Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

P01S0N

Members
  • Pranešimai

    71
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas P01S0N turinys

  1. Mano mėgstamiausias smėlinis pusę Lietuvos airsofterių po n kartų patiesęs ir penkis metus tarnavęs P90 parduotas.
  2. Aps emkė, plastikinės emkės, akiniai, šalmas, apsaugos, camelbackas parduota.
  3. Taigi pribrendo reikalas parduoti viską, kadangi nebežaidžiu. 3. SRC m4a1 with silencer + low cap dėtuvės su magpull gumom, hi torque motoriukas, sukasi smagiai, 6.03 high precision vamzdelis sutvarkytas, šaudo 126-128m/s 190eu. 4. SRC Kulkosvaidis g36 perdarytas kad luptu 140m/s ilgas 6.03 high precision vamzdelis, t-jungtis, kompekte 2vnt elektrinių kiaušinių, elektrinė dėtuvė, diržas. 250еu. 230eu. 13. Cyma mp5 125m/s + akumo boxas + 4 hi-cap dėtuvės 150еu 130eu Visos prekės randasi Vilniuje Geriau skambinti ar rašyti 863611743, čia retai užsuku.
  4. Battle fox: 1.Rimkis 2.P01S0N
  5. Bandysiu sudalyvaut, viena smagiausių vietų CQB žaidimui, tiesa, sekmadienį reik į bažnyčią, tai galiu vėluoti :D
  6. Sveiki, dar kartą dėkui visiems už smagų žaidimą, oras buvo puikus, daug veiksmo :). Taip pat dėkui žmogeliui kuris į žaidimo pabaigą nusitempė manę pašautą į apkasą ir perbintavo :). P.S. pas kažką BMW automobilio bagažinėje palikau savo kaukę ir akinių stikliukus. Jei galite, susisiekit su manim čia ar telefonu 863611743, аtvažiuočiau atsiimt. Linksmų ir gražių švenčių ;)
  7. Dėkui visiems susirinkusiems ;), laimės ir sekmės kitais metais :)
  8. Dėkui organizatoriams, visiems susirinkusiems, Fūrai už vadovavimą, bei Žvejui su kuriuo praleidau didžiają dalį dienos :). Miki, juk vietoje išsiaiškinom, pats pasakei gerai, viskas tvarkoj. Už kitus aš negaliu atsakyt, kodėl jie neišėjo, bet manęs tu nei matei, nei šovei, nei pifpafinai, juk tavo tik ginklo nosis išsikišus buvo. O ir visiem 8 pasakyt vienu pifpaf jūs visi nušauti, sutik, sudėtynga, tavo vietoje stengčiaus lupt po kulką kiekvienam :)
  9. Ačiū visiem susirinkusiems :), buvo smagu. Taip pat dėkoju Darokui ir Černui už kompaniją vaidinant dušmanus :D. Na ir žinoma pirotechnikos meistrui Botanikui už daug sprogimų bei dūmų ;)
  10. Ieškau naudotų wouxun racijų. Reikia 4 vienetų. Modelis reikšmės neturi.
  11. Battlefox komandos vardu atsiprašau organizatorių, kad negalėjome sudalyvauti :wacko:
×
×
  • Sukurti naują...