Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Gongreg

Members
  • Pranešimai

    16
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    Specna Arms SA-A03

Profile Information

  • Gender
    Male

Gongreg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Dalyvausiu - žaidimas. http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/13560-gongreg/
  2. Dalyvausiu tik žaidime + 3 nuomininkai. http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/13560-gongreg/
  3. Sveiki, Būsim penkiese. Bet turiu klausimą. Ar kepures reikia pasiimti patiems? Ir ar tos kepurės tai tiesiog paprastos raudonos kalėdinės kepuraitės?
  4. Dalyvausiu http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/13560-gongreg/&do=findComment&comment=162062 .
  5. Nordika parduotuvėje Vilniuje yra specializuota darbo drabužių parduotuvė. Ten gali rasti ir oranžinių liemenių. Kai šeštadienį vakare prisiminiau apie liemenę, tai buvo vienintelė vieta, kur radau.
  6. Važiuoju su automobiliu iš Vilniaus į žaidimą (be mokymų), galiu ką nors pavežti kartu.
  7. Visi atsiliepimai internete yra geri. Turiu paprastensį modelį, bet tikrai juo nesiskundžiu. Su tokiu tikrai neturėtum turėti bėdų.
  8. Na kaip suprantu šitas pats kolimatorius nėra prastas. Ir kaina nemaža http://cmore.com/store/index.php?app=ecom&ns=prodshow&ref=SL750&sid=c623h489n230kjxkx66f66044721786n . Nors turbūt nepatyrusiai akiai didelio skirtumo nebūtų.
  9. Na norėjau vietoje iron sighto užsidėti tą kolimatorių ant šitos vietos: https://imgur.com/a/Juyfj . Bet kaip suprantu reikia kažkokio mounto pačiam kolimatoriui, nes jis neturi apačioje dabar nieko kaip ir. Vienintelis dalykas kurį radau, kuris leistų man pritvirtinti kolimatorių: http://cmore.com/store/index.php?app=ecom&ns=prodshow&ref=RW-Base . Bet kaina tai čia labai kandžiojasi, o kažko panašaus atrasti nepavyksta.
  10. Sveiki, Gavau dovanų kolimatorių: http://imgur.com/a/gGse4 . Ginklas "G&G CM16" http://imgur.com/QnbgUNK . Kaip suprantu ant jo yra weaver (Picatinny ?) mountinimas. Kadangi kolimatoriaus laikiklis pats buvo per siauras ginklui, tai aš jį nusiėmiau: https://imgur.com/a/uXvgF . Tai man kilo klausimas, ar yra ką įsigyti, kas leistų man pritvirtinti šį kolimatorių prie savo ginklo? Kažkokį adapterį ar dar ką? Ar yra koks kitas variantas?
  11. Hey, turiu pats realiai tokį patį modelį, tai man pavyko jį paprastai gana susireguliuoti. Tiesa, hopupas buvo nesureguliuotas pradžioje, bet po to viskas buvo liuks. Jeigu šaudo kažkaip neaiškiai gal kažkas su pačiu ginklu blogai?
×
×
  • Sukurti naują...