Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Gintaras

Members
  • Pranešimai

    85
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Gintaras turinys

  1. Kur galima susipažinti su taisyklėmis tiems, kurie iki šiol nedalyvavo jūsų žaidimuose. Nesinori erzinti kitus žaidėjus nežinojimu. Čia :) - http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/13708-stalker-cold-sky-3009-02102016/
  2. Žaidimas turėtų būti tikrai įdomus, tačiau norintiems sudalyvauti trūksta informacijos. Apie frakcijas, apie spec taisykles. Norisi pasiplanuoti dalyvavimą, tačiau nematant pilnos info nesinori registruotis.
  3. Sveiki. Ieškau M249 kulkosvaidžio. Gali būti neveikiantis, Rašykit PM
  4. Liemenė parduota. Liko apynaujis krepšys su 60% nuolaida (nuo internetinės kainos)
  5. Atnaujinta. Pakoreguota liemenės kaina. Pridėta uniforma.
  6. Pirkčiau M16 RIS, siūlyti įvairių gamintojų. http://gunfire.pl/product-eng-1152192378-BI-5581M-replica.html Kontaktai - PM.
  7. Tai per rikiuotę visi turi išsitraukt ir užsidėt :D bus matyt, kas turi, o kas ne.
  8. Žaidimas tikrai buvo smagus. Bet viena pastaba. Sekantį kartą tikrinkite ar visi turi liemenes. Jei neturi ir nori dalyvaut tegul perka iš organizatorių po 10 lt. Dabar kyla bereikalingi konfliktai. Taip pat, jeigu eina nukautas būrys, tai VISI turi būti su liemenėmis, o ne vienas žmogus. Nes dabar vienas su liemene, kiti be liemenių ir dar taikosi šaut. Kai paleidi seriją, rėkia, kad jau nušauti. Iš esmės turim pilną teisę pliekt į tokius be liemenių. Kodėl aš turiu svarstyt ir analizuot ar jis jau nukautas ar dar ne. Pataikė, atsistojai pakėlei ranką, užsidėjai liemenę ir eini.
  9. Žaidimas sulaukė tikrai daug dėmesio, todėl reikia kruopščiai atsižvelgti į dalyvių tinkamumą. Deja, kai kurių pasisakymai verčia susimąstyti apie jų amžių bei šiaip psichiką. Tad pasiūlymas. Prasidėjus registracijai, viešai neskelbkite kur pervesti dalyvio mokestį. Informaciją atsiųskite su asmenine žinute patvirtinančia, kad dalyvavimas galimas.
  10. Būsim dviese: 1. Gintaras http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/7319-gintaras/?hl=gintaras 2. Žyga http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/8700-%C5%BEyga/
  11. Na kolegos ryt turėtų būti neblogas oras. Registruojamės aktyviau :) Matau, kad visai nedaug dalyvaujančių. Deja turime pranešti, kad jeigu nebus daugiau dalyvaujančių, registraciją turėsime atšaukti. Tolimas kelias, pasišaudyti 5 prieš 5 :)
  12. Siūlau tau pasižiūrėti kas organizuoja žaidimus, tada rašyti tiesiogiai organizatoriams tau rūpimus klausimus. Manau tikrai pagelbės. O dabar net neaišku kas tave konkrečiai domina
×
×
  • Sukurti naują...