto. Čia variantas liemenės, kurį dakomplektavus galima superinį komlektą pasidaryti ir jo kaina manau būtų tikrai ne 350 $. http://lbtinc.com/vest-h-gear-carriers/slick-large-plate-carrier.html
×
×
  • Sukurti naują...