Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

KAIP ISSIRINKTI MAN TINKAMA AEG?


Katinas
 Share

Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 1k
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 4 weeks later...

Sveiki vyrai,

 

Perskaičiau šią temą iki 26 puslapio :-) Ji labai padėjo 95% apsispręsti dėl savo pirmojo ginklo. Tik ką jūs patartumėt dėl manojo arsenalo? Užmeskit akį ir pasakykit, gal kažką pakoreguotumėt?

Žaidžiau gana daug dažasvydį, tačiau jis man labai nepatinka dėl tų dažų... Taigi, sužinojau, kad yra dažasvydis BE DAŽŲ, straikbolas, todėl ketinu papildyti laisvai samdomų karių gretas :-)

Taigi, ką manote:

 

automatas G&G GR16 R4

granatsvaidis M203 LONG RIS/SP

granata Madbull 204 BB

pistoletas GBB M9 HW, KJ WORK

dėtuvė GBB M9, 25 BB KJ WORK

dėtuvė G&G 470 BB hi-cap

pakrovėjas G&G Trinity

akumuliatorius 9,6V 3000 mAh

 

Pirkti ketinu AiC. Turiu PayPal'ą bet tingiu siųstis, nes labai nekantrauju, o ir iš patirties žinau, kad sudėjus siuntimo, PVM, muito mokesčius, neitin ir susitaupo... Beje, dar vdrug bėdos muitinėje prasidės, įrodinėk po to kad čia airsoft'as, biurokratizmas visas... Taigi, gal kažkas turite kažkokias nuolaidas Armijai ir Civiliams parduotuvėje? Alaus žinoma, pastatyčiau ;-)

Ačiū iš anksto už patarimus

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip tik turiu G&G GR16 R4 . Pirkau su akcija, kainavo apie 800Lt . Jei ketini pirkti už 1300Lt , siūlau pažiūrėti kažką su geresne komplektacija. Ginklas neblogas, gerai sutvartas, bet dėl tam tikrų Gearbox įpatumų remontas kiek kitoks nei kitų V2 Gearbox (tinka ne visos dalys, arba reikia kiek pašlifuoti kad tilptų).

Ginklas bijo žiemos - lūžta Gearbox, todėl žiemą juo nepažaisi.

Hicap dėtuvė bus komplekte. Jei patiks ir ketinsi žaisti toliau reikės Midcap ar Lowcap dėtuvių (bet čia jau vėliau, pradžiai užteks ir Hicap).

Pistoletas, kaip ir granatsvaidis nebūtinas, čia daugiau dėl grožio. Spyruoklė tik 100 m/s , pradžiai užtenka. Norint tiunint - reikės keisti variklį ir spyruoklę (gali ir vamzdelį siuresnį dėti), o jau tuomet reikės LiPo baterijos, todėl pirk iš karto 7.4 Lipo bateriją ir jai tinkanti pakrovėją.

M203 LONG granatsvaidis gali būti per didelis.

Čia mano ginklas su trumpu 203 :

http://i222.photobucket.com/albums/dd312/Elwinz/Me/Airsoft/tournamentLT12of31.jpg

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

O prieš tai kokį turėjai? Ar čia tavo irgi pirmasis? Kitų gamintojų automatai atlaiko žiemas? AK47 man nepatinka, iš karto atmetu... Labiausiai linksta širdis prie M16 arba M15 ginklo. Dar va radau mane labai traukiantį CA M15 A4 SPC, bet jo kaina gerokai didesnė: 1250 Lt, o štai G&G GR16 R4 850 Lt. Bet gal visdėlto netaupyti, kad nemokėti du kartus ir pirkti CA modelį, jame 120 m/s greitis, tai jau patiunintas spėju?..

 

Dėl Hicap, tu teisus, du bunkerius turėt, nesąmonė, būčiau apsišovęs čia.

