Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Andrezas

Members
  • Pranešimai

    35
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Andrezas turinys

  1. 67 Patriotas pasitaikė kaip reta šiltas :) Visi dalyviai tikrai nesiskundė vėsuma ir dėl to vandens suvartojimas žaidimo metu pasiekė rekordines aukštumas. Taip pat labai smagiai sugalvotos užduotys ir šaunios bombos, kurias turėjo saugoti ir užgrobti komandos. Bombų turinys labai motyvavo. :) Ačiū Legionui už puikų žaidimo organizavimą ir skanius šaltibarščius, o dalyviams ačiū už geras akimirkas. P.S Žaidimo metu pamesta KJW detuvė nuo M92 Berretos. (Didžiausia tikimybė , kad šliaužiant aukštoje žolėje ant garažų kalno maždaug ties viduriu) Jei netyčia kažkas aptiksite, būtų puiku atgauti.
  2. Laba diena, siūlau įsigyti keletą senų dujokaukių. Regis jos nebuvo niekada naudotos, tačiau naujomis man jų vadinti neapsiverčia liežuvis. Dujokaukės yra su originaliais krepšiais, žodžiu gaunate viską, ką matote nuotraukose. Dujokaukės puikiai tiks Stalkerio tipo žaidimams. Kaina: pralobti neketinu, taigi kaina tebūnie simbolinė sutartinė artima Nuliui eurų. :) Dujokaukės yra Kaune, jeigu visgi kažkas jų norės į kitus miestus, tuomet už siuntimą sumokėjus Norėtojui - dujokaukes išsiųsiu betkur. Asmenines žinutes forumo skiltyje tikrinu gana dažnai, todėl drąsiai rašykite asmeninę žinutę.
  3. Sekmadieni (2015,06,14) į patriotą važiuoju iš Eigulių (nuo buvusio Topolio), jei kažkas neturite kaip nuvykti, parašykite privačiai, tikrai mielai prigriebsiu pakeleivių. Automobilis pakankamai erdvus, bus ir vietos kur susidėti ginklus ir ekipuotę.
  4. Dalyvausiu http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/11984-andr%C4%97zas/?hl=andr%C4%97zas
  5. Ačiū organizatoriams ir visiems šauniems žaidėjams už puikų renginį ir labai smagų žaidimą. Oras buvo tarsi tobulai užsakytas, pradėjo lyti tada, kai visi susėdo į mašinas ir pradėjo skirstytis. Nuostabioji organizatorių košė parodė opią problemą, kad kartais košės visiem nepakanka ir kitą kartą reiks daugiau :) Iki kitų susitikimų mūšiuose.
  6. Vienas komentaras labai prajuokino :) "bet prie ko tie žaisliniai šautuvėliai? Įdomu, o kompe "word of tanks" žaidimo nerado? O virtuvinių peilių, "kaip tik išgalastų"?:)" Ne ištiesų narkotikai tai blogis, reikia manyt, teisėsauga dirbo savo darbą ir sekė ir rado, tačiau apmaudu , kad eilinį kartą Airsoftas būna pastebėtas žurnalistų tokiam kontekste.
  7. http://www.delfi.lt/news/daily/crime/policija-iskrate-rusijos-garbintoju-namus-narkotikai-ginklai-neleistina-atributika.d?id=67920616 Tai žmonės neteko airsofto ginklų vien tik dėl to, kad papildomų neleistinų dalykų turėjo? ar nebegalima AK airsofto turėti?
  8. Xeeroc, didelė tikimybė , kad iš Vilniaus važiuos mano draugas Į patriotą, tai galėtų tave paimti. PM, duosiu Tel nr.
  9. Sekmadieni į patriotą važiuoju iš Eigulių (nuo buvusio Topolio), jei kažkas neturite kaip nuvykti, parašykite privačiai, tikrai mielai prigriebsiu pakeleivių. Automobilis pakankamai erdvus, bus ir vietos kur susidėti ginklus ir ekipuotę.
  10. http://kaunas.kasvyksta.lt/2015/05/05/112/klasiokas-i-11-metes-nugara-paleido-kulku/ Kiek suprantu, buvo panaudotas airsoft ginklas netinkamom reikmėm... tikrai nepadeda tokie dalykai populiarinti šio puikaus sporto :(
