Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Riebus

Members
  • Pranešimai

    228
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Riebus turinys

  1. Komandos naujienos: 2019 sezonui komandos vadu isrinktas - Mulan`genis Valio! :)
  2. Nulek i Gota ir padarys tau ka reikia, tik ta medziaga kazin ar kaikys, ten reiktu kokio rimtesnio techninio sprendimo
  3. Butent, jei jau saugumo klausimus nagrinejam, tada visi iki 18 butinai su salmu ir kauke arba su pilno veido kauke
  4. Parabelum busim 10 vnt. Uzsirasem visi si karta i mokymus, praeita karta mus per klaida irase, atsiprasom ;)
  5. Tai bus nauji vejai komandoje :) ar kokia cia proga vadas nusirase?
  6. O dabar truputi asmeninio papezejimo apie zaidima ir susijusia panika kad zaidimas nepavyko. Mano galva zaidimas pavyko, bet gavosi ant hard level setupo. Manau kad tai ivyko todel kad startas per daug sausas ir niekas nieko neturi. Pasiulymas butu tam kad zaidimas startuotu geriau ir nebutu leto issisukimo su auksu kaip buvo dabar reiktu kad visi turetu biski daugiau visko ir galetu pradet bombarduot vienas kita iskart, ir tik tada kai nusistekens pradetu mastyt apie auksa, ir jis tam laikui jau butu pradedamas isgauti. Dabar gavosi kad niekas nieko neturi nuo pradziu ir visi laukia pavasario kadagi pagaliau ekonomika uzsisuks. Kas patiko: Kaip visada zaideju ir orgu atsidavimas ir isijautimas, chebra jus nerealus!Orgu idetas darbas i anturaza, tos aukso kasyklos tikrai sveria, nutempt ja nakti buvo ka veikt (nesiau ne as bet is keiksmu kiekio supratau kad sunkoka :) )Siu metu zaidimo ideja su gangais ir daugiau suinteresuotu pusiu tikrai geras variantas, nors ir reikalauja siek tiek apdirbimo su dilde.Labai gerai kad darete egzaminavima, bet reiktu ji pastiprinti nes: legiono tardytojai nelabai zinojo kokios tardymo taisykles, ne visi bet didzioji dalis. Gangai nezinojo mediko taisykles isvis ir teko ne viena aprekt (atsiprasau iskart, deja toks zaidimas) Ka reiktu patobulint: Su Gangais buvo nelabai gerai ir jiem vadovaut turetu LARP linke zmones, o ne pasisaudyt, visi kuriuos aplankem atsakydavo ugnim nes pamate ginkluotus vyrus lendancius is misko iskart pradedavo saudyt, vietoj to kad pasakytu sustok ir nesiartink.Ivertint ne tik pusiu balansa bet ir logistika, nes dabar gavosi kad jegu balansas Legion/PMC puseje, tai ir logistika gavosi ju puseje nes jie vienas salia kito. Kai tuo tarpu visos maistaujancios puses issimete po poligona, ju maziau ir jos konkuruojancios. Turetu buti bendras suderintas logistikos ir jegu balanso paskirstymas. Nes si karta gavos zaidimas i vienus vartus, ir nuo to visi tik prarado, o is tikro visi nori kraujo. Tam kartui tiek, dar karta aciu Shadow Stalkers ir Misko broliams! Labai tikiuos kad bus Legion VI.
  7. Sveiki kolegos, siek tiek pridesiu nuo komandos Parabellum. Kadangi kaip ir praeitais metais Shadowsai tik pasake mazdaug: Jus busit mazdaug ta puse ir jokiu detaliu ar remu jum nesakysim, tai mes vel susikurem zaidima sau ir tikekimes jums. Puses legenda buvo suderinta su orgais, tai jei kas neatitiko bendro plano reiskia tiesiog praslydo pro akis (pvz. kad mes kaikurie nesinesiosim pasu) bet buvo greit pataisyta. Zaidem kaip Nigerio "zalieji zmogeliukai" (NDIA) atvyke i regiona po paskutinio konflikto eskalacijos, tam kad ivertinti sukileliu situacija ir pameginti uztikrinti aukso realizavima per musu puse. Taigi vertinant zaidima keliais konfliktu sluoksniais, NMLA konkuravo del politiniu klausimu su Legionu, vienu sluoksniu zemiau NDIA pagrindininiai priesai buvo PMC kovoje del aukso