 

Dėl pistoleto, tai ketinu žaisti sąžiningai ir jei pataikoma į ginklą, tai neketinu mėtytis akmenimis, o trauktis M9 į kovą. Suprantu, kad kitiem gal per brangu dar ir pistoletą papildomai įsigyti... Granatsvaidis? Mąstau, kad argi ne smagu būtų vos tik esant progai mestelėti priešui "dovanėlę" ir užklupti netikėtai... ;-)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

G&G irgi geras gamintojas. Nemanau kad CA ant tiek uz ji geresnis ir ar geresnis apskritai :) Reikia tik pasitikslint ar aic turi si ginkla vietoj. Nes kiek zinau jie airsofto uki isparduoda. Na ir galu gale rankose palaikyt.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Čia mano pirmas ginklas. Be žaidimo žiemą ardyti gali tekti labai negreitai, ginklas tikrai neblogas ;)

V2 Gearbox gedimą labiausiai lemia jo konstrukcija. Mažiau linkęs lūžti V3 Gearbox. Čia jau Arba AK arba G36 :

http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?showtopic=5376

G&G pliusas , kad buožėje laisvai telpa didelė baterija. Todėl nusipirkus didelę bateriją gali nebijoti , kad nusės baterija mūšio metu :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Tikrai patarčiau nueiti ir pasičiupinėti realiai visus automatus, be to ne vienintelė Airmijai ir civiliams parduotuvė yra Vilniuje. Yra ir Airsoftas.lt, Airstrike.lt. man labai patiko ir linko širdis link M klasės automatų, bet man jie nebuvo tokie patogūs realybėje, bet G36C ir MP5 klasės automatai buvo ganėtinai patogūs. Savuoju JG gieske esu labai patenkintas kaip pirmuoju automatu.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Nenoriu but saliskas bet gal geriau butu G&P ??? siuliciau pasidomet apie sita varianta: G&P M4 Special operations http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?showtopic=8437

Del granatsvaidzio tai nepatarciau, del sekond ginklo gera mintis, bet neskubek nes neviskas iskart, geriau nuvaziok savaitgali koki i pasisaudyma ten susitiksi daug bendraminciu, galesi apziuret ju ginklus ir tada tiksliai apsispresi ka tu nori, nes dabar tai grinai pinigu svaistimas...

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Šitas M4 visai "simpatiškai" atrodo. Bet gal jūs ir teisūs, reikia išsibandyti pačiam visus. O tai gal viskas baigsis tuo, kad M16 kad ir kaip patinka man jis, man gal iš tiesų nepatogiai rankoje "gulės" ir pasiimsiu kokį G36... O parduotuvėse turi išpakuotų ir duoda "pačiupinėti" ar belieka laukti artimiausio mūšio ir mertviake kaulyti visų duoti pamėginti savo ginklus?..

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Šitas M4 visai "simpatiškai" atrodo. Bet gal jūs ir teisūs, reikia išsibandyti pačiam visus. O tai gal viskas baigsis tuo, kad M16 kad ir kaip patinka man jis, man gal iš tiesų nepatogiai rankoje "gulės" ir pasiimsiu kokį G33... O parduotuvėse turi išpakuotų ir duoda "pačiupinėti" ar belieka laukti artimiausio mūšio ir mertviake kaulyti visų duoti pamėginti savo ginklus?..

 

Uzeik i bet kuria airsofto parduotuve ant stendo kaba didelis ginklu pasirenkimas, galesi bet koki paimt ir paciupinet, bet zinau kad tik www.airstrike.lt duoda pasaudyt, tai galima paziuret greitasauda ir vietoi prachronuot, uz tai milzinui "+"

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 3 weeks later...

sveiki, neapsisprendžiu, kokį rinktis AEG...

Biudžetas 500-800 Lt

Prioritetai: M, G36, Aug klasė

Metalinis korpusas, jei už tokią kainą įmanoma gauti kokybišką daiktą, tiek išore, tiek vidumi.

Tan spalva privalumas

Optika (stockinė, arba uždėta atskirai) - kai priešas toliau sunku kažką įžiūrėti

110-125 M, pagrindinis reikalavimas - kokybiškas korpusas ir viduriai.

 

Karta nuomavausi G36C, patiko nebloga išvaizda, ergonomika, patogu kai užsilenkia buožė. Iš minusų, kad labai trumpas vamzdis, sunku į kažką pataikyti jei priešas kiek toliau. Girdėjau, kad JG pasiūlo neblogą kokybę, ir kaip vieną iš variantų pasirinkau G36K, visgi ilgesnis. Variantas be optikos, skaičiau, kad ji prasta, o gal ne?. http://airsoftas.lt/Airsoft_ginklai/G3_modeliai/G36KE

 

Šiaip labai patinka M klasė. Bet pačiupinėjus M16, ginklas pasirodė nepatogus ir griozdiškas. Vėliau pamėginsiu trumpesnį M4, gal bus geriau. Na čia variantų daug, tai rinkdamasis atsižvelgčiau į kainą ir gamintoją. Kuris iš LT platinamų būtų geresnis?

 

Dar labai įdomus ginklas JG AUG 1, čiupinėti neteko, bet labai geri atisliepimai dėl labai ilgo vamzdelio, patogumo ir pan. Gal kas galėtų pakomentuoti?

 

Būsiu labai dėkingas už komentarus.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Komentaras kol kas vienas - jei nori metalinio korpuso, tai kokio b tau norisi G36 ir Aug, kurie yra daromi praktiškai 90 proc. iš plastmasės???? Ir iš viso Augas - visiškai kita komponuotė. Vien pagal nuotrauką jo nenupirksi, nes paėmus į rankas jis daug kam nebepatinka - bullpup dizainas arba "limpa", arba ne.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Metalinis korpusas - tik prioritetas, o ne taisyklė. G36 atsarginis išbandytas variantas, jeigu neįpirkčiau normalios metalinės Mkes.. arba jei nepatiktų.

 

Tai pirmiau pasibandyk tą M'kę ar AUG ir tada galvok. Nuotraukos tai viena, o kai paimi į rankas, tai kas kita. Kai paturėsi, tada klausk apie techninius duomenis. O dabar net nežinai ko nori, tai tau niekas tikrai nepasakys, ką pirkt. Vieniems patinka AUG kitiems M'kės, o dar kitiems AK.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Vsio apsisprendžiau, noriu M4 ginklo. Tik dar vienas prašymas, prašau padėkit išsirinkti, nes aš nelabai žinau kokios firmos geresnės, į ką atkreipti dėmesį ir pan. Biudžetas tas pats, ris - būtų privalumas.

 

Pasiūlytas AGM M4 RIS turi gerus atsiliepimus, bet jo parsiuntimas užtruks, o ginklo reikia jau už poros savaičių...

Gal yra dar kokie neblogi patikrinti variantai LT parduotuvėse?

Redagavo GantzLT
Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Vsio apsisprendžiau, noriu M4 ginklo. Tik dar vienas prašymas, prašau padėkit išsirinkti, nes aš nelabai žinau kokios firmos geresnės, į ką atkreipti dėmesį ir pan. Biudžetas tas pats, ris - būtų privalumas.

 

Pasiūlytas AGM M4 RIS turi gerus atsiliepimus, bet jo parsiuntimas užtruks, o ginklo reikia jau už poros savaičių...

Gal yra dar kokie neblogi patikrinti variantai LT parduotuvėse?

 

gal žinot kas?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Jeigu niekas nesupyks pabandysiu patart iš savo asmeninės nuomonės.

Mano siūlomi du variantai:

http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?showtopic=8565

arba

http://airsoftas.lt/Airsoft_ginklai/M4_M16_modeliai/M4_SD_BI-3881M

abu ginklus turiu,kiek kitokia komplektacija aišku (taip pats turi pasidaryt)

1 Variantas geresnis už antrą,nes jau nėra visiškas kinietis,ir metalas geresnis ir šeip ginklas jaučiasi,kad vertas pinigų,minusas tik tas(iš mano pusės),kad baterija lazer boxe,bet čia galima susitvarkyt jei reikia.

Antras ginklas yra super!

Kaina nėra didelė kaip naujam ginklui,iš dežės 120 m/s,jam patariu MAG firmos dėtuves jei pirktum,dar pasikeist baterija būtinai,ne gamyklinė niekam tikus. O ateitį galima ir daugiau visko pagerint. Pasirinkimas tavo,aš tiesiog patariau :) Nes kaina 800 neperšoka kaip minėjai. jei peršoktų,tai jau www.airsoftas.lt galėtum gerą žvėrį pasiimt :)

P.S. Nereklamuoju.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share


×
×
  • Sukurti naują...