Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Juadaskvernis

Members
  • Pranešimai

    13
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie Juadaskvernis

  • Gimimo data 03/11/1994

Previous Fields

  • Ginkluotė
    JG Latest Version G36KV Full Size Airsoft AEG Rifle w/ Reinforced Gearbox

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Elektrėnai
  • Interests
    Airsoftas tai kuam as uzsiemu laisvalaikiu.

Juadaskvernis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Labai dėkoju orgams už žaidima, buvo begalo smagu. :)
  2. Jai iki to laiko nemirsiu būsiu. 1-2 Fazė.
  3. 1. Diena ne, nakty taip,tamsioi patalpoi taip.(Nebent pas tave kosminis lazeris kurio kaina 600LT~) Ir jai diena yra velniškai tamsūs debesys dar irgi yra sancu pamatyt. 2. Nežinau kaip tau milimetrais ar centimetrais apibudint bet ten kur tamsiau, labai aiskiai matosi. 3. Tikslei nežinau. Tikuasi galėjau padėti.
  4. Dėkui organizatoriams kaip visad už gera žaidima.. tikėkimes kad iki kito karto spėsiu pasikeist hpupo gumyte kad vėl neužšaltu... :D Pagarba merginoms už nuostabe sriuba. :lol:
  5. Kad busiu 50 ant 50 tik klausimas ar bus kas pavestu nua elektrėnu butume 2-3. Dar toks klausimas kiek dabar nuoma ginklo kainuatu?
  6. Dar yra variantas tai padaryti Elektrėnuase "fototelje" ten antsiūva tau gali ispresuoti su dažais pvz. pas mane variantas yra "S.W.A.T" užrašas kuris tikrai super atrodo ir visa kita.. tau ten tiesiog reiktu atnešti gabalėli medžiagos ant kurios nori kad tau išpresuatu ta užraša galima pasirinkti dydi raidžių stori ir visa kita.. man regis ir spalva.. ir dar yra toks vienas geras dalykas kad norint ta užraša ar antsiūva prisisiūt tai iškart už "fototelje" pastato yra batū taisymo kioskelis (graže) kuriame galite paprašyti netgi kad prie jūsu antsiūvo prisiūtu lipūčka su kuria poto galėtumėte ta antsiūva tiesiog prisiklijuati prie lemenės ar bet kokio kito rūbo... Lipūčkos kaina prisiūvimo 5lt o užrašo karščiu išpresavimo kaina 20-25lt.. Aš už savo "S.W.A.T" užraso išpresavima ir lipūčkos prisiūvima totalei sumokėjau 25lt manyčiau už toke kokybe sumoket 25lt yra nebėda. Mano antsiūva galite pamatyti štai če http://i1301.photobucket.com/albums/ag118/Henry6816/IMG_0432.jpg
  7. Jai jau Ceslovas kviece tai dalyvausiu :)
  8. Na gerai, as busiu bet toks klausimas kyla ar bus pas ka vietos masinoi kad nuvest, nes pas mane tai transporto kolkas deja nera. :)
×
×
  • Sukurti naują...