Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Madbull vamzdeliai


Tadusia
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Tu visu pirma parasyk i koki ginkla nori isidet ir kokio skersmens. O bendrai, tai apie MB vamzdelius yra 2jopa nuomone: 1 juos labai megsta ir giria, o kiti nemegsta, vidines dangos kuri nusilupa. Nors kiek maciau, tai cia ankstesnes versijos beda, kuri ispresta ver.2 vamzdeliuose.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

vamzdukas eitu i m4 6.03, as ir zvalgiaus i 2 versijos. tai gal yra ir kitu geru firmu kurios savo kainom nesigazdintu aisku :)

 

Alio, lupasi Guarder 6,02. Bet tai čia luposi bieš 2-3 metus. Tada apie šią problemą buvo žinoma. Kažkur forume yra įmestas žurnalas su vidinių vamzdelių testais ir matavimais - tai PDI, DBC ir Madbull. Paieškok prie technikos ar ginklų skiltyse.

 

J.J.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Luposi pirmos versijos Madbull'iai. Version 2 praktiskai geriausias kokybes ir kainos santykis.

Tik tiek, kad jie lengvai linksta, todel pries perkant verta atidziau apziuret.

 

Kad luposi Guarder 6,02 Chromo coatingas... Ale tu matai :) Apie Madbull nežinojau...

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 5 months later...

120m/s 410fps jeigu idesi 6.03 mad bull vamzduka, kiek mazdaug padides m/s arbe fps?Gal kas zino?arbe i m100 100 m/s idetum 6.03 vamzduka kiek padidetu gal kas yra mataves bandes?Nes norguose cia kitokios gun reikalavimai ir panasiai. Tai noriu isideti kad padidetu taiklumas , butent prailginta varijanta.Jei paprastai sudant su 6.07-6.08 yra 120 m/s tai kiek padidetu. Bukit geri neziurekit i gramatines ar kitas klaidas kurias padariau tiesiog gera grazu atsakyma: PVZ: 8m/s ar kiek ten mazdaug padidetu. vistiek vamzdukas yra siauresnis ir ispucia sunkiau bet stipriau tai domona tik greicia padidejims. jei esat an didesnio bande tai pridekit koks buvo sautuvo m/s i kuri statet.Is anksto dekoju uz greita atsakyma.Ir is anksto atsiprasau uz gal kiek netiksliai ar nekorektisko klausimo. Bet bandu paaiskinti ko tilsliai noriu. Sorry :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Nera taisykles kiek padides. Gali but ir +8 gali ir -20 but. Siaip jei prie esamu 120m/s setupo, idesi tokio pat ilgio bet precizini vamzduka gali taikytis i 3-10 m/s padidejima. Desi ilgesni ir dar klausimas kiek ilgesni, tada jau loterija. Man pvz buvo, su 420mm ir stock vamzdeliu isduoda apie 140, su 509 6.01 143 o va su 6.03 bet 590mm jau tik 125 m/s. Nes cilindro turis mazesnis nei vamzduko. 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

120m/s 410fps jeigu idesi 6.03 mad bull vamzduka, kiek mazdaug padides m/s arbe fps? Gal kas zino? arbe i m100 100 m/s idetum 6.03 vamzduka kiek padidetu gal kas yra mataves bandes? Nes norguose cia kitokios gun reikalavimai ir panasiai. Tai noriu isideti kad padidetu taiklumas , butent prailginta varijanta. Jei paprastai sudant su 6.07-6.08 yra 120 m/s tai kiek padidetu. Bukit geri neziurekit i gramatines ar kitas klaidas kurias padariau tiesiog gera grazu atsakyma: PVZ: 8m/s ar kiek ten mazdaug padidetu. vistiek vamzdukas yra siauresnis ir ispucia sunkiau bet stipriau tai domona tik greicia padidejims. jei esat an didesnio bande tai pridekit koks buvo sautuvo m/s i kuri statet. Is anksto dekoju uz greita atsakyma. Ir is anksto atsiprasau uz gal kiek netiksliai ar nekorektisko klausimo. Bet bandu paaiskinti ko tilsliai noriu. Sorry :)

