Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Airstrike.lt dingo su pinigais.


Majanas
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, iš airstrike kaip ir daug kartu uzsakiau prekes prieš 15 dienu, pinigai pervesti. Prekiu nėra kaip ir pacio airstrike atsakymo. Puslapyje jokiu pranesimu kad uzdaro veiklą nėra. Į skambucius neatsakineja. Gal kas turit savininko kontaktus? Nes į policija kreiptis nesinori. Kol kas graziuoju.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

ko jus visi tame airstrike perkate nesuprantu ir po to visi vorom cia verkt, juk pilna  topiku kad sits pardavejas nepatikimas ir su juo veiklos geriu neturet.

 

pasiieskok cia kitu temu ten regis buvo jo numeris kuri kartais pakelia

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Manau, kad butu tikrai laikas kazkam kreiptis i policija. Jeigu parduotuve nebefunkcionuoja butu tinkamas metas ir panaikinti jos internetine sveitaine, o ne pinigus rinkti is zmoniu. Neaisku kodel savininkas taip neatsakingai elgiasi.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Pirkau ne karta ir viskas buvo gerai, siuntos ateidavo greitai.

Tai buvai vienetinis uzsakovas kurio prekes turejo vietoje. Paprastai jie pardavinedavo tai, ko net neturi - tiesiog tarpininkaudavo. Kadangi neretai procesas uztrukdavo(nes jie prekiu pas save neturi), prasidedavo apsimetinejimas "slangom" ir skambuciu,e-mail ignoravimas.

Juokingiausia yra tai,kad airstrike.lt nepatikimumas jau ilga laika forume vis is naujo aptariamas,bet zmones kaip pirko taip perka. Nes visi tingi atsiliepimus i google isivesti pries pinigus issiusdami. O po to pastoviai po nauja tema forume kuria,kai pamato jog ragus istate ir dingo su pinigais.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...