Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Dainius.matutis@gmail.com

Members
  • Pranešimai

    44
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie Dainius.matutis@gmail.com

  • Gimimo data 10/26/1986

Previous Fields

  • Ginkluotė
    TM HK416D / SRC SR-18c / TM vsr g-spec / TM mk23
  • Komanda
    Laisvai samdomas

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Kristiansund ( norway)
  • Interests
    Rankinis

Dainius.matutis@gmail.com's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputacija

  1. Aciu, visos komandos nariams uz priglaudimo po sparbu borderland zaidime. Buvo labai smagu suzinoti, ismokti kazka naujo. Sauni taktine komanda. Aciu jums.
  2. Tragedijos niekas is to nedaro, kad zmones zliumbe tai buna visados. Kaip ir sakei «Shit happens» ispejai kad per arti kad neteisingai ir viskas. Tada jis sprendzia pats ar yra nusibaudes uz pazeidima, arbe nera. Abu iseina arbe lieka sako viskas ok tesk toliau tiesiog i sekanti nesauk. O visa ta tema tai man regis cia zmogus klausia ka tokiu atveju daryti. Daug tu nieko nepadarysi. O kad tokia situacija nepasikartotu reiktu laikytis taisykliu. Ir nesvarbu kad ginklas yra 101 m/s jam jau turetu galioti 5m. Saugus atstumas. Tik pabreziu kad visos sratasvaidzio taisykles yra lygios visiems. As tik tai turiu omenyje.
  3. Pagal mano logika nuomininko nereikia daryti zombio. Jei nuomuoji ginkla su 125 m/s duok tada ir atsargini pistoleta trumpiems atstumams. Jei negali duoti atsarginio ginklo. Tada duodi ginkla kuris nevirsytu 100m/s kas yra cqb. Logiska ir paprasta. Panasus veiksmas butu ir su standartiniu zaideju. Jei turi ginkla uzsiturbines iki 125m/s buk malonus turek ir back up ginkla pastatams. Bus tiek originaliskiau tau, nes bus daugiau realistiskumo keiciant is pagrindinio i atsargini tiek veiksmo esme bus kita. O jei turi back up neik i pastata. Gink ji is toli kai kolegos perims galesi ji ginti prie lango arbe prie duru kur velgi butu kampai taskai pagal atitinkama atstuma. As tik tai turiu omenyje. Uff sorry visi uz klaidas, per ilgus netikslius sakynius, gramatika ir t.t.
  4. Manau taisykles yra visiems vienodos. Ir del kaikuriu zmoniu nereiketu jas keisti ar nuolaidziauti. Gal vieni begioja tik su m100 ir miske neturi pranasumo, bet cqb jau turi. Tai kodel tada turetu buti kaitaip. Aisq mes dabar tik kalbam niekas nuo to nepasikeis. Bet gal koks zmogelis naujas, senas pries einant i pastata pasirinks saugu atstuma ir pagalvos :) Man regis dauguma suprato ir issiaiskinom kad zaidimas yra zaidimas. Reikia gerbti tiek save tiek priesininka. Kartais numires, pasautas atnesi daugiau laimes priesininkui nei, nei kad butum pats nusoves.
  5. Slah - pritarsiu tau kiekvienu zodziu. Taisykles tam ir skirtos. Piestas - taip visi yra suinteresuoti uzdirbti pinigu. Ginklas nelygus ginklui. Kiek zinau kad nuomojami ginklai nevisi net dasauna toki atstuma kiek gali dasauti m100 normalus. Darenas - tu tai fantastinis :) tiesiogine prasme. Turiu as ir el pistoleta kuris saudo 30 metru ir manau pastate jo tikrai per akis. Aisq miske jau kas kita. Bet lyginam aeg su 100 m/s ir aep su 50m/s yra skirtumas :) P.s. Manau kad saugumas bet katruo atveju turetu buti pirmoje vietoje. Kitu atveju koks tikslas tada investuoti i pistoleta, ar ji tureti pasidarei automata iki 125 m/s ir visur su juom. Cia biski neteisybe tu kurie zaidzia ir tie kas nuomojasi. Kam tada isvis tie treiciu limitai jei su 125 saudau i zmogu kuris yra uz 2-3 metru tai tada jiokio skirtumo. Nesudarys bei su 200 m/s sausiu i zmogu kuris yra uz 10 metru. Ai jo sorry atstumas, epripratau dar prie snipo. (As issinuomojau is draugo) jo su snipu begsiu i pastata as tik viena 1/3 dali iskisau i duru puse :) lol vejas juk. Manau, kad tiek organizatoriai turetu atsizvelgi i taisykles, tiek. Nuomuotojai turetu ginklus downgradinti.
