Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Seeker

Members
  • Pranešimai

    28
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie Seeker

  • Gimimo data 02/28/1993

Previous Fields

  • Ginkluotė
    ICS M4
  • Komanda
    Laisvai samdomas

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Kėdainiai

Seeker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Dalyvausiu Apmokėta. http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/8705-seeker/
  2. Dalyvausiu SeekerWoodland camoM4 - 100 m/s, Naudosiu 0,23 g. šratus,http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?showtopic=8705
  3. Pradėdamas noriu pasakyti, kad tai buvo be abejonės pats rimčiausias milsim žaidimas kokiame iki šiol esu dalyvavęs. Įspūdį paliko tai, kad nuo pat stovyklos įrengimo iki žaidėjų išsiskirstymo buvo išlaikoma didelė drausmė. Vadų darbas buvo puikus ir sudarė prielaidą sklandžiam komandiniam žaidimui, o tai nedažnai išvysi paprastuose airsofto žaidimuose. Pasirodė ir mūsų bendras komandos įdirbis. Visa tai suteikė mano požiūriu gana unikalius pojūčius ir padėjo sukurti milsim dvasią. Buvo sukurta gana įdomi legenda su nukritusiu palydovo duomenų moduliu. Jis atrodė išties autentiškai ir jį radom kabantį ant išsiskleidusio parašiuto. Toks dėmesys detalėms mano manymu yra pavyzdinis. Užduotis buvo gana tiesmukiška: surasti nukritusį palydovo atminties modulį ir nešti su juo kudašių, vengiant kontakto su bet kuo. Priešininkas turėdamas karių persvarą ir tik apytikres modulio nukritimo vietos koordinates turėjo mus sunaikinti arba surasti modulį anksčiau už mus. Savo užduotį įvykdėm sėkmingai neskaitant su kelių niuansų kurie jau aptarti. Teritorija: miškas tankus, matomumas daugelyje vietų mažas, daug melioracijos griovių su vandeiniu, kuriuos reikėjo įveikti. Tie dalykai suteikė mūsų grupei pranašumą, nes ledo judėti nepastebėtiems, todėl pretenzijų čia neturiu. Be to, braidymas po vandenį iki kelių suteikė tam tikrą pasitenkinimą bei prisidėjo prie bendro autentiškumo jausmo. Antra vertus grįžimas po žaidimo melioracijos grioviu įspūdi paliko ne visiems - keiksmažodžiai toli girdėjosi. Taigi, viską apibendrinant galima pasakyti, kad šis eksperimentinio pobūdžio žaidimas buvo tikrai nusisekęs ir tikrai yra vertas tesinių.
  4. Va tinklapis specialiai tokiems dalykėliams. Pažįstami perka iš čia. http://frontowiec.com/
  5. Busiu, galbut dar atsivesiu 1 nuomininka.
  6. Šiaip vietoj G&G pasiūlyčiau žvalgytis į classic army ginklus. Techniškai jie vieni patikimiausių ir jų dalys nesunkiai prieinamos. Taip pat girdėjau, kad G&G gearboxai nepatikimi, greitai lūžta. Apie antrąjį ginklą nuomonės neturiu. Nors visumoj, kaip naujokui siūlyčiau pirkti naudotą ginklą. Pigiau išeis ir vistiek bėgant laikui keisis poreikiai ir kitkas. Paskui galėsi galvot ir apie kažką rimtesnio. :)
  7. 1. Seeker 2. 20 3. Kėdainiai - Kaunas 4. Ics M4 (M100)
  8. Smagus video, kaip žmonės išsidirbinėja su aviacija. Siūlau žiūrėti nuo 0:50 :)
  9. Perku seno modelio amerikietiškos diržų sistemos dalis. Konkrečiai: 1. Dėtuvių dėklus. 2. Butt-pack'ą. Pageidautina, kad būtų OD spalvos.
×
×
  • Sukurti naują...