Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Seeker

Members
  • Pranešimai

    28
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Seeker turinys

  1. Dalyvausiu Apmokėta. http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/8705-seeker/
  2. Dalyvausiu SeekerWoodland camoM4 - 100 m/s, Naudosiu 0,23 g. šratus,http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?showtopic=8705
  3. Pradėdamas noriu pasakyti, kad tai buvo be abejonės pats rimčiausias milsim žaidimas kokiame iki šiol esu dalyvavęs. Įspūdį paliko tai, kad nuo pat stovyklos įrengimo iki žaidėjų išsiskirstymo buvo išlaikoma didelė drausmė. Vadų darbas buvo puikus ir sudarė prielaidą sklandžiam komandiniam žaidimui, o tai nedažnai išvysi paprastuose airsofto žaidimuose. Pasirodė ir mūsų bendras komandos įdirbis. Visa tai suteikė mano požiūriu gana unikalius pojūčius ir padėjo sukurti milsim dvasią. Buvo sukurta gana įdomi legenda su nukritusiu palydovo duomenų moduliu. Jis atrodė išties autentiškai ir jį radom kabantį ant išsiskleidusio parašiuto. Toks dėmesys detalėms mano manymu yra pavyzdinis. Užduotis buvo gana tiesmukiška: surasti nukritusį palydovo atminties modulį ir nešti su juo kudašių, vengiant kontakto su bet kuo. Priešininkas turėdamas karių persvarą ir tik apytikres modulio nukritimo vietos koordinates turėjo mus sunaikinti arba surasti modulį anksčiau už mus. Savo užduotį įvykdėm sėkmingai neskaitant su kelių niuansų kurie jau aptarti. Teritorija: miškas tankus, matomumas daugelyje vietų mažas, daug melioracijos griovių su vandeiniu, kuriuos reikėjo įveikti. Tie dalykai suteikė mūsų grupei pranašumą, nes ledo judėti nepastebėtiems, todėl pretenzijų čia neturiu. Be to, braidymas po vandenį iki kelių suteikė tam tikrą pasitenkinimą bei prisidėjo prie bendro autentiškumo jausmo. Antra vertus grįžimas po žaidimo melioracijos grioviu įspūdi paliko ne visiems - keiksmažodžiai toli girdėjosi. Taigi, viską apibendrinant galima pasakyti, kad šis eksperimentinio pobūdžio žaidimas buvo tikrai nusisekęs ir tikrai yra vertas tesinių.
  4. Va tinklapis specialiai tokiems dalykėliams. Pažįstami perka iš čia. http://frontowiec.com/
  5. Busiu, galbut dar atsivesiu 1 nuomininka.
  6. Šiaip vietoj G&G pasiūlyčiau žvalgytis į classic army ginklus. Techniškai jie vieni patikimiausių ir jų dalys nesunkiai prieinamos. Taip pat girdėjau, kad G&G gearboxai nepatikimi, greitai lūžta. Apie antrąjį ginklą nuomonės neturiu. Nors visumoj, kaip naujokui siūlyčiau pirkti naudotą ginklą. Pigiau išeis ir vistiek bėgant laikui keisis poreikiai ir kitkas. Paskui galėsi galvot ir apie kažką rimtesnio. :)
  7. 1. Seeker 2. 20 3. Kėdainiai - Kaunas 4. Ics M4 (M100)
  8. Smagus video, kaip žmonės išsidirbinėja su aviacija. Siūlau žiūrėti nuo 0:50 :)
  9. Perku seno modelio amerikietiškos diržų sistemos dalis. Konkrečiai: 1. Dėtuvių dėklus. 2. Butt-pack'ą. Pageidautina, kad būtų OD spalvos.
  10. Sumazinau sklaida isvalydmas vamzdeli ir nuplaudamas Hopup gumele. Taip pat sutvirtinau vidini vamzdeli izoliacija, nes pasirodo jis turejo vietos klibejimui. Greiciausiai tai ir buvo nesimo i sona priezastis.
  11. Ieškau vokiško flectarn kamufliažo kepurės, pageidautina panamos tipo. Kažką panašaus į šitą
  12. O, dabar idomu: nejau taiklumas gali priklausyti ir nuo baterijos ikrovimo lygio?
  13. Sveiki visi. Zdz neseniai zaidziu airsofta ir nusipirkau naudota Cyma Cm.036 Siaip savo ginklu esu patenkintas bet jis nera labai taiklus - suviu sklaida yra didoka ir truputeli nesa i kaire puse. Zaisti galima bet vistiek butu neblogai ta kaip nors pataisyti. Gal turit kokiu ideju? Jei lysiu i vidurius tai noreciau zinot ko reikia ieskoti :)
  14. Siulyciau naudota nusipirkt. Vat butent dabar forume pardavineja Cyma CM.036 As irgi toki turiu tai kolkas patenkintas :)
  15. Sveiki Neseniai pradejau zaist airsofta, uzkabino, turiu Cyma CM.036 automata. Noredamas pereiti i kita lygi zvalgausi kokio chest-rigo ir keletos mid-cap apkabu vietoj savo vienos bunkerines. Noreciau kazko panasaus i sita Is kur geriausia butu pirkt? Atrodo kad taiwangun.com viska pardavineja pigiausiai. Labiau patyrusiu zaideju patarimai nepamaisytu, galit ir kokiu variantu pasiulyt :)
  16. Mielai sudalyvauciau :) Gal atsiras vaziuojanciu is Kedainiu? Galetumet pavezt. :rolleyes:
×
×
  • Sukurti naują...