  6. Asmeniskai nesakau keisti reikia taisykles. Bet reikia zaisti pagal jas. Kam tada tos taisykles jeigu ju nesilaikoma? Kad chronuojami ginklai? Koks tikslas jei nesilaikom? (Aisq cia dramos prirasiau smarkei dabar :) ) Sakau kad paprastesnis sprendimo budas butu: 1. Nuomojamiems ginklams deti ne daugiau 100 m/s 2. Visi ginklai kurie turi virs 100m/s turetu tureti back up ginkla. (Jei zaidime yra pastatu, arbe cqb tipo galimu situaciju) Taisykles limitai juk yra kam juos keisti? Turi karabina kuris saudo 130 m/s pastatas kambarys juk nera 20x20metru. Kad saugus atstumas butu. Tai neturi tinkamo ginklo ir nei i i pastata. Jei organizatorei leidzia: tada turetu informuoti kad cqb turi buti pilno veido dengimas(apsauga) va tada visi mazdau ziures kas kaip kur ir nebus tokiu bereikalingu situaciju.
  7. Ar butu ismuse danti ar ne cia irgi klausimas. O i nosi pasitaiko. Bet skirtumas tarp 100 ir 130 yra didelis. O del raidziu tai yra dveju tipu zmones kurie raso taisiklingai ir pasitaiso gramatiskai. Ir kiti kuriems rai neiseina, nesugeba ir nebesivargina. Svarbu kad minti pagauni :)
  8. Vieni nesioja kaukes kiti tik akinius. Bet mes zaidziam dazasvaidi ar sratasvaidy? Milsim kai visa diena vaikstai po miskus ir buti daugiau nei para pastovei su kauke? Na cia irgi vekas. Ar turetum pribeges prie pastato pasikeisti akinius i kauke? Tai geriau padaryti 100 m/s ir buti be kaukes bet su sarfu, salyku. Skaudziausiai tai kai nuskele danti, arbe kai pataise i nosies vidu. Is arti. :) nosis skaudejo visa savaite. O prie pastato pribegus pasikeisti i pistoleta arbe tureti hun su 100m/s tai tikrai nera problema.
  9. Ko pasakoje ginklas su 100m/s ilgiau tarnaus. Ir zmones bus saugesni. As asmeniskai uz net mazinti fps. Nes didinimas nieko gero neduoda. Aisq be zmoniu zalojimu. Ir tai negelbes nuo maklaudu jie tiesiog daugiau drabuziu apsimaus. Nes maklaudas tai gyvenimo budas :)
  10. O negalima paprasto varijanto padaryti: 1. Zaidejai kurie nuomojasi neturetu buti galingesnis nei 100m/s ginklas. 2. Zaidejai kurie turi ginklus galingesnius nei 100 m/s negali eiti i pastata. 3. Visi zaidejai kurie turi galingesnius nei 100 m/s turi tureti back up ginklus del saugaus atstumo taisykles. Tada visiems viskas aisq ir ramu. Tiek pat saugumo atstumas. 7 m.-10m. Atgal buvo patyres zaidejes su ak 120m. Miske apejau ji ir daejau iki 2-3 m. Kai isgirdo mane nespejau knife kill padaryti. Gavau viena tarp akiu. Kraujeis pasipyle. Suprantu isgastis bet kad ir kiek patyres busi instinktas zudyti visados yra.
  11. Pataikai ir uz 50 m. Priklauso kokius bbs naudoji ir ka susidejes. Stock i 30-40 metru zona patenka be jiokiu problemu su 0.28g. Tylus velnias tai tikrai. Bet bandyta prie -7 veikia be problemu. 2 su puse apkabos be perstojo saudziaus su vienu is tikrai ilgo atstumo tas buvo su automatu as su situom grazuoliu tai jiokiu problemu nebuvo. Minusas tik kad didelis.
  12. Cia su 0.12g sratais. Nuokada matuojama su jais? Jis priklauso 1 kategorijai su 328 fps-0.2g bbs
  13. Dalyvausiu , apmoketa. http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/9463-kmz/?p=129350
  14. Cia tik iki 30 zmoniu? Bus blogai jei bus daugiau?
×
×
  • Sukurti naują...