Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Kerepla

Members
  • Pranešimai

    30
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Kerepla turinys

  1. Primal Gear Double Pouch Ranger green spalvos. Turiu 2vnt. Pirkta čia: https://gunfire.com/en/products/double-open-i-pouch-for-ak-m4-g36-magazines-ranger-green-1152216874.html KAINA: 4EUR vnt. Veiksmas Vilnius. Siunčiu į kitus miestus siuntėjo sąskaita.
  2. Ieškau G36 viršutinio "chronstein" kaip pažymėta nuotraukoje https://ibb.co/C0jth4C PM su kaina ir būkle
  3. Eskadrono vardu dėkoju organizatoriams už žaidimą. Manau, kad vieta tikrai verta dėmesio, dėl savo kompleksiškumo greit pabosti nespės. Ačiū pusių vadams už ryžtingą vadovavimą ir visiems už pagaliau nesibaigiančią energija. P. S. Tik raudonieji (mūsiškiai) pradžioje labai sumuštinių mašinose ieškojo po pirmos etakos. Dar kartą ačiū.
  4. ESKADRONAS: Gisis ArtasID Mindekazz Jautis Ramas Jonas Juozas Ukraina Carteris Žemaitis Ginga
  5. PARDUOTA
  6. Sveiki, Nupirkciau bipod ginklui. Su pasiulymais ir modeliais PM
  7. Eskadronas skaičiuojasi: Ramas Mindekazz ArtasID Romša Žemaitis Zulu Rico Kandidatai: Carter Steve Perkins Kol kas 10 žmonių.
  8. Eskadronas taip pat dekoja uz zaidima, puikiai praejo sekmadienis, dekui alfa skyriui uz darnu darba! Tiesa, raudonieji, jeigu ginate savo pozicija, nepalikite jos vardan " as girdejau ten veiksmo yra" , nes pavedate savo draugus! Maidenai dekui uz spec ops., kita karta zinosim ka daryt ;D mums tai buvo atradimas
  9. Parduodu naują, ne karto nenaudotą baterija, pažeista tik daikto pakuotė (buvo išimta). Tokia pati kaip nuotraukoje. Jokių paslėptų nesamonių, tiesiog baterija man netinka. http://s1382.photobucket.com/user/Perkunas47/media/da6db333bfdf678b72a6dadee5e87ad324ffa7fc_zpslzgummvb.jpg.html 15EUR (naujos kaina 23EUR) 8 68 233 782
  10. ESKADRONAS dėkoja už žaidimą, šalta nebuvo, gaila, kad tik Vismaliukai mažėja. Iki kito mūšio.
  11. Visi tavo paminėti ginklai yra daugiau mažiau skirtingi. Aš nerekomenduočiau imti "taikliojo" šaulio ar "snaiperio" ginklo, jeigu dar esi tik pradedantysis airsofteris. Šios paminėtos rolės reikalauja nemaža patirties airsofte (karyboje), jeigu nori tinkamai pateisinti ne tik savo lūkesčius, bet ir įvaldyti savo turimų ginklų galimybes. Be to imant PJ25 tikėtina, jog norėsis optikos (snaiperinės) bei vidinių dalių pagerinimo, kas eigoje gausis nemaža suma pinigų. Tačiau jeigu jau nuspręsi rekomenduočiau kažką panašaus į http://hristo.hr/en/airsoft/69/gg/gg-sr25-aeg-airsoft-rifle Dėl AUG ir Counter strike. Counter strike AUG'as ten turi optiką, tuom jis ir skyrėsi nuo visų ginklu, kas suteikia pranašumo (o kam ne), tačiau airsofte arba kitaip sakant realybėje, net ant uzzi gali uždėti optika, tad nebūtina dėl to imti AUG versijos ginklo. Kokį ginklą imti ar modelį? Patarti negaliu, vieni dievina G36 versijas, kitiems jie visiškai nelimpa, kiti be M4 ar AK47 modifikacijų kitokių ginklų nemato, treti iš viso mėgsta "sub-machine guns" kaip MP5 bei UMP.... pasirinkimas didelis, optika dedasi visur kur yra "rail'as". Sėkmės renkantis.
  12. ESKADRONAS skaičiuojasi: Ramas MindekazzArtasID Gisis Zulu JobasJubas Degėla Romša Dalyvautume tik žaidime.
  13. Lasickui. Gaila iš tikrųjų, kad nepavyko nufilmuoti viso veiksmo, nes jeigu tikrai pataikei ir vienas iš mūsų nepajuto, būtų geras grįžtamasis ryšys (tuolabiau, kad kaldros nebuvome užsidėję, tad turėjome pajusti), šiuo atvėju jūsų atžvilgiu (sedėjote dviese, Jūs flangavo iš kairės, galo ir puolimas iš priekio) buvo priimtas mano manymų teisingas sprendimas t.y. vienam iš mūsų uždėtas bintas ir užskaitytas pataikymas, sunaudojant žaidybinius resursus. Tačiau turiu pastebėjimą, jog ne vienam teko girdėti iš mėlynųjų apie pačio ginčus su kitais apie nušovimą. Rekomenduoju pasipraktikuoti su komandos nariais koks realus efektyvus atstumas naudojamo ginklo ir kokiu atstumu krenta BB, nes per optika dažnai žiūrime tik į faktą, jog BB's palikdamas ginklą optikoje atrodo tarsi skrietų tiesiai, tačiau ar nukrenta toliau, neįvertiname. O galiausiai, atkreipti dėmesį į orgų pastebėjimus ir aiškintis situaciją po veiksmo (kaip tai buvo tavo filmuotoje medžiagoje), nes kitaip gadina žaidimo kokybę. Jokios kritikos, tik mano asmeninė nuomonė. Orgams ačiū už žaidimą, mūsų manymų, žaidimas atitiko lūkesčius, tiek geltonieji, tiek raudonieji kovėsi sąžiningai ir rimtų neperšaunamos liemenės atvėjų nepasitaikė (kai kas buvo tik per daug prisirengęs), dedu didelį pliusą nykštukų apsaugai (YPK komandai) už aršius puolimus, taiklias granatas tiesiai į apkasus, be kurių tiesiog puolimas būtų užstrigęs. Gerų švenčių!
  14. Sveiki, Pirkčiau CA M249 dėtuvę. Kreiptis telefonu 86 8 233 782 Ramūnas
×
×
  • Sukurti naują...