Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Senelis

Members
  • Pranešimai

    26
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Senelis turinys

  1. Last minute check-in Tik Zaidimas http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/11696-senis/&do=findComment&comment=150443
  2. Dalyvauju : http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/11696-senis/&do=findComment&comment=150443 Mokymuose buves 5+ , jungiuosi prie Vanagu.
  3. Didelis dėkui organizatoriams! Žaidimas gavosi smagus ir dinamiškas. Brėžiniai surinkti, Kalėdų Senelis apgintas ir šventės išgelbėtos. Šilti kibinai buvo dangiškoji mana po žaidimo ! :) Atskiras Minusas blogiukams kurie mergaite susprogdino, nepykite bet "zhuki" petarda tokios žalos padaryti negalėjo...
  4. Dėkui visiems organizatoriams! Žaidimas gavos dinamiškas ir greitas. Dėkui Cook'ui už vadovavimą. Labiausiai įsiminė piktas rėkiantis Dvorf'o balsas, kuriam nutilus priešininku taktika ir pasipriešinimas sugriūdavo praktiškai iškart :)
  5. Mokymai + zaidimas http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/11696-senis/&do=findComment&comment=150443
  6. ! Dekui organizatoriams! Gavos smagus kaip niekad zaidimas ! Kiek siltoka buvo, bet ateity zinosime kad gyvenimas yra vietiniam kurorte prie grazaus ezero;)
  7. Mokymai + zaidimas http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/11696-senis/&do=findComment&comment=150443 + 1 Nuomininkas ( Mokymai + Zaidimas ) (nebus)
  8. Tikrai dekui visiems uz zaidima. Mokymai buvo puikus, vietoj pastato sturmo vadavom ikaitus, zvalgyba teks tobulint:))) . Oras buvo permainingas bet isgyvenome, ir dekui uz granatu lietu zaidimo pabaigoj, neleidot dorai pasiginti, buvom gerai uzsibarikadave angare:) Dar karta atsiprasau rusakalbio vaikino kuris neturejo liemenes raudonos prie namuku, nes buvau dar vienas is 4 ar 5 zmoniu kurie ji einanti i mertviaka dar karta apsaude.... Kelios foto : https://drive.google.com/folderview?id=0B2j80q9MFoAgfmlHM1IzVy1NSkhKYU9uYXZVQjVCMjFMNWNOOHZRUXB0WWFoNl9vdHdvQWM&usp=sharing
  9. Greit! Mokymai + zaidimas http://www.airsoftgu...is/#entry150443 P.S. + kelios foto is kovo men saukimo su mokymais :) https://drive.google.com/folderview?id=0B2j80q9MFoAgfnI0RnBhaTNRX1BDMHA2Y3YtMDRyMXpKRWdDUHVBT2JhMDhxUzhhb3Zyalk&usp=sharing
  10. Dekui visiems uz zaidima! Gavos tikrai judrus dinamiskas zaidimas. Didelis ir isskietinis aciu shadowsam uz teamwork'a. As simboliskai mokymuose sturma pafotkinau, ryt permesiu is telefono i kompa ir pasidalinsiu per gdrive arba facebook.
  11. Mokymai + zaidimas http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/11696-senis/&do=findComment&comment=150443
  12. Tamsu loaderi perdaviau orgams. Rastas prie huseino namuko buvo;)
  13. Per santa pamesta M4 mechanine ( pilka ) detuve . Radusiems alaus :D
  14. Dėkui organizatoriams už žaidimą ! Neblogai palakstėme tarp Redteam ir Blueteam baziu . Raudoni mūsų kažkaip nejudino, tai ir mes nukreipėme savo pastangas, gadinti gyvenima melyniems, tiesa pulti sekes nelabai gerai , bet apsigyneme visus kartus , isskyrus kai melyni visom savo pajegom uzejo , tuomet kritome nelygioj kovoj :) Is neigiamy dalyku, tai kiek nuvylė Mėlynieji, nemirtingu tikrai buvo, ir erzino , kad bent 3 melyni neturėjo raudonu liemeniu ir vaiksciojo tiesiog taip nukauti snekučiuodamiesi... p.s. Gal kas radode pilka m4 detuve kur nors apie geltonuju baze?:)
×
×
  • Sukurti naują...