Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Majanas

Members
  • Pranešimai

    7
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    Lazer

Majanas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Tęsis tol kol nieks pareiškimo neparašys. Išsiųsiu į epolicija o paskui jau paskambins parasyt realu.
  2. Pirkau ne karta ir viskas buvo gerai, siuntos ateidavo greitai.
  3. Sveiki, iš airstrike kaip ir daug kartu uzsakiau prekes prieš 15 dienu, pinigai pervesti. Prekiu nėra kaip ir pacio airstrike atsakymo. Puslapyje jokiu pranesimu kad uzdaro veiklą nėra. Į skambucius neatsakineja. Gal kas turit savininko kontaktus? Nes į policija kreiptis nesinori. Kol kas graziuoju.
  4. Jei nesunku ar galit padėti išsirinkti pistoletą, domina Glockai, galvoju apie tokius: http://www.airstrike.lt/r17-od-army http://www.airstrike.lt/g23-heavy-weight-auto-back-gas-pistol-replica-kjw?search=glock Domina pirmas, dėl dizaino, tačiau abiejų parametrai tokie patys. Gal ka galit pridurti ?
  5. Dužo šoninis durelių stiklas, subyrėjo, reiškias buvo grūdintas. O pistoletas pas jį co2 o kiek .J nepasakysiu, bet atstumas buvo apie 10 m. Dėkui už info, apie el.parduotuve google.lt ieškodamas atsiliepimų nieko neradau, išskyrus jūsų forumą, naudojant paiešką. Reiks bandyt iš gunfire.pl .
  6. Tai va, draugas atvaziaves pas mane i darba su savo airsoft pistoletu sudauze furos langa :D Sugalvojau, kad ir man reiketu pistoleto pasaudyt i butelius,etc.. Tikrai daug ziniu airsoft reikaluose neturiu, del to kreipiuosi i jus. Jei nesunku ar galit padėti išsirinkti pistoletą, domina Glockai, galvoju apie tokius: http://www.airstrike.lt/r17-od-army http://www.airstrike.lt/g23-heavy-weight-auto-back-gas-pistol-replica-kjw?search=glock Domina pirmas, dėl dizaino, tačiau abiejų parametrai tokie patys. Gal ka galit pridurti ?
×
×
  • Sukurti naują...