Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

G&P M4 WOC "Navy Seal Skull-Frog" GBB Airsoft Gas Blowback Rifle Challenge Kit (M4A1)


Frogman
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Galu gale atėjo diena, kai įsigijau GBB šturmo karabiną M4A1. Pirktas iš internetinės parduotuvės www.evike.com. Galutinė kaina su dėtuvę, parsiuntimo išlaidom, PVM gavosi apie 760 Lietuviškų. Kadangi pirkau prieš naujus tai siunta keliavo beveik mėnesį, tačiau, ginklas buvo įsigytas su 20 proc. kalėdinę nuolaida. Ginklo ypatumas tame, kad jis pareina dėžėje nesurinktas. Jį reikia susirinkti pačiam, užtrukau su arbatos pertraukėlėm grubiai kažkur apie tris, keturias valandas. Surinkimo sudėtinguma penkiabalėje sistemoje vertinčiau trejetui, kai kurie mazgai jau buvo surinkti, nesurinkti mazgai tvarkingai supakuoti į atskirus maišelius. Dalys labai kokybiškos, komplektacijoje nėra dėtuvės, dėtuvę pirkau iš ten pat, KING ARMS firmos, talpa 50 BBs. Dar vienas nedidelis minusas, tai kad komplekte trūko vienos spyruoklės, bet ji įtakos ginklo veikimui neturi.

 

Nuotrauka

Pakuotė

Nuotrauka

Dalys

Nuotrauka

Surinktas ginklas

Nuotrauka

Surinktas ginklas

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Viskas labai idomu, labai grazios nuotraukos dezes, daliu ir t.t, bet noretusi gal video paziuret su saudymu (paklausit garso) patestuok kiek m/sec, kaip zinau GBB automatuose yra reguliojamas FPS o ar pas tave reguliojamas FPS? pasaudyk is 20m, 30m i lapa A4 formato (sklaida), tesiog aprasyk daugiau, nes labai idomu, as ir sau noreciau GBB paimt.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Truputis foto kaip ginklas atrodo iš vidaus:

 

Nuotrauka

 

Ardosi kaip ir realus M4. Ištraukiam galinį šplintą ir lenkiam korpusą pusiau.

 

Nuotrauka

 

Spyna su užtaisymo rankenėle.

 

Nuotrauka

 

Nuotrauka

 

Nuotrauka

 

Teko jau truputi pašaudyti, dirba gerai, kaip airsoftinis žaisliukas, turi gan nebloga atatranka, sklaida nedidelė, iššaudžius visus bbsus apkaboje, spyna lieka galinėje padėtyje. FPS šitame karabine nereguliuojamas. Jį greičiausiai galima padidinti, bet tuomet reiktu modernizuoti pačia spyną.

 

Apie ginklo galingumą parašysiu, kai prachronuosiu.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Ginklo galingumas:

Yra du variantai, spynos mechanizme, keičiant vieną detalę, galima reguliuoti ginklo galingumą, pirmuoju varijantu 1J, Chronas rodė kažkur iki 100 m/s.

 

Nuotrauka

 

Pakeitus į kitą detalę iki 1,5 J. galingumas išauga iki 120 - 125 m/s. Naudoti 0,2 g. BBs, chronuota kambario temperatūroje.

 

Nuotrauka

 

Nuotrauka

 

Greitošauda 760 - 770 šuvių per minutę.

 

Nuotrauka

 

Teko sudalyvauti su juo jau viename žaidime, atidirbo normaliai, nors ir oro temperatūra buvo pakankamai žema, kažkur iki + 5 C. Kažkiek pasidėvėjo N.P.A.S. dalis, todėl ateities plamuose pakeisti į metalinę.

 

Taip pat laikui bėgant reiks pakeisti Hop up gumelę (G&P nelabai geros kokybės), vamzdelį į plieninį 6.01 mm.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...