Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

ICS M4 problema


Mikis
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Kiek žinau tai mano ginklas toks http://www.kastwayairsoft.com/Products/ICS-Limited-Edition-M4-A1-Anniversary-Rifle__ICS-M4-LE.aspx

Šiandien buvo treniruotė,pradėjau šaudyt ir pastebėjau,kad nešaudo ginklas,viskas atrodo veikia,bet šratai iš vamzdžio nelekia. Bandžiau su visokiom dėtuvėm. Pašaudžius ir ginklą pavertus žemyn,visi šratai kuriuos tipo išoviau, išrieda per vamzdį. Atsidariau ginklą,nes jis dviejų dalių gearbox. Stumoklis kaip supratau aliuminis,nes parašyta taip aprašyme,mačiau tik 3 ar 4 dantukus,bet jie sveiki. Dantračiai taip pat pasirodė sveiki. Gal žinot kas gali būt? Dėkui už atsakymus.

 

 

P.S. naudojau guarderio 0.2

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 6 months later...

Prikelsiu seną temą. Ta pat problema.  Tik ginklas kitas - G36 Išardžius gearbox'ą nepastebėjau jokių didesnių anomalijų. Tappet plate'as kaip ir normalus atrodo, na nors šiek tiek minkštesnis per tą vietą kur liečiaisi dantračiais. Nozzle'as irgi atrodo sveikas. Kas dar gali lemti tokius simptomus.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

pradziai reikia ziuret per hopup skyle pilnai surinktam ginkle ar nozzle pilnai atsidaro. beda taip pat gali buti prastos kokybes bbs. pvz ICS. Yra ir su Guarderiais tokiu fintu buve

 

Galima gal spręsti su speiseriuku ant vedančio dantračio - skirto labiau trūktelti taple plate.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

O g36 su standartinem detuvem ar uzdetas adapteris for M type? Gal kai isiminejai GB ir hop up, nulauztos auseles hop up tvirtinimo ir daba kamera stovi siek tiek arciau GB, kas salygoja jog bbsai nepatenka i kamera. Ir paprasciausias dalykas ar tai viska svyksta su visom detuvem ar tik su viena.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 5 months later...
ICS M4A1, pradėjau skaityti šitą, buvo panašu, kad man ištiko tokia pati problema, bet kaip suprantu ne tapplet plate keisti reikia.
 
Gal kas gali papasakot, kaip šitas daiktas vadinasi? Kažkodėl niekur nerandu tokio pirkt. 
 
Nuotrauka
 
Nuotrauka
 
Nuotrauka
 
Internetai sako M4 tinka 
 
Nuotrauka
 
Gal kas gali pasakyti, ar toks daiktas tiktų, jei permontuočiau vietoj sulūžusio daikto ir seno gearboxo?
 

 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Trūko viršutinsi gearboxas tavo,nepasisekė :/

armijai ir civiliams yra:

http://aic.lt/ics-m4-vira-utinio-gearbokso-rae-mas-tua-ae-ias-/a-ratasvyda-io-ae-ranga/vidinae-s-dalys/prod_1899.html

 

EDIT: Blyn akrtu parašėm :D

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Įdėjau m4 tune-up kitą į ICS M4 viršutinį gearbox'ą, bet pastebėjau, kad naujas nozlas kokiu 1mm trumpenis. Dėl to, nors ir cilindro kompresija labai gera, šaudo tkriausiai apie 70m/s (su m115 spyruokle). Ar tai yra nozzle problema ar dar dėl ko taip gali būt? Ir gal žinot kokie nozzlai tinka ICS M4 ir/ar yra kur Vilniuj pirkt ICS nozlų?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

O kodel nenaudoji seno nozzle? Trumpesnis nozzle turi itakos, nors kompresija cilindre gera, bet del to 1mm trukumo, nozzle neieina i hop up kamera tiek kiek reikia ir ora pucia i sona. Jami nozzle ir keliauji i bet kuria (arba visas, jei nerasi) airsoft prekiu parduotuve bei matuoji. Idealiausia su slankmaciu. Jei ka ICS atsarginiu daliu yra pas aic.lt

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 2 months later...

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...