  11. Liukai ten visgi yra, tačiau grynai techniniai. Nereikalingi liukai jei bokštelyje nebus įgulos narių. Šiuo atveju bokštelis pilnai automatizuotas ir turintis vadinamą autoloaderį. Pati koncepcija nėra nauja, bus matyt kaip rusų inžinieriams pavyko tai techniškai atlikti. http://bi.gazeta.pl/im/96/df/10/z17692822Q,Plany_nowego_rosyjskiego_czolgu_T_14.jpg
  12. Dalyvausiu http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/11984-andr%C4%97zas/?hl=andr%C4%97zas
  13. Dėkoju organizatoriams už puikų žaidimą. Tai buvo mano debiutinis žaidimas. organizuota viskas puikiai, oras užsakytas idealus, žaidėjai labai draugiški ir azartiški. Didelis ačiū abiejų komandų generolams, kad puikiai koordinavote žaidimo eigą. atskirai dėkoju Žaliųjų komandos generolui, viską matančiam ir visur spėjančiam Arvydui. :) Gavau labai daug gerų emocijų ir vertingų pamokų. Taip pat ir vieną skaudžią pamoką iš mėlynųjų žaidėjo į nosį :) Po žaidimo buvo super malonus dalykas gauti puikios košės ir pasikalbėti su dalyviais. Sakalų komanda labai šauniai sudalyvovo. pagarba jums. P.S. gal Sakalai pasidalins fotografijom kai išryškinsit EOS juostelę? :D Patriotas jėga,, laukiam kito žaidimo.
  14. Dalyvausiu http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/11984-andr%C4%97zas/?hl=andr%C4%97zas
  15. Pristatau visiems puikiai pažistamus klasikinius pistoletus (Gamintojas: KJ WORKS) 1911 Colt - Naudojamas nuo 1911m. iki dabar. M92 Beretta - gaminamas nuo 1975 m. iki dabar. Naudojamas nuo 1976 m. iki dabar.
  16. Labai džiugi naujiena, pagaliau sulaukėm papildymo Kauno komandoms, šaunuoliai Sakalai.
  17. Klausimas prie to pačio išmanatiems, o tai kaip žinoti kada spyruoklė lieka suspausta o kada ne? ir kokių veiksmų jūs imatės po žaidimo, kad tvarkingai padėti ginklą sandėliavimui?
  18. Pataisykite foto nuorodą . Facebook netinka dalintis fotonuotraukomis. Nuoroda neveikianti.
  19. Na, verdant diskusijoms dėl uniformų dėvėjimo norisi papokštauti, :) galbūt netikėtai greitai dauguma forumo dalyvių gaus tikrą teisę dėvėti LK uniformas legaliai :D
  20. Sveiki, aptikau išties įdomų straipsniuką, kuris tikiuosi bus įdomus ir naudingas rekonstruojantiems ir besidomintiems antrojo pasaulinio karo tematika. http://www.warhistoryonline.com/war-articles/20-images-wwii-uniforms.html
  21. Neatsitiks nieko, ir jei ne kartą pakrausi. Labai tikėtina , kad standartiškai prie ginklo gavai NIMH 1100 Mah arba 1200 Mah akumuliatorių. Pakrovėjas , kuris būna prie ginklo tinka krauti NiMh akumuliatoriams, tačiau jis neturi automatinės išsijungimo funkcijos, todėl naudoti jį tiesiog nepatogu, teks skaičiuoti krovimo laika ir tikėtis , kad neperkrausi baterijos. Visgi žinau žmonių, kurie sėkmingai naudoja tuos "Stockinius" pakrovėjus. Tačiau jei ateityje įsigysi LiPo akumuliatoriu, su šiuo prie ginklo gautu pakrovėju teks atsisveikinti LiPo krauti jis nebetiks.
  22. Aš pats asmeniškai irgi esu labai už B6 ir nekeliu sau rūpesčio ar originalas ar ne, va to aš ir siekiu sužinoti iš labiau patyrusių airsofto žaidėjų, kaip jums sekasi su tais pakrovėjais ir kokie atsiliepimai ilgiau naudojant. Dėkui Meduoli.
×
×
  • Sukurti naują...