Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Svolacius

Members
  • Pranešimai

    26
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Svolacius turinys

  1. Dalyvausiu. Laukiu patvirtinimo. Patvirtinta. Apmokėta
  2. Dalyvausiu http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/13601-augustas/
  3. Ieškau rail'o pakėlėjo 22mm railui, kadangi norėtųsi kolimatorių turėti kiek aukščiau.
  4. šaudo jis aiškiai ir taikliai, tik man visuomet taikantis per aukštai. Dabar nusipirkau kolimatorių, uždėjau, beliko pažiūrėt kaip su juo šaudysis.
  5. Supratau, ačiū už atsakymus, užsisakiau kolimatorių, tikiuosi nebus per žemai jis, nes priekinis sight'as nenusiima.
  6. Tiesiog toliau jau kreipia šrato skridimo trajektoriją vėjas, galvojau 15m. bus pats tas pritaikymui. Hop up atleidęs iki galo bandžiau, per aukštai vistiek.
  7. Tame ir esmė, kad priekinis metalinis ir nefunkcionalus. Žinau, kad tikras priekinis iron sight'as turėtų reguliuotis, bet šitas ne. O su red dotu nebus tos pačios problemos dėl nesireguliuojančio priekinio iron sight'o?
  8. Tą suprantu dėl galinio taikiklio reguliavimo - nuleidęs kiek leidžiasi žemyn. Tik nežinau ko imtis jau, kad dar labiau nuleisčiau taikiklį, nes šaudau kokiais 6-7cm per aukštai iš 15m atstumo. Šratai 0,25g. ir manau, tinkami?
  9. Galinis nuleistas maksimaliai, pats galinis taikiklis pačiam gale kiek įmanoma. Hop up bandžiau ir daugiau ir mažai visai, vistiek per aukštai :(
  10. Nusipirkau pirmą AEG - G&G CM16 Raider-L. Pirmai progai pasitaikius sumąsčiau sureguliuot taikiklį, kad nedideliuose atstumuose plius minus šaudytų reikiama kryptimi. Tačiau priekinis taikiklis nesireguliuoja, t.y. aukščio reguliuoti neįmanoma, jį galima reguliuot tik rear sight'u. Tačiau visi šuviai skrenda gerokai per aukštai iš bent kokio netolimo atstumo, o rear sight'o elevation nustatytas žemiausias. Kokiu būdu man pakoreguot taiklį, kad tikrasis pataikymo taškas nebūtų per aukštai nuo taikymosi taško? Ar vienintelis būdas spręst problemą būtų dėt kitą taikiklį ?
×
×
  • Sukurti naują...