Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

uzzi

Members
  • Pranešimai

    165
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas uzzi turinys

  1. Ieškau LK marginimo kelnių 188-96-84 dydžio. Teisę nešioti turiu. Lauksiu pasiūlymų
  2. Parduodu Tokyo Marui Glock 18C (GBB) - 150 EUR (nenaujas, tačiau mylėtas ir prižiūrėtas) Ilgis : 186mm Vamzdis: 97mm Hop-up : reguliuojamas Šaudymo režimas: pavieniai bei pusiau automatinis (1200 p/m) Dėtuvės talpa: 25+1 Šovyniai : 6mm BB Klausimai ir pageidavimai - AŽ (PM) URL: https://youtu.be/9vf0McsW1xc
  3. Mil-tec žiemos balaklavos (naujos, nedėvėtos, 100% medvilnė, 3 vnt.) - po €5 / vnt.
  4. Jei kas is ryt vykstanciu vaziuosite pro Karoliniskes ir rastumet vietos dar dviems, brukstelkit +370 689 19393
  5. 1) Uzzi 2) 30 3) Vilnius 4) G36KV (120 m/s) 5) Su raudona "maike"
  6. Kaip ir praejusios sio siuzeto dalys, Quarantine III is ties nenuvyle. Tai pukiai suplanuotas ir ivygdytas zaidimas, kuriame netruko nei veiksmo, nei itampos. Atvykusiu zaideju kiekio ir teritorijos dydzio santykis atitiko idealiai. Ta pati galeciau pasakyti ir apie konflikto puses. Zaidimui buvo is ties puikiai pasirengta - taisykles aiskios, uzduotys idomios ir ivairios, siuzetas apgalvotas. Nors i tunelius patekau tik paskutiniosios misijos metu, taciau to pilnai pakako, kad pajausciau ta adrenalino antpludi, kuri uztikrino tamsus tuneliu labirintas, jame isdelioti siurpus zaidimo elementai ir garso efektai. Na ir aisku sioje vietoje butu tiesiog nesazininga nepamineti LARPeriu indelio - kaip visada nuostabus pasirodymas idealiai atspindintis ju ne eilinius gabumus isijausti i vaidmeni ir perteikti ta atmosfera aplinkiniams. Chebra, didelis aciu tiems, kas atvykote i si geima su nusiteikimu palarpinti - Jusu poziurio ir organizatoriu sunkaus triuso deka parsiveziau labai ne maza teigiamu emociju ir ispudziu paketa :)
  7. Gal kas turesit laisvos vietos masinoj? Mielai prisijungciau :)
  8. G36K ir Glock 18C, LK kamo, puse - pagal orgu nuoziura
  9. Organizatoriai is tiesu palepino mus suorganizuodami zaidima tokioje saunioje vietoje. Tokiu dziungliu vietomis ir Vietnamas pavidetu :D Brovemes pro kakla siekiancias zoles ir dilgeles, kiekviename zingsnyje tikedamiesi pasalos. Itama zaidimas islaike iki pat pabaigos. Uz tai isskirtinis dekui priesininkams, kurie nei minutelei neleido atsipalaiduoti ar atsikvepti. Tokiu kovai pasiruosusiu komunistiniu pajegu senei neteko veizeti - nezinau ar granatu Jums tieke sajungininkai ar Jus jas gaminotes vietoje (ryziu laukuose), taciau siandien ne karta teko sprukti ir zuti ne nuo BB'su (kaip irprastai), o nuo taikliai po kojomis numestu sprogstamuju uztaisu. Taip pat didelis dekui ir Lima grupei, kuri puikei suprato ir vygde visus nurodymus. Kovetes drasei, ryztingai ir saziningai. Buvo is ties smagu :)
  10. Aciu visiems uz smagu geima. Ypatingai Morkai, Simpsonui ir Pilotui uz pagalba kordinuojant kariu veiksmus musio lauke, bei organizatoriams uz skanius saltibarscius. Patiko ir orentacine zaidimo dalis - buvo ka prisiminti. Tiesa dali zaidimo teko gerokai pasukti galva - spejau jau ir uzmirsti sutartinius Vismaliuku strateginiu tasku pavadinimus, tad vietomis improvizavau :) Tiesa eilini karta teko nusivilti radio rysiu: kolegos, permastykite kur prisikabinti stoteles, kad ju neuzspausti uzgulus. Taip pat nepataupykite ir isigykite padorias stoteles (arba antenas) - tokias, kurios trauktu. Tikrai pajusite didesni malonuma zaizdami. Butu pravartu prisiminti ir tinkamo bendravimo pradziamoksli - kad ir supaprastinta jo versija, pvz.: A, A, aš B, kaip mane girdite, klausau.B, aš A, girdziu gerai/prastai, klausau. A, ... zinute ..., kaip mane supratote? B, supratau Jus gerai, rysio pabaiga B, pakartok - nepraejo... Pataisykite mane prasau, jei pernelyg supaprastinau. Taciau jei laikytumemes bent tokio bendravimo "etiketo", nereiktu pokalbio metu spelioti kas kalbejo, kam tai buvo skirta ir ar isvis tavo zinute buvo isgirsta. Iki pasimatymo kituose geimuose :)
  11. Sveiki, esu isigijes Eotech 3x tipo optika su FTS (Flip to Side) laikikliu ir jau metus (ar net ilgiau) sekmingai ja naudoju kartu su 522 tipo kolimatoriumi. Zemiau parodyto tipo optikos laikiklis puikiai tinka standartinio tipo reilams bei turi greito optikos nuemimo svirti. Atsakau i klausimus: 1. Ar daiktas reikalingas airsofte? Ats.: tai smagus ir patogus zaisliukas (priedas prie kolimatoriaus), norintiems tureti lengvai tvirtinama ir prireikus - greitai nuimama optika. 2. Kaip matomumas su akiniais? (Ar nėra per siauras matymo laukas?) Ats.: naudoju Guarder akinius su korekciniais lesiais ir jokio diskomforto nejauciu. Visu optiku matymo laukas yra "per siauras", taciau man pilnai uztenka ir tokio. 3. Kadangi stacionarus manau nėra patogu, nes reikiant - problemos nuimant, tad ar laiko paverčiamas laikiklis? Ats.: turimas optikos ir laikiklio komplektas yra is ties patvarus ir kokybiskai pagamintas - optika bet kurioje pozicijoje laikosi tvirtai ir nera ne karto nukritusi (pvz braunantis per sakas). Ja galima drasiai naudoti ir atlenkta arba nuimta. 4. Turiu ir Eotech tipo kolimatoriu ir Aimpoint tipo T1, domina ar atitinka aukčiai, ar neprasilenkia optikų ir kolimatorių centrai? Ats.: laikiklio aukstis ir kampas yra reguliuojami (minimaliai), tad optika turetu buti lengvai suderinama su mineto (522) tipo kolimatoriaus langelio auksciu. Red dot puikiai ir aiskiai matosi per optika (t.y. lazerinio taikiklio projekcija langelyje nera iskraipoma, nesilieja ir pan.) 5. Buna 3x, 5x .... kokį naudojate, kuris patogiau? Ats.: naudoju 3x ir man to pilnai pakanka musio lauke. Jeigu turite papildomu klausimu - klauskite ir Jums bus atsakyta.
×
×
  • Sukurti naują...