Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

kestas g.

Members
  • Pranešimai

    104
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie kestas g.

  • Gimimo data 05/20/1983

Previous Fields

  • Ginkluotė
    G&G M14 m120, CA M249 m140
  • Komanda
    ŽAIBAS RANGERS

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male

Paskutiniai lankytojai

7614 profilio peržiūros

kestas g.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Savo komandos vardu noriu padėkoti už gerą žaidimą. Mūsų komanda turbūt pirma kartą turėjo tokį LARP žaidimą, kur tiek reikėjo įsijausti. Tikiuosiu nenuvylėm organizatorių patikėto mums vaidmens, kartai galperlenkėm lazdą iškarto noriu visų atsiprašyti, nebuvo nieko asmeniško, tiesiog norėjom gerai atlikti savo darbą. Didelis ačiū savo Mandingų genčiai ir vadui Lexui jūsų pasiruošimas turgui buvo nerealus. Vienintelis dalykas kas man nepatiko tai tas safaris su tuo šarvuočiu, bent niekur taisyklėse nebuvo nurodyta, o jei buvo kažkokios taisyklės tai niekas neinformavo kaip jį sunaikinti. Ačiū už žaidimą lauksim sekančio, buvo smagu!!!!!
  2. as jums sakau tikrai atvirai ir sazininingai kad negausit!!!! bent jau domejotes kas ten turi atsirasi tos bazes vietoje ar bent jau zinot kam ji priklauso?!!!!
  3. Sveiki, karmėlavos baze galit pamiršti, jau nekarta buvo bandyta derinti su savininkais nieko nesigavo!!! Kaunas merdėja vien dėl to, kad neturi kur žaisti, kaip pvz. Vilnius turi Vismaliukus ar kiti miestai turi savo pastoves žaidimo vietas.
  4. Ačiū organizatoriams buvo super, ypatingai norėčiau padėkoti uniform skyriui kurie priglaudė pas sav. didelis ačiū Žvejui ir Viesului ir ko už gerą darbą kartu!!!!!
  5. Pardaavimu vadybininkas tvirtinimo detales www.drutsraigtis.lt
  6. Didziausi, zaibiski sveikinimai is Kauno, Buk ir duk senoli!!!! :D
  7. Zaibiskas sveikinimas is Kauno, bukit ir dukit!!!! :D
  8. Sveiki kolegos, dekui uz sveikinimus!!!!!
  9. Skaiciuojames: Jamesas Judas Guzas Jeep
  10. paciam siuliciau tuos istatymus paskaityti. Nes grybauji kaip reikalas!!!
  11. Kur tu zmogau gyveni? Gal virtualiame pasauli?!!! Pagarbos kitiems zmonems ir Lietuvos kariuomenei!!!! http://www.15min.lt/naujiena/aktualu/pasaulis/nato-tarptautiniu-saugumo-paramos-pajegu-afganistane-vadas-padekojo-lietuvos-specialiuju-operaciju-pajegu-kariams-57-140393
  12. Visiskai palaikau!!! Po pastaurju savaiciu forumo skaitymo, net baisu darosi. Net pradejau galvoti: norint tapti bendruomenes nariu reiketu pristatyti psichiatro pazyma :D . Is kur toks priesiskumas, atrodo nieko blogo nedaroma!!!
  13. Su gimtadieniu Tautos vade!!! :D
×
×
  • Sukurti naują...