tiekimo is Gangu, na ir zemiausias buvo vietiniu civiliu bajkes tarpusavyje ir panasiai. Taigi uzduotys buvo gan aiskios, remti NMLA kiek leidzia kailis, tada supriesinti PMC su Legionu tam kad apsunketu ju judejimas regione, ir zinoma pasinaudoti civiliais tam kad isplesti zvalgybini tinkla informacijai surinkti. Visa paruosta programa ka mes turejome atlikti galite perskaityti cia: Google link Manau visiem kam teko sudalyvaut ar girdet, susives galai ir kas buvo apie ka ;) linksmo skaitymo, gal kam pravers ruosiantis kitam zaidimui. Kalbant apie idomesnes vietas: Gisis mes neturejom jokio noro jus pavest, tas momentas su keliu gavosi per skubejima, kol iki grandziu vadu praejo tavo satelitinis numeris jie neturejo info kur aiskiai laukt pasaloje, nes tai ka as spejau jiem papasakot per kelias sekundes nelabai padejo. Visgi vyrai nusprintavo aplink visa poligona tam kad pasuportint jus porai valandu, praradom daug laiko bet toks zaidimas :) Gisis kas liecia SRC maiselius su PMC uzrasu, kaip ir parasyta musu programoje, tikslas buvo kad Legionas suabejotu PMC partneryste, gaila kad jus itaret klasta ;) Galit patikslint kad Toxic waste buvo musu uzkanda pries zaidima ;) tai buvo vieno is komandos nariu gimtadienio dovana. Kodel agurkai neklauskit, dark inside joke. Bet puikiai pasitarnavo keliant aziotaza del PMC veiklos. Idomiausias netyciukas gavosi laukiant apie valanda prie Legiono FOB issidescius ivairiais kampais, ir pamacius kad atjuda PMC transportas ir i oro uosta leidziasi orgu "lektuvas", visai to nenoredami ir nesuprasdami nukalem 98k Tubriku :D nezinom iki siol kam jie buvo skirti ir kas sumaste tokia suma be jokios rimtos palydos transportuoti, bet dekui buvo visai nieko morales boostas!. Uz tubrikus simboliskai nusipirkome legiono vyno ir suvartosim ji per komandos sezono uzdaryma!
  8. Komandos naujienos: Kariai Grabas ir Kaimynas gauna komandos nario statusa. Valio! Nors ir po ilgo laiko tarpo bet deja kandidatas Paulenas nepatenka i komanda.
  9. uz, bet tie kas ne geimeriai tikriausiai net nezino kas tas discordas.
  10. Dekui uz auksta zaidimo lygi, ir uz pastangas kad airsoftas Lietuvoje butu kokybiskesnis. Iki sekanciu!
  11. Bare ji Vikingas ne as, bet zmogus apsipazino ir iskart atsiprase, nes ten Ping nebuvo. Kaip bebutu buvo priezastis, nes gavo rikosetu i veida nuo sienos, daug emociju. Praeinam... ne tragedija. :) Buvau salia kai sita fraze nuskambejo is GM, ir visiskai su ja sutinku. Konfliktine situacija is Parabellum puses del maklaudinimo kilo todel kad buvo saudoma is gretimo per gatve pastato kuris uz geru 70-80 metru ir zmogus lange labiau sukavo kad pataike nei kad realiai efektyviai saude arba pakele sedmenis atejo iki musu ir damuso musu likucius technikai imanomu atstumu. Reikia suprast kad visu pirma gal tikrai tas sratas nedaskrido, o visu antra jei ir daskrido po toko atstumo is jo nieko nebelike nes tikrai niekam nesijaute. Bet po jo sukavimu visi prisieme hit, nors situacija buvo diskutuotina. Mes ta situacija aptareme komandoje nes patys netoliaruojame maklaudinimo nei pas save, nei kitiems. As pats galiausiai isiveles i ta diskusija musio metu buvau nukautas gretimuose krumuose sedejusio kulkosvaidzio 2 klases :D Kas irgi pripazinkit uzknisa kai musio metu tavo demesi patraukia garsiausiai rekiantis, to irgi reiktu vengti. Ir diskutuoti kaip buvo jau po localaus konkfilto, bet ne po viso musio ;) Kaip bebutu del to as visada uz saudyma kol pajus, ir pliekima kol nepakels liemenes. Nespejat per 2 sekundes pakelt? pasidarykit taip kad spetumete kitaip nera ko skustis.