 

Filologas :)))

 

Mano su 407mm 6.03 ir M100 spyruokle išspaudžia ~125m/s. Žiemą kai sukietėdavo guma ir 128 buvo. Chronavome prieš žaidimą ir po. Sunku spręsti kiek pakils fps tavo atveju, tačiau taiklumas tikrai pagerės. Mano atveju bazinis vamzdukas buvo siauresnio išorinio diametro nei madbull, todėl dabar ant storesnio vamzdelio geriau sėdi hop up (žinoma dar padeda teflono tarpinė). Spėčiau, jog tau turėtų šoktelėt kokiu 10 Fps. Bet ne dėl fps juk dedi :) Svarbiausia precizika.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

matai cia norgose visi sedi singal shot iki 450 fps. mano gamikliskai yra 120 m/s be vamzdelio tai 398 fps. aiskus taiklumas jau nelabai koks tai noriu taikluma pagerinti iki tokio lygio kad 40 metru galeciau i kibira pataikyti is vieno suvio ir neliesti gamyklinio vidaus. zinoma su tokiu jau lietuvoj nei prokur i full auto neisipaisysiu nebent atgal vamzduka originalu atgal jei kartais betektu zaisti. beto atsargini kj wors gun turiu co2 kur 100 ir saudo tikrai labai gerai i 20 metru pataikau i skardyne o tai yra labai gerai. aciu uz atsakyma uno.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

120m/s 410fps jeigu idesi 6.03 mad bull vamzduka, kiek mazdaug padides m/s arbe fps? 

Iš savo patirties: vamzdelių ilgis berods 255. Cilindras atitinkamai 1/2. Spyruoklė 90 ir truputį pasėdusi. Su Tanio koba (graižtvinis) 85 m/s. Su standartiniu 6,08 - 87 m/s. Su precizika 6,02 - 100 m/s. Chronuota vasarą, su pilnai atleistu hop-up. Atstumai geriausi su Tanio koba, tikslumas - su precizika. Taigi man precizika pridėjo apie 10 m/s.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 2 weeks later...

Element apskritai man gal tik pistonai atrodo padorūs, visa kita tarp jų ir dauguma aksesuarų, ekipuotės, yra šūdas paskutinis, kuris nuolat lūžta arba neatitinka normalių kokybės standartų - daryti tai kam buvo sukurtas :)

 

Prommetejaus galima lyginti su PDI - super daiktas. Turiu 509mm prommy vamzdelį 6,03. Naudojau snaiperiui L96 tai buvo super. Man labai patiko. Bėda, jas jo išpjovimas kažkoks gaidiškas ir jis į normalius hop up netinka pagal mane :(

 

Dabar naudoti planuoja PDI 650mm 6,01. Man pilnai atrodo, kad pakaks, nors pats PDI nurodo, kad taiklumuis kirti 6,08 vamzdeliai, o 6,01 skirti pakelti šaudymo galią (m/s).

 

Dar iš padorių vamzdelių, gerų atsiliepimų girdėjau apie Angel vamzdelius, tik jų sunku mūsuose gauti :) Reikia žiūrėti, kad būtų jau iš normalesnės pardos, nes žinau, kad pirmos Angel siuntos vamzdžių buvo šiaip sau.

 

Dar yra tokie ORGA MAGNUM vamzdeliai. Berods redwolf you turi. Egztra nesiauri :) 6,23. Tipo irgi taiklumui. Nu sunku pasakyti :D Jiems jau reikia BORE-UP cilindrų, kad oro užtektų vamzdeliui užpildyti ir šratą pilnai išstumti - nebūtų "suck back" ar kaip ten efekto :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...