Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Guantanamo - South/North , 24h 3+4 lygio žaidimas Šiauliuose


Rekomenduojami pranešimai

Žaidimas buvo keistas. Naktį, mus (LSK) priskyrė prie latvių grupės, kuri turėjo užduoti nesivelt į mūšį. Latviai eina keliuku, sutinka blokposta ir sustojo. Į kairę neeina, nes pelke, į dešnę neeina nes ten "neftemu", pagalvojo, pagalvojo ir nuejo miegot. Mes vėl sutikom kitą latvių grupė, kurie irgi pagalvojo, pagalvojo ir miegot nuėjo, tada jau ir mes nuvarem namo.

 

Diena gerai taip pavaikščiojom po pelkę (milsim gi), vienas žmogėnas netgi pilnai išsimaudė.

 

Labai patiko klausytis priešų, klausiau antrą kanalą, itin svarbios info ten nebuvo, bet visą laiką ten ieškojo kažkokį Kolią. Kolia, tu kur? Kolia, ateik čia! Mes jau juokaut pradėjom:

Vadas: Pulsim bunkerį!

Mes: Ne, bunkerį negalima.

Vadas: Kodėl?

Mes: Nes ten Kolia!

 

Nu ir dar patiko, kaip vienas žmogus paliko pozicija, nes ten buvo perdaug uodų.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Nu ir dar patiko, kaip vienas žmogus paliko pozicija, nes ten buvo perdaug uodų.

 

Atsižvelgdami į uodų faktorių, S8 nuolat vykdė budėjimo rotaciją - kai regeneruodavome kraują, eidavome pakeisti labiausiai išbalusius kolegas.

 

Naktis buvo keistoka.Išėjome į žvalgybą, su užduotimi nesivelti į mūšį. Karališkieji pėstininkai vieninteliai turėjo leidimą eiti į kontaktą. Atrodė viskas taip - 3 skyriai klasterfukinasi ant kelio, vykdo nurodymą neiti į kontaktą, o 4 ar tai 5 RM audžiasi su priešo blokpostu (ir niolika ten esančių MG). Ateina Anarchitstai, kažką susprogdina, išeina, vėl ateina, vėl susprogdina... 

Kažkokie latviai sakė nahuj, einam lanku mišku. Paėjo 30 metrų, pabraškėjo pelkėj, girdim serija, išeina negyvi... 

 

Mes greitai nusiėmėme, bijojome kitą rytą būti nuslobę. Užtat dieną prasiardėme kaip reikalas :))) 

 

Žaidimas galėjo baigtis jau dieną, apie 13h buvome užėmė visą teritoriją ir sunaikinę visus, išskyrus vieną, taškus. S8 jau ir kalną nusivalė, tik gavo gūsį atgijusių priešų iš mertviako ir krito. Grįžę sužinojome, jog mūsų mertviakas buvo uždarytas, o tuo metu mums labai reikėjo palaikymo ant kalno...

 

Naktiniai žaidimai pasiseka tik Pabradėje.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Atsižvelgdami į uodų faktorių, S8 nuolat vykdė budėjimo rotaciją - kai regeneruodavome kraują, eidavome pakeisti labiausiai išbalusius kolegas.

Na jus ir saldainiukai - mes papurškem kažkokiu purškalu iš maksimos už 5lt ir nie vieno uodo įkandimo. Ir nie vienos erkės.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

"Eskadronas" naktį pasivaikščiojo lietuviškomis džiunglėmis ir pelkėmis (±2 val. žygiavimo). Apie 3 val. įsibrovėm į priešininkų bazę, pradėjom pastatų žvalgybą. Turėjom trumpą kontaktą (-1 eskadronietis). Tryse atsitraukėm nepertoliausiai nuo priešininkų vadavietės, slapstėmės apie 30 min. Pajudėjom link priešininkų štabo, kontaktas (-2 eskadroniečiai). Dar po kelių akimirkų žuvo paskutinis Eskadrono žvalgas.

 

Grįžę prie palapinių tikėjomės pailsėti, Ping'as pasiūlė nemiegoti ir išlaikyti perimtą NM check point'ą. No problem, Eskadronas dėjosi liemenes, pasipildė amuniciją ir išjudėjo link NM check point'o. Paryčiais smagus puolimas - atlaikėm. Ačiū Shadow Stalker'iams, kad kovojo kartu!Nemiga, klapojimas per pelkes, šlapi batai, erkės ir uodai - to ir važiavom į žaidimą."Eskadronas" dėkoja orgams už jau tradiciniu tapusį vasaros žaidimą. Dėl kokybės - yra buvę ir geresnių žaidimų, trūko stipresnio scenarijaus. Anyway, Ačiū už pastangas, kad tradicija nenutrūksta.

Ačiū Šiaurės Morėjai už bandymą priešintis ir gintis.

Ačiū NATO partneriams, kad padėjo įvykdyti tai, kas ir buvo numatyta.

 

Asmeniškai noriu padėkoti Alberto ir Ping'ui už bendrą vadovavimą.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Dėkui organizatoriams už žaidimą ir karinį transportą, priešams už atkaklumą ir sąžiningumą, ir taip pat dėkui mūsų vadui Pingui, viskas buvo norm. gal trūko  tik truputi užtikrintumo, ryžtingumo įsakymuose,reikėjo ne prašyti kad eitų ginti, o įsakyt :)  Nesigailiu kad atvykau, tik asmeniškai man pritrūko info, kodėl ir už ką mes kariaujame, kaip vyksta konfilktas, girdėjau kad ryte ale vyko kažkokios derybos ? didžiausias minusas buvo uodai, paties klaida per plona maikutė, ko pasekoje visa nugara buvo nusėta įkandimais, bet iš posto tikrai nebėgau :) užskaitau judesio daviklius prie bazės ir block posto.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

 

 

Ačiū lietuviams už komentarus. Keletas latvių komentarų :

 

Спасибо за игру . Было весело несмотря на большое кол-во комаров и других надоедливых насекомых . Поездки на броневике впечатлили несмотря на набитые шишки на башке при скоростной высадке на базе противника . Короче всё понравилось . ОРГам респект и уважуха .

 

Игра была отличной! Очень понравилось! Спасибо Орг-ам.

 

Оргранизаторам большая благодарность за их титанические усилия, получил массу позитивных впечатлений! в программе было все: ночной патруль, походы по болоту/лесу, высадка с бронетранспортера, городской бой, last man standing, и все это в течении 24 часов!

 

Спасибо Лукасу за игру! Поедим ещё.Спасибо Mefisto, за командование дельтой и перевод!ФСБ спасибо за компанию! Было весело.

 

Хочу поблагодарить организаторов и игроков за прекрасно проведенное время.Ночной рейд в тыл противника в условиях абсолютной темноты - это нечто особенное, спасибо Wergu за техническое оснащение.Штурм города с применением бронетехники - антуражно и солидно

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

O man žaidimas pranoko visus lūkesčius. Turbūt todėl, kad važiuodamas į jį visiškai nieko nesitikėjau :)

Kažkaip nuo pradžios iki pabaigos nelabai jautėsi, kad organizatoriai vestų žaidimą. Nebuvo aiškaus scenarijaus. Gavome smėlio dėžę ir žaisliukų. Kas sugebėjo pasidaryti smagų žaidimą grįžo patenkintas, o kitiems matyt kažko trūko.

  Džiaugiuosi, kad NATO vadas neatmetė mano durnų minčių ir kelių iniciatyvų, kurios man ir kartu besikovusiems padarė žaidimą visai smagiu. Ačiū Eskadronui ir berods SKAT'ukams už nuostabią naktį! Jus ilgai prisiminsiu!

Žaidimo stabdymas ir scenarijaus rolebackinimas viduryje žaidimo taip pat nepasiteisino. Nenatūraliai pakreipta scenarijaus tėkmė stipriai kerta per moralę, o aiškių tikslų nebuvimas žaidimą paverčia mėsmale.

  Nekarta esu sakęs organizatoriam, kad vadas yra labai didelis faktorius lemiantis žaidimo sėkmę. Geras ir pasiruošęs vadas uždeks žaidėjus, neleis niekam nuobodžiauti, sieks aiškaus tikslo. Jei vadas informacija mato pirmą katą, o jei informacija dar ir miglota - gero nelauk. Iš kitos pusės šio žaidimo metu buvau nemaloniai nustebintas kai kurių skyrių vadų elgesiu. Vyrai, nepatinka vadovavimas, manote, kad susidorotumėte geriau? Pirmyn, pasisiūlykite perimti šį postą. Jei perimti nenorite, netrukdykite vadui stengtis. Pavargote, nebenorite žaisti valio eikite ilsėtis, bet savo zirzimu negadinkite kitų žaidimo. FU FU FU! :)

 

  Smėlio dėžė yra gerai sekmadienį paprsto pasišaudymo metu. Tačiau iš kelių dienų BigGame norėtūsi daugiau ir rimčiau nei Vismaliukai su pora gražesnių žaislų. Po žaidimo su komanda padiskutavome, kad tereikėjo šiek tiek daugiau pasėdėti prie scenarijaus, ir žaidimas būtų labiau vykęs.

 

  Transportas ir vikšriukas labai smagu. Kaip supratau šio šarvo pasirodymas žaidime smarkiai įtakojo kainą. Dalis teigia, kad apsimokėjo, kiti net nevažiavo į žaidimą dėl kainos. Turiu pasiūlymą organizatoriams. Kodėl nepasiskolinus idėjos iš Čekų? Nori paskraidyti su sraigtasparniu ir gauti specialią užduotį? Krapštyk papildomą kapeiką. Tikrai būtų atsiradę nemažai žmonių, kurie mokėtų papildomą 30 lt už galimybę pulti su vikšreliu. O skūpuoliai būtų sutaupę. Dabar teko girdėti nusivylimų, kad kažkas negavo pasivažinėti, kiti džiaugėsi, kad važiavo net kelis kartus.

Tiesa, maniau, kad transportas bus stiprus ginklas užimant kalveles, tačiau priartėjus prie kalvų, trasportas jau buvo neaktyvus. Nesupratau, čia taip ir buvo sumastyta ar mūsų vadovybė tiesiog nepasinaudojo galimybe?

 

 Ačiū visiems gausiai susirinkusiems. Buvo labai smagu pamatyti tiek daug pažįstamų ir ilgai nematytų airsofterių ir dar smagiau kautis su jumis ir prieš jus.Iki kitų susitikimų!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

 

tiesa sakant, tikejausi kaip ir per 2 quantanamo  galybes sviesos,apsvietimo raketu..garso efektu... patrulio plakancio ant garso...   :)...  o taip supratau, kad vietoje realaus tuso-gavom  viksriuka....  klausimas ar tai  adekvatu... :)...siap  kas norejo-tas ir  pazaide..  :)   (tikrai ne BIG GEIMAS)  

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 3 weeks later...
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.
 Share

×
×
  • Sukurti naują...