  12. Tai tu visgi ten buvai jog zinai kas buvo sakyta ir kas yra norma ar ne :) ar visgi nebuvai ir pasakoji kaip tau atrodo. Kaip bebutu del posakio buvo atsiprasyta J.J asmeniskai, taip pat atsiprasau visu kas sudalyvavo sitoje kreivoje komunikacijoje larpinant ir bandant jus iprovokuot ar atitemt sukalbamesni larpui asmeni. Kas liecia zaidima, didelis aciu Orgam ir visiem zaidejam. Man asmeniskai daugiau buvo tikrai geru dalyku negu blogu ir visumoje vertinu game kaip visai pavykusi. Gal tiesiog mum aplinkybes geriau susideliojo ir mes aktyviai jomis pasinaudojome. Nes skaitant kai kuriu komentarus atrodo kad buvo labai blogai :) Pliusai: Poligonas, bei objektu isdestymas + Oras (kaip pagal uzsakyma), Sukileliu vadas (Buga) + uzduociu aiskumas ir gausa, rysys, rotacija. Daugiau pliusu akivaidziu negaliu paminet nes viska ka gavome is zaidimo pasidareme patys, komandiniu zaidimu ir milsim panaudojimu. Musu zaidimas gavosi tikrai gan mobilus, tai gal tiem kam teko pastoviai saugoti objektus prisireike gyvesnio zaidimo. Minusai: Nebuvo iki galo aisku kaip galima paimti ta Diplotama ir Ambasadoriu, tai mes ji tiesiog dukart pramazinom ir jis finale pabego per neuzdaryta kelia (paciu klaida, nedaziurejom), antras minusas prieso identifikavimas, turetu but grieztesne galvos apdangalu kontrole. Nes buvo pilna sukileliu su PMC tipinemis kepuraitemis ;) kitas pavienes lokalias bedas nera tikslo komentuot nes kas karta tai gincintinas atvejis, bet is globalesniu tai tik tos Reziume: Orgai jei nori daryt zaidima su LARP tai reiktu daryti zaidima su LARP, jei norite daryti tik milsim, tai ir darom tik milsim, maziau bus verkianciu kad itraukti elementai nebuvo panaudoti. Jei nemokat ar jum nesigauna LARP tai ir nedarykit jo, palikit tiem kas megsta pasinerti i visa ta papildomo darbo reikalaujanti zaidimo organizavima. Patys geriau susitelkite i tai ka mokate kad milsimas butu tikras kokybiskas milsimas. Zinau kad mokat ir zinau kad galit, susifokusuojam ir darom tai ka mokam. O visiem sio hobio kolegom pamastymui, kas kart po zaidimo tas pats, visi puola skustis del to kad gaunat per daug suviu kol saukiat hit ir kad visi maklaudai. Del maklaudu ne karta sakyta dirbam prie fakto, buvo maklaudas nueini suzinai nika ir apkalbi situacija, perduoti informacija orgam, nepatingekit ir kartu pakelsim zaidimu kokybe. Mojuotis po zaidimo kas buvo kas bergzdzias reikalas. O del "hit" tai cia tiesiogiai proporcinga maklaudu kiekiui, zmones uzsiknisa nuo maklaudavimo ir lupa kol pamato liemene arba akivaizdu fakta kad jus pamuso, taip kad kol bus maklaudu bus ir papildomu suviu i kupra. Beje mes cia ne boy scoutai kurie sausainiukus stumdo, nustokit myzt i bata, na skauda taip bet juk patys pasirasot ir zinot kur vaziuojat ir kuo rizikuojat. :) Visiem sekmes ir iki sekanciu!
  13. Komandos naujienos Zamzungas gauna komandos nario statusa, Naujas nick Harris. Sveikinam! Kandidatu statusa gauna: 2018.06.17 - Kaimynas2018.06.17 - Grabas
  14. AUG A3 Phantom, laukia savo HPA konversijos ;)
  15. turiu pilna prisispausdines 3d printaku ;) galiu padovanot kelis, bet tik kokiam game aplink VLN jei bus kas tau ji paimtu
  16. Tikrai puikiai susizaidem, dekui ir tau, gaila tada prie FOB-78 granatos baigesi :) butu puikiai vainikave ta tolima uzejima. Iki sekanciu!
  17. Sorry nedashilo visvien :) sita galima detaliau: Papildymas AMMObox įmanomas tik reinkarnacijos zonoje ta prasme pati Ammobox galima papildyti mertveke? kuom? is safe zonos atsinest papildymo ar kaip jus tai isivaizduojate?
  18. kaip ir zinai nera lengva pasakyt bet jei pas tave guoliai ir tvarkyngas shimingas be variklis normaliai isuktas ir niekas nestabdo, tai sumoje nuostoliai ne dideli ir dienos zaidimam per akis. Zinoma priklauso kiek saudai :)) poros dienu zaidimui nepakaks tokios
  19. Kai kur pasiraso kai kur nepasiraso ;) viskas priklauso nuo orgu adekvatumo. Todel nelegaliu zaidimu cia ir nebuna
  20. klausovui siulymas pailset nuo airsofto kol uzgysi ;) Airsoft aktyvus sportas ir be judesio niekur, nebent fotografu gali ateit i musi ar padet orgam, kas irgi bus neblogai pradziai. del taikiklio, dek atviro tipo red dot ir bus per akis takticool, panaudot tu jo smarkiai nepanaudosi na gal ipraitmo reikalas. 45 kampu dedamas kartu su normalia optika, nes jei nera optikos det ant sono kazkaip nzn nepraktiskai skamba, nes sau ginklu puse vaizdo uzstosi. pas mane taip pat optika su red dot ant virsaus, bet as jo nenaudoju ibeges i pastata, kazkaip nera didelio poreikio, cia daug geriau lazeris gelbeja ir patogiau
×
×
  • Sukurti naują...