Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Antsiuvas


RPG
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

nepavyko rasti atsakymo forume dėl šio klausimo, taip pat gal bus įdomi ir naudinga tema ir kitiems airsofto nariams.

 

1. Kur dažniausiai, airsofto bendruomenės nariai, gaminasi antsiuvus? Ar tai būtų antsiuvas.lt ar kitos, kokios, kompanijos?

 

2. Antsiuvo išmatavimai, ar yra koks matmenų ribojimas, kurių nereiktų viršyti ir nepasirodyti vėliau kokiu nestandartu?

 

3. Kokį patartumėte pasirinkti antsiuvo storį?

3.a - Plonas

3.b - Vidutinio storio

3.c - Storas

 

4. Antsiuvo padengimas siūlais?

4.a - iki 100%

4.b - 100%

 

 

P.S. jei tema patalpinta į neteisingą skiltį, prašom nukreipti ją ten kur reikia.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Antsiuvus (klubo, organizuotu zaidimu proginius antsiuvus), kepuraites, dzemeprius daromes Vesela G. Namavičienės firma.

Daro kokybiskai ir uz gera kaina.

El. pašto adresai: lotas@takas.lt

 

Ismatavimai- skonio reikalas. Jei ant uniformu yra "Velkro"- taikoma prie jo.

Padengimas priklauso nuo rasto, piesinio. Nuo dygsniu skaiciaus priklauso ir kaina. Na bet sumoketi 1-2lt daugiau uz tai kad antsiuvas graziau atrodytu- ne problema :)

Siaip geriausiai pasikonsultuoti su tais, kas siuvineja. Paratia, padaro pvz.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 5 weeks later...
  • 11 months later...

Dar yra variantas tai padaryti Elektrėnuase "fototelje" ten antsiūva tau gali ispresuoti su dažais pvz. pas mane variantas yra "S.W.A.T" užrašas kuris tikrai super atrodo ir visa kita.. tau ten tiesiog reiktu atnešti gabalėli medžiagos ant kurios nori kad tau išpresuatu ta užraša galima pasirinkti dydi raidžių stori ir visa kita.. man regis ir spalva.. ir dar yra toks vienas geras dalykas kad norint ta užraša ar antsiūva prisisiūt tai iškart už "fototelje" pastato yra batū taisymo kioskelis (graže) kuriame galite paprašyti netgi kad prie jūsu antsiūvo prisiūtu lipūčka su kuria poto galėtumėte ta antsiūva tiesiog prisiklijuati prie lemenės ar bet kokio kito rūbo... Lipūčkos kaina prisiūvimo 5lt o užrašo karščiu išpresavimo kaina 20-25lt.. Aš už savo "S.W.A.T" užraso išpresavima ir lipūčkos prisiūvima totalei sumokėjau 25lt manyčiau už toke kokybe sumoket 25lt yra nebėda. Mano antsiūva galite pamatyti štai če

 

http://i1301.photobucket.com/albums/ag118/Henry6816/IMG_0432.jpg

Nuotrauka

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 year later...

Sveiki, taigi man kyla klausimų susijusių su antsiuvais. Kadangi tema šita kaip tik ir nagrinėja juos, tai pamėginsiu čia ir pasiaiškinti.

 

Pirmoji žinutė parašyta buvo gana senai, tad yra tikimybė, jog per tuos metus pasikeitė situacija Airsoftgun.lt bendruomenėje.

Todėl būtų labai įdomu sulaukti komentarų iš žinančių žmonių.

 

1. Ar yra kažkokia standartizuota Airsoftgun.lt bendruomenės simbolika bei numatyti jos dydžiai? Pvz, nurodymas kad ir rekomendacinio pobūdžio, jog komandos nariai turėtų turėti konkretaus dydzio ir konkretaus pvz antsiuvus, nurodytose  vietose. LSK vėlgi svo ruožtu galėtų turėti numatyto standarto antsiuvus (taip būtų galima matyti ir skirti LSK ir komandas ir nuomininkus) 

 

2. Ar yra sukurta bendra simbolika Airsoftgun.lt bendruomenės nario? Pvz kažkoks antsiuvas, kuris patvirtintų , jog esi  šios bendruomenės narys ir  turi anketą  normaliai patvirtintą (galbūt netgi skirtųsi antsiuvai , pagal aktyvumą, sudalyvautų žaidimų skaičių ir tt.) Galbūt netgi yra arba planuojama standartizuota Airsoftgun.lt laipsnių sistema, kai tam tikri laipsniai ar apdovanojimai priskiriami konkretiems  bendruomenės nariams, tačiau ne komandų lygiu o organizatorių ar Airsoftgun.lt  vadovybės?

 

3. Ar gali LSK nešioti  antsiuvą su savo  vardu arba nicku? ( ta prasme ar tai sveikintina ar labiau pajuokiama?)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Labas,

1. Nėra.

2. Nėra.

3. Galima.

 

Plačiau: airsoftgun.lt yra privataus kapitalo forumas, nėra jokio privalomo mokesčio, todėl nėra už ką antsiuvus visiems dalinti.

Buvo bendrauta dėl LSK antsiuvų ir dėl laipsnių, jei atmintis neapgauna, pasinaudok paieška.

LSK nešioti antsiuvu su vardu nėra draudžiama, mano nuomone būtų net pageidautina.

 

Gerų švenčių.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Dėkoju už atsakymus.

Kas liečia mokesčius ir  antsiuvų dalinimą, tai nebūtina juos dalinti iš forumo lėšų. kurkas  svarbesnė yra pati mintis ir idėja, o finansuoti kiekvienas savo antsiuvą gali manau.  Betkokiu atveju klausimas atsakytas , ačiū.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...