Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Rekomenduojami pranešimai

Ar yra galimybe,kad forume atsirastų live chatas kuriame nereiktų refreshint norint pamatyt zinutes(skype stiliaus). Mano nuomone butų patogus ir reikalingas daiktas. Ar tai įmanoma,o galbūt kainuotų tas? Nuomoniu prašyčiau iš visu nariu,ačiū :-)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Na imkim pavyzdį,kad ir pakalbėt bendro mtemom su esančiais online,naujokai pasiklausinėtų klausimų,mažiau teršiamas forumas būtų,čia tik šeip pamąstymas. Įdomu ar man vienam tokia funkcija aktuali?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

naujokai pasiklausinėtų klausimų,mažiau teršiamas forumas būtų,čia tik šeip pamąstymas.

 

Livechate atsakyti klausimai laikui begant tiesiog pradingtu. o zinant, jog tavo atsakymas pradings maziau stengies ji rasydamas - pradedi remtis nuogirdomis, visai neargumentuoji ir t.t.

Naujoku forumo skilties pirmas puslapis aprepia thread'us kuriu paskutiniai postai liepos gale, nemanau kad tai butu galima vadinti forumo tersimu (kitu skilciu kaip naujokas vertint nedristu).

 

Betkokiu atveju prasau tik vieno: nedekit i livechata 'pypsiuku' kai kasnors paraso zinute.

 

/mano 2ct.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

smagus dalykas butu, as uz. Nemanau, kad cia butu taip, kad nebebutu svarbios temos perkalbamos vis per naujo vien del to, kad jos nebutu patalpinamos i foruma. As kaip tik manau, kad tie eiliniai klausimai kurie iskyla naujokams ar siaip kazkam kas tingi ieskoti, butu nukreipiami kur reikia arba trumpai papasakojama kazkieno kito, o jei kiltu tikrai svarbus klausimai, tai butu sukurta tema ;) Be to manau, kad padaugetu mazu zaidimu kiekis, kadangi galetu paprasciau vieni kitus pakviest i mazas treniruotes ar pasiimti trukstamus 1-2 zaidejus nekuriant temos atskirai. Apibendrinant, jei remtumemes utilitarizmo teorija, tai toks dalykas butu reikalingas :D

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 4 weeks later...

IRC kanalo minčiai labiau pritarčiau - nereiktų pastoviai būt atsidarius web puslapio, tekstas dingtų atsijungus, kol neatsijungi, tol tekstą matai. Privatūs live chatai taip pat veikia. Nemokama alternatyva xchat (konkrečiau http://www.silverex.org/download/ ), tinklų irgi pilna, pvz Aitvaras (konkrečiau http://aitvaras.eu/serveriai ), taip pat nekainuotų airsoftgun.lt srauto. 

 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Gerbiamieji, pas mus laisva salis. Imkit ir padarykit ta chat room'a. Ar visi galvoja, kad "kazkas turi tai padaryti uz mane" ir laukia kol gerasis dede igyvendins jusu svajones?

 

P.S. Asmeniskai man tai neaktualu. Gyvenime neturejau reikalu su IRC.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

IRC Valdymas tikrai nėra patogus ir tai yra labai jau senas aparatas, žinoma aš nieko prieš jeigu kažkas galėtu sutvarkyti kanalą. Nes bet kas kas prisijungia tampa adminu. Bet jeigu kas moka IRC kanalus tvarkyti, būtu malonu ir galėtu sukurti kažką. Nes ten tikrai sunkokas valdymas.

O šiaip tai prašau:

http://www.rizon.net

http://webchat.quakenet.org/

 

Per šios tinklapius galima naudotis IRC neparsisiunčiant programos :)

P.S. Gal savaitgalį pabandysiu iškepti kanalą, sutvarkyta, negarantuoju, kad padarysiu, bet pabandysiu įdėti pastangų gal gausis, pagal tutorialus. Bet jeigu yra nusimanančiu prašau nesigėdyti, pasisiūlyt.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

O kam reikejo triju tasku sakinio pabaigoje? Cia sarkazmas ar tiesiog nelabai nori daryti? Cia juk laisva salis nereikia saves spausti ar priverstinai kazka daryti. Man tai kitoks alternatyvos nelabai patrauklios, nes ten reiks programas siustis. To pasekoje ne visi nores siustis. Su IRC galima siustis arba ne.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Kadangi per dienas sedziu Aitvaro IRC sveikinu tokia inciatyva. Kanalo sutvarkymas mano supratimu tai ir yra teisiog jo uzregistravimas bei teisiu suteikimas vartotojams. Pasibaigus IRC erai kaip ir dingo poreikis visokiems sprendimams skirtiems apsaugoti kanala nuo join/part floodo ir pan.
 
Kanalo registravimas isties paprastas reikalas. Regitruojantis vartotojas kuris veliau bus kanalo 'founder' (Adminsitratorius) turi buti registruotas Aitvaro tinklo vartotojas:
http://www.aitvaras.eu/pagalba/pirmas_kartas
 
Toliau tiesiog:
/msg chanserv register #kanalas Jūsų_slaptažodis kanalo_aprašymas
 
Uzregistruot gali betkas, net ir Tolikas taip kad greiciau = geriau :) .

Jei reiks pagalbos: /msg act labas
 
P.S. uzregistruociau pats, bet butu negrazu pasisavinti sia ideja (kartu su adminsitratoriaus statusu).

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Administratoriaus statusas yra tiesiog atsakomybė, o ne kažkokia garbė ar prestižas. Kaip ir sakė - mums reikia, mes norim - patys ir kuriam. Mano nuomone, tinkamiausias pavadinimas #airsoft, turim lietuvišką IRC tinklą (vis dar didžiausią Lietuvoje, atrodo) Aitvaras. Rezultatas jau yra. Prisijungti per WEB galima https://kiwiirc.com/client/irc.vub.lt:+6668/#airsoft arba tiesiog http://goo.gl/RiSnzP

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Sveiki visi. Turiu viena pasiulyma,gali but ne visiem patiks bet pabandyt galima. Siulau ikurti Airsofto  " VŠĮ " tai yra ne pelno siekanti imone liesos renkamos is savanoriu nuo kurio algos atskaiciuojamo mokescio 2% bus pervedami i saskaita. tai yra ne tai jok nuemines nuo algos o nuo atskaiciuojamo mokescio kuri sodra nuskaiciuoja nuo tu atskaiciuotu mokesciu 2% eis i ta saskaita.tu pinigu negalesi isgrinint,ir tie 2% dabar tiesiok eina valstibei jei neasat su niekuom pasirase sutarties.tuos pinigelius galima bus naudot tik tai sporto sakai apmokestin rengini arba pvz pirkt ekipuote na cia kaip pavizdi sakau yra daugybe budu kur tuos pinigelius airsofte  galima panaudot. Taigi laukiu atsilipimu jei kas yra apie tai gyrdeje